Návštěvník Jan M Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 (upraveno) Longines Master Collection Hodinky jsem dostal od své drahé polovičky k zásnubám. Moc dlouho jsem nevybíral. Chtěl jsem něco lehce staromódního co je zároveň trochu nadčasové. Dovedu si je představit na zápěstí gentlemana z první republiky a krásně doplňují společenský vzhled i dnes. Uvažoval jsem i o tahu ale kožený řemínek mi k takovým hodinkám sedí víc. Po pár minutách od prvního nasazení jsem cítil jak se krásně schovají pod košily nebo rukáv roláku. Přesnost byla zprvu -1Os za den, ale po seřízení dělají kolem dvou vteřin do plusu. Což je moc příjemné. Myslím že díky své jednoduchosti se mi neokoukali a snad ani neokoukají. Orient "Mako" Chtělo to ještě něco co bych mohl tahat po horách a nemusel se bát vody. Začal jsem tedy slídit po netu a hledat něco levného, ale zároveň alespoň trochu spolehlivého. Netrvalo dlouho a bylo jasno. Budou to Orienty a sklíčko se nějak sežene. Kovový tah jsem nechtěl, ale originál gumový řemen Orientů je hrůzostrašný! Pořídil jsem tedy karbonový a přes počáteční problémy i safír z Hong Kongu. S antireflexem a karbonovým řemínkem jsou tyto potápky na jiné úrovni! Přesnost je vcelku slušná kolem 15s do mínusu. Za tu cenu je to dost dobré. Jen mi vadí nemožnost ručnho nátahu. Když nátah pominu jsou to ideální hodinky pro můj účel. Seiko Mechanical No a protože jsem seznal že Longines jsou k tričku nebo svetru přece jenom trochu moc staromilské nastal čas výběru dalších hodinek. Hledal jsem něco univerzálního, kvalitního. Něco co není moc vidět na jiných zápěstích a taky trochu zajímavého. A protože mám Seiko,Japonsko a japonce rád bylo mi jasné že to budou Seika. Chtěl jsem nějaký model který se v evropě neprodává. Hodinky jsou zpracované naprosto perfektně a je z nich cítit smysl pro detail. Na zápěstí sedí lehce a pevně. Tah netahá za chlupy na ruce. Spožďují se o 10s za den. Mám z nich takový příjemně chladný pocit jako by byly z kosmu. Nevím jak to jinak popsat. No a těď už jen pořídit GS nebo Citizen Chronomaster a budu absolutně spokojený! Chyby v textu určitě mám tak je prosím decentně přejděte.. Upraveno 9. prosince 2010 uživatelem Jan M 2
Dantechno Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Moc se mi libi ty tve SARBy ... Tyhle jsou pro me jedny z nej v teto rade.
Návštěvník Jan M Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 V 9. 12. 2010 v 12:20, 'Dantechno' napsal: Moc se mi libi ty tve SARBy ... Tyhle jsou pro me jedny z nej v teto rade. Díky. Jsou to takové poctivé hodinky myslím. Celá ta řada je vcelku povedená.
Radimk Odesláno 9. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2010 Sympatická sestavička.Já mám obdobnou a myslím, že na chvilku má dušička klid.Slušnější ke košili, " plesové" Tissot Le LocleNa chození jen tak a do práce Seiko SumoNa práci, do práce, na pivo.. Seiko MonsterNa kolo Casio G - shock 056Vše ostatní šlo z domu.Bohužel, i Seika SARB. Byly moc moc parádní, ale 39 je na mě moc málo.
travex Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Odesláno 10. února 2011 Nojo, ten originál Orient řemen s delfínem je fakt děsnej, vůbec nechápu, jak je to mohlo napadnout..Karbon jim pomohl.
TPuschel Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 Prosím tě mohl bych dostat kontakt na ten safir na orienty ?Mám stejne a sklicko uz poskrabane, take bych rad vymenil za safir ?Jeste otazecku, kde nebo kdo ti to menil ? A co tlakova zkouska ?Díky mocTom
Matthew Odesláno 11. března 2011 Nahlásit Odesláno 11. března 2011 pekna recenze:) Maka se mi vzdycky libily, za ty penize nejlepsi potapky... ten tvuj tuning je perfektni, az je budes prodavat tak mi dej vedet;-)
Rudykopalsson Odesláno 12. března 2011 Nahlásit Odesláno 12. března 2011 mě se moc líbí ty Longinesy... zatím nemám potřebu kupovat oblekovky, ale tyhle jsou parádní...
sennori Odesláno 25. května 2011 Nahlásit Odesláno 25. května 2011 Longines super!! na ruce by byli hezci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se