Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tak jako Jidáš do češtiny nepatří, i když otázka je z oblasti všeob. přehledu triviální. Podle mě to autoři neustojí a budou to muset anulovat.

To jak se ti arabáši ptali na matku Mohameda a kdo nevěděl, dostal kulku do hlavy...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jako Jidáš do češtiny nepatří, i když otázka je z oblasti všeob. přehledu triviální. Podle mě to autoři neustojí a budou to muset anulovat.

To jak se ti arabáši ptali na matku Mohameda a kdo nevěděl, dostal kulku do hlavy...

Oni argumentují Biblí, že se jedná o knihu a tím pádem do testu z Českého jazyka a literatury logicky patří...

Odkaz ke komentáři

Jo aha... ještě, že tam nejsou Védy a Korán... .-)

Jestli ne, tak je to na žalobu za diskrimaci? :-D Nevím, jak tam měli tu otázku formulovanou, ale slyšel jsem, že si s ní nevědělo rady hodně lidí, tak jestli to tam dali nějak podivně, tak se nedivím, že jsou maturanti nasr*ní...

Odkaz ke komentáři

Bible je základní kniha západní civilizace. Alepoň stručný obsah by mel znat každy. Věřící i nevěřící. Jako Recke báje, Na západní frontě klid, Shakespeara, atd. Kdo nezná, nemá u maturity co dělat :-(

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

...no vše cos napsal (kromě Shakespeara - toho jen v divadle) jsem četl, spisy M-E-L ani Mein kampf nee. Na některé věci zkrátka nemám sílu a asi mít nikdy nebudu.

Skoda. Z historického pohledu zajímavá četba. Alespoň ve zkrácene verzi :-)
Odkaz ke komentáři

Maturitu z ČJ jsem včera taky psal, mám to na 41b (82%), takže pěkná dvoječka...

Nechápu, na co si pořád všichni stěžují, je to součást všeobecného přehledu... I kdyby to nevěděli, tak to bylo za 2 body. Na složení maturity stačilo 22b z 50, tak ať se nikdo nevymlouvá, že Jidáš mu pokazil maturitu. I když je pravda, že letošní test značně ztížili.

Věc o které se dá diskutovat je to, zda-li by měl mít každej na učňáku maturitu.

Odkaz ke komentáři

Džízs  :eek:

Celou dobu jsem čekal, kdy Jiřík Anežce řekne, že potřebují novou televizi, ale nemají peníze. Pak náhodou zazvoní soused s vějířem tisícovek, strčí Anežce ukazovák do koutku a bambáro do zadele a všechno skončí k všeobecné spokojenosti. Však Anežka vypadá jako baba pro správnýho chlapa, co se nebojí kousnout do tlustýho :D Bohužel......zase nic :D

Upraveno uživatelem filo-boxer
Odkaz ke komentáři

Maturitu z ČJ jsem včera taky psal, mám to na 41b (82%), takže pěkná dvoječka...

Nechápu, na co si pořád všichni stěžují, je to součást všeobecného přehledu... I kdyby to nevěděli, tak to bylo za 2 body. Na složení maturity stačilo 22b z 50, tak ať se nikdo nevymlouvá, že Jidáš mu pokazil maturitu. I když je pravda, že letošní test značně ztížili.

Věc o které se dá diskutovat je to, zda-li by měl mít každej na učňáku maturitu.

Mně to taky příjde jako součást všeobecného přehledu, ale nevím jak ta otázka byla formulovaná?Maturita byla vždycky stavěná na gymply a tam je potřeba všeobecný přehled...

Odkaz ke komentáři

Celou dobu jsem čekal, kdy Jiřík Anežce řekne, že potřebují novou televizi, ale nemají peníze. Pak náhodou zazvoní soused s vějířem tisícovek, strčí Anežce ukazovák do koutku a bambáro do zadele a všechno skončí k všeobecné spokojenosti. Však Anežka vypadá jako baba pro správnýho chlapa, co se nebojí kousnout do tlustýho :D Bohužel......zase nic :D

Obávám se, že Jiřík podvádí Anežku s Beníkem...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...