Návštěvník milosklikar Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 (upraveno) Tak se podělím o nový retro přírustek od soudruhů z východu.Ruhla Chronograf Automatic, 39x39mm, sklíčko plast, stav velmi dobrý na to , že byly nošené.Jen jim chybí luneta a jelikož má 33mm, myslím, že by tam mohla jít z Prim sport II.Nemá někdo jednu na prodej? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. prosince 2010 uživatelem milosklikar
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 takhle by to mělo vypadat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ricous Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Ruhla chronografů jsem v době "řádění" na Aukru měl několik, tyhle nevyjímaje - a dokonce v NOS stavu. Někde mám ještě ty stříbrné - kouknu po nich a kdyžtak ti je pošlu. Lunetu neslibuju, ale aspoň budeš mít ND a tuším že mají i origo "tah".
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Ruhla chronografů jsem v době "řádění" na Aukru měl několik, tyhle nevyjímaje - a dokonce v NOS stavu. Někde mám ještě ty stříbrné - kouknu po nich a kdyžtak ti je pošlu. Lunetu neslibuju, ale aspoň budeš mít ND a tuším že mají i origo "tah".
atim Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Tyhle ruhly huhly nejsou automatic alebrž antimagnetic a ta luneta na nich je origo hliníková, takže bych tam tu z PS2 ani nezkoušel, nevypadalo by to dobře. Na aukru jsou celkem často, koupil bych ještě jedny na dotunění a na díly
Návštěvník milosklikar Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Tyhle ruhly huhly nejsou automatic alebrž antimagnetic a ta luneta na nich je origo hliníková, takže bych tam tu z PS2 ani nezkoušel, nevypadalo by to dobře. Na aukru jsou celkem často, koupil bych ještě jedny na dotunění a na díly
Baker Odesláno 16. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2010 Ten strojek je bez jedinneho kamene ?
Návštěvník milosklikar Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Tak se mi tam po menší úpravě podařilo dát lunetu ze Sportů II. Hned to vypadá líp.to Baker: na co kameny.....? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mischa Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 Jo, stroj nemá žádné kameny, ten chronograf je takový jednoduchý, horním tlačítkem se stopky nulují a po jeho puštění se vteřinka rozběhne. Dolním tlačítkem se stopky zastavují, opět se musí tlačítko držet, umělohmotná páka uvnitř stroje pomocí měděného pérka zablokuje kolo, které pohání pastorek stopkové ručky. Nesmí se mačkat moc a dlouho, často se díky velikému odporu zastaví celé hodinky, nebo se u plastové páky ulomí její konec a pak to už nefunguje. Jsou velmi spolehlivě vodotěsné, pouzdro je ještě úspěšněji ošoupatelné, než u Primek. Stroj je kolíčkový / malý budík/ a vydrží v chodu cca 6-12 měsíců, pak se posere, vyběhají se čepy setrvačky. Stačí pak vyměnit setrvačku za jinou a hodinky vesele šlapou dál. Mám jich více kusů, když se některé zastaví, tak vezmu setrvačku z jiných. Když náhodou praskne péro, tak se dá vyměnit celý pérovník, aniž se musí rozebírat celý stroj- velmi praktické. A jsou vskutku antimagnetické. Tehdy stály v NDR 120 DM, což bylo 360 Kč a byla to děsná frajeřina
ricous Odesláno 17. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2010 (upraveno) Já si pamatuju, že jsme si je vozili jako děcka z častých výletů do NDR a byli jsme tu za frajery To, že vydržely jen jednu sezonu sedí (odcházely ty stopky). Jako starší puberťáci jsme si u nich za nějakých 30 - 50 marek kupovali Ruhla cibule a ND na Simsony, na kterých jsme tam jezdili. Snad jen to označení měny bych poupravil, za DM by jsme je v Pirně nekoupili... Na účtech bylo vždy EVP (obdoba našeho MOC?) 120,- M. Upraveno 17. prosince 2010 uživatelem ricous
dalilamc Odesláno 31. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2011 Miloši,mrkni do SZ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se