Soviet_prince Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Jasan, někdo vzal strojek zbylý z kapesních hodinek a vyrobil náramkové hodinky. Dřív se tohle dělalo hodně často a podobných předělávek dodnes existuje spousta.Omega je tedy pouze strojek, bohužel ale s ufiknutým čepem na vteřinovku, protože ciferník bez vteřinovky je mnohem jednodušší na výrobu.Ale jinak nevypadají špatně. Viděl bych to asi takhle: zkusit přesvědčit hodináře, jestli by nedokázal něco udělat s tím čepem vteřinovky a opravil strojek (vidím tam komunistický vlásek - táhne ho to ke straně ), pak nechat natisknout lepší ciferník a budou z toho parádní velké hodinky s hezkým, starodávným vzhledem. Díky za odpověď, tu vteřinovku jsem zapomněl zmínit, přesně ta byla nejhlavnější důvod, proč se mi ciferník nezdál. Co to tak čtu, tak to vypadá, že si ve finále ještě pořádně zabastlím . Hlavně to chce najít nějakého rozumného hodináře, co je ochotný strojek opravit za rozumný peníz. Tam kde jsem byl mi řekli cenu opravy cca 3500,- + materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 12. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2017 Rozumný peníz je relativní věc. Když nad něčím strávíš třeba dva dny, tak si prostě nemůžeš říct o 500. A opačně - aby to bylo levné, tak bys to musel dokázat opravit asi tak za dvě hodiny, což je jaksi nereálné. Tož tak asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se