Klabrdon Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Já bych šel určitě do AA, jelikož prostě vypadaj líp. Kvalita si myslim bude srovnatelná. Opravte mě jestli se pletu :-)
Vit Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 (upraveno) u 6 je datumovka "vycentrovana" vuci celemu cifru. tim ze je vedle cisla 3 tak mi rozbiji tu soumernost hodinek. mnohem radsi mam, kdyz datumovka na trojce je misto cisla 3 a ne vedle nej. Je tam na jednom místě korunka, index i datumavka, což z mého pohledu "táhne" to hodinky na jednu stranu. Upraveno 15. prosince 2010 uživatelem Vit
vraby Odesláno 15. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 15. prosince 2010 Ani jed ny.Vem tyhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
duffqo Odesláno 16. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Čo si myslite o tychto vostokoch?? Vypada to celkom slušne za tu cenu http://www.vostokeurope.sk/hodinky/sk/Gaz-14-Limousine-5601058 ten strojček asi nebude nič moc ale za taku cenu..
vraby Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Z Vostokama neuděláš chybu,pro začátek dobrý.Taky jsem je měl.Jenže potom se mi zachtělo potápek(Seiko Sumo) a pilotek (Laco) a teď hledám zase něco(radiem řízené).Možná už to tu někdo psal,kup co se ti líbí a už se sem nevracej,jinak zblbneš jako mi všichni tady.
funf5 Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Čo si myslite o tychto vostokoch?? Vypada to celkom slušne za tu cenu http://www.vostokeurope.sk/hodinky/sk/Gaz-14-Limousine-5601058 ten strojček asi nebude nič moc ale za taku cenu.. Pokud je přidáváš k Archimede a ChW do svého výběru, tak sice ušetříš cca. 100 EUR, ale: - potřebuješ 24 hod. kružnici pro označení jiného časového pásma a korunku navíc? - ruské kožené řemeny mají nepříjemnou vlastnost, že se hodně rychle úplně rozpadnou. - pokud budeš chtít někdy hodinky prodat, tak to půjde velmi těžko a ztráta bude vyšší.
duffqo Odesláno 18. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 18. prosince 2010 to vraby: nemas fotku ako vypadaju na ruke??? dost by ma to zaujimalo.......a začínam sa obávať že to len tak lahko nevypnem, vo volnom čase sa semtam prichytim ako študujem nove poznatky o hodinkach to funf5: dakujem za stučné a jasné vysvetlenie =)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se