Senator Odesláno 29. října 2006 Nahlásit Odesláno 29. října 2006 Dobrý večer všem, jsem v tomto oboru naprostý začátečník a potřeboval bych poradit. Dnes jsem našel po otci hodinky Omega Constellation, bohužel v nefunkčním stavu a zajímalo by mě, kolik by stála oprava, zřejmě je poškozený mechanismus, jedná se o samonatahovací hodinky, otec je používal prakticky neustále, takže dostaly asi pekně zabrat. Počítám, že oprava bude asi trochu dražší jak u "obyčejných" hodinek. Ještě by mě zajímalo kolik ty hodinky mohli stát v původním "funkčím" stavu. Předem děkuji za odpověď. Omlouvám se za tragickou kvalitu fota, teď večer na lepší můj foťák nemá.
safi Odesláno 29. října 2006 Nahlásit Odesláno 29. října 2006 No pokud jsi z Prahy tak zkus zajít do hodinářství v pasáži Alfa (Václavské náměstí). Pan hodinář mi před časem ukazoval opravené Omegy ze 20. let takže ti určitě poradí. Případně hodinářství v Přemyslově ulici tam mi pan hodinář také ukazoval renovované Omegy chronografy ze šedesátých let (tuším).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se