Přejít na obsah

JEDNORUCKY 24h - co okrem botta?

Doporučené příspěvky

Skusal som hladat jednorucky s 24h cifernikom, okrem UNO 24 od bottu som nic nenasiel... 12h cifernik nie je problem, ale chcem 24h.

Pripadne, napadlo ma modifikovat nejaky bezny model vymenou cifernika a odstranenim minutovej rucicky, ale stale by som bol na 12h ciferniku...

Modifikovat becko cosmonaut by sice slo, ale trosku drahy spas :crying_anim02: a kacirstvo.....Mate nejake napady? (alebo ponuky... seriozne...) Da sa napr. modifikovat nejaka ETA, alebo aj quartz na polovicnu rychlost?

Nuz, moje 2 mesacne Becka super avengery pojdu asi bokom... single handka s jednou otockou za den ma asi dostala... este predvcerom som netusil, ze nieco take jestvuje...

Uz to tikaa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dik za tip, pekne... maju sice o 3 rucucky navyse (hodinovku, minutovu a sekundovu... stacila by ta GMT rucicka 24h) ale pekne... Teoreticky by sa dali modifikovat hociktore hodinky s GMT ruckou na jednorcuky, ale to uz je magorina :smile_anim:

Zaujimave, ze doticny ma tiez super avengery ako ja :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

hladam 24h jednorucky, tie na fotke su 12h jednorucky, cize za den obehne rucicka 2x, ako na klasike... :wallbash:

moja ponuka plati!!! kto najde nejake ine 24h jednorucky, ktore sa daju kupit/objednat, flasa red label postou. Pokal budu krajsie ako uno 24, tak black label! :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Hmm... ano... dobry napad, modifikovat 24h... ale tiez ma inspiroval sureshot zverejnenim fotiek hodiniek s GMT rucickou, aj som zabudol ze vela modelov ju ma... uz len odstranit "prebytocne" 3 dalsie rucicky, zmenit cifernik... a je to.

Akokolvek, taketo riesenie je podla mna trosku sick, urcite by som nekupil nove hodinky s GMT len pre tento ucel "tuningu"... to ako keby som chcel spravit z ferrari nahaca bez karoserie...

Mozno nejake pokazene takto prerobit, to ano...

kazdopadne treba myslet aj na to, ze 24h jednorucky potrebuju aj dost velky cifernik. A potom este najst hodinara, kto by mi to urobil, nemam naradicko :notworthy:

zatial to uno 24 isti

Odkaz ke komentáři

Tak ze prej jedine tyto: http://www.dwatch.dk...aspx?pageid=481 - je tam kontakt na distributora, objednat to primo pres nejaky shop, to se mi nepodarilo nikde najit.

hej, tieto som nasiel este vcera vecer... tiez som hladal kontakt, nikde nic... este pred polnocou som im pisal mail, zatial bez odozvy... kto vie, aka bude cena...

dizajnovo sa mi pacia mozno o trosku viac ako uno 24... a najma, su 10ATM wr, skrutkovacia korunka, celkovo posobia robustnejsie, su hrubsie co sa mi paci... napad s tymi mestami na dialy je tiez nie zly... ale cena bude asi uletena...

velke minus, ze maju asi len kozeny naramok

len polroka?

ona po 3/4 roku prestane

potom chvilu ticho

a potom uz bude pozerat hodinky s tebou

uz teraz ma prirovnava k drogovo zavislemu :rolleyes:

no, so mnou nech to radsej nepozera, staci jeden fanatik v rodine

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...