volfda Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Ahoj všem, mám dotaz na současné, či bývalé majtele Rolád. Mají nové hodinky Rolex i ochrannou folii na sklíčku? Nemohu se zbavit pocitu, že jí na mých DJ stále mám, ale nedaří se mi jí odstranit, či lépe řečeno vůbec najít její okraj. Tak ofoliované nové hodinky, jak je prodává Rolex, jsem nikdy neviděl. Než jsem to vše oloupal, zabralo mi to snad 15min. Díky za odpověď na úsměvný dotaz, ale však to znáte, je to podobné, jako když jsem hledal tu korunku na sklíčku
Cyber Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Ahoj všem, mám dotaz na současné, či bývalé majtele Rolád. Mají nové hodinky Rolex i ochrannou folii na sklíčku? Nemohu se zbavit pocitu, že jí na mých DJ stále mám, ale nedaří se mi jí odstranit, či lépe řečeno vůbec najít její okraj. Tak ofoliované nové hodinky, jak je prodává Rolex, jsem nikdy neviděl. Než jsem to vše oloupal, zabralo mi to snad 15min. Díky za odpověď na úsměvný dotaz, ale však to znáte, je to podobné, jako když jsem hledal tu korunku na sklíčku Máš pravdu,folie jsou u R všude. Na DSSD je dokonce dvojitá folie na dýnku. Jedna překrývá jen titanovou vložku dýnka, druhá pak celé dýnko včetně titanové vložky. Na sklíčku jsem ale folii nikdy neviděl.
Jakubisko Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Navrchu bývá jen ochrana lunety. Folii jsem také zatím nikde neviděl. Ono by to nešlo ani pořádně udělat, když mají lupu. Není to spíš nějaký ten, no... bordel?
Cyber Odesláno 5. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Navrchu bývá jen ochrana lunety. Folii jsem také zatím nikde neviděl. Ono by to nešlo ani pořádně udělat, když mají lupu. Není to spíš nějaký ten, no... bordel? Ochrana lunety je plastový kroužek, ale setkal jsem se s tím, že ho AD sundavají před prodejem, stejně jako cenovku, což by dělat neměli. V ceně hodinek je jak cenovka (plastová, se SN), tak i pečeť a ochrana.
volfda Odesláno 5. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. prosince 2010 Díky za rady. Tak to asi opravdu bude jen bordel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se