Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

komentář je dobrej, to jo :smile_anim:

...já si nebyl jistej tim kamenem, protože už si nevzpomínám na Rosickýho začátky v Arsenalu...

Odesláno

prisli vedci za bacom,ze vraj vie cestovat v case, a on ze im to ukaze,mal jednu podmienku,nech mu daju liter silnej domacej slivovice........ nuz vedci zapli kamery,spertralne a ine analyzatory, baca pomaly vyslopal slivovicu a hovori no,, A UZ SOM TAM AKO VCERA........

Odesláno

po dlouhé době jsem zavital na cibulka.net a stojí to stále za to

"Mongolsko-ruská satanská Říše Zla a její mongolský kult smrti a sebezapomnění.." atd.

:thumbsup_anim:

Odesláno

Redaktor se zeptal indiánského náčelníka Dva tesáky:

"Už devadesát let žijete a pozorujete, jakých úspěchů běloši dosáhli a jaké škody napáchali. Když to vše zvážíte, kde podle vás běloši udělali chybu?"

"Když bílí muži přijít, indiáni být vládci země, žádná daně, žádná dluhy, buvolů hodně, bobrů hodně, voda čistá... ženy dělat všechna práce. Šaman zadarmo. Indiáni muži, celý den lovit a ryby chytat, celou noc šoustat."

Pak se náčelník pousmál. "Jen bílý muž, dost kretén, aby myslet, že může takový systém vylepšit."

Odesláno

Kdysi se firma IBM rozhodla nechat na zkoušku vyrábět některé díly v Japonsku. V zadání byla i klauzule, že se tolerují tři chybné součástky z 10 000. S první dodávkou přišel následující průvodní dopis: ?My Japonci těžko chápeme vaše americké obchodní praktiky, přesto jsme podle smlouvy zvlášť vyrobili ke každým 10 000 sočástek tři vadné a přidali jsme je do dodávky. Doufáme, že s nimi budete spokojeni.

Odesláno

Kdysi se firma IBM rozhodla nechat na zkoušku vyrábět některé díly v Japonsku. V zadání byla i klauzule, že se tolerují tři chybné součástky z 10 000. S první dodávkou přišel následující průvodní dopis: ?My Japonci těžko chápeme vaše americké obchodní praktiky, přesto jsme podle smlouvy zvlášť vyrobili ke každým 10 000 sočástek tři vadné a přidali jsme je do dodávky. Doufáme, že s nimi budete spokojeni.

Nejsou z Jawy nebo z Tesly? 3 dobré, 10 000 špatných?

Odesláno

Říká manželka mužovi: ?Já jsem tak roztržitá. Chtěla jsem ti koupit kravatu a koupila jsem si kabelku.

Odesláno (upraveno)

Paráda a ja som si myslel, že taký skutočne predávajú :jawdrop:

NOT ACTUAL SIZE

:D

Posted Image

Upraveno uživatelem robo
Odesláno (upraveno)

staré reklamy, které by dnes prošly jen...neprošly by vůbec :whistle:

post-268-093441300 1296350280.jpg

post-268-034893000 1296350393.jpg

více zde

Upraveno uživatelem vanderB.
Odesláno

Nový učitel jde poprvé do školy. Chce na sebe nějak upozornit a tak říká: ?Venku je teplota 24 stupňů Celsia, úhel dopadu slunečních paprsků je 44 stupňů. Kolik je mi let??

Nikdo neví, kromě Pepíčka: ?48?.

Učitel: ?Správně, a řekni, jak si na to přišel??

Pepíček: ?No, mému bratránkovi je 24 let a tatínek říká, že je napůl debil.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...