Honza.manta Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 (upraveno) Stále mi chyběl jeden rozměr natahovací hřídelky. Teprve dnes se mi dostala do ruky ta nejkratší. Máte-li někdo tu nejkratší nazbyt - potřebuji asi pět kusů, tak budu vděčný a určitě se na něčem dohodneme. Edit: text Upraveno 29. listopadu 2010 uživatelem Honza.manta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tak když už jsi to dal sem a ne do sekce Koupím, tak aspoň změř délku té hlavní válcové části, ať se máme od čeho odrazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Tak když už jsi to dal sem a ne do sekce Koupím, tak aspoň změř délku té hlavní válcové části, ať se máme od čeho odrazit. Není to na sekci koupím. Mně to připadá spíš vhodné sem do diskuze. Já po tomto rozměru pasu už dost dlouho a teprve teď jsem o něj zakopl. Rozměry hřídelek jsou 14mm a 15,5mm po celé délce a ta kratší má 13mm po celé délce. Není potřeba udávat délku válcové části. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 29. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2010 Kup si v Hornbachu jedničku očko a prořízní si závit jak potřebuješ, zbytek ufikni štípačkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 Kup si v Hornbachu jedničku očko a prořízní si závit jak potřebuješ, zbytek ufikni štípačkama. To bych chtěl vidět, jak to budeš řezat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dknespl Odesláno 30. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 To bych chtěl vidět, jak to budeš řezat No nejlíp se to dělá uchycený do soustruhu. Očko můžeš klidně držet v ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2010 No nejlíp se to dělá uchycený do soustruhu. Očko můžeš klidně držet v ruce. Není ta hřídelka ocelová? Docela bych se bál, že praskne. No snad jsem už dostal tip, kde se dají ty 13mm koupit, tak to snad nebude potřeba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se