Roubass Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 zmiňované video k dnešní maturitě: musím říct, že některé otázky byly trochu mimo..Ale dal jsem to Maturita je lehká, vždyť jidáš? Určitě pochopíš :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Tak jako Jidáš do češtiny nepatří, i když otázka je z oblasti všeob. přehledu triviální. Podle mě to autoři neustojí a budou to muset anulovat.To jak se ti arabáši ptali na matku Mohameda a kdo nevěděl, dostal kulku do hlavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Tak jako Jidáš do češtiny nepatří, i když otázka je z oblasti všeob. přehledu triviální. Podle mě to autoři neustojí a budou to muset anulovat.To jak se ti arabáši ptali na matku Mohameda a kdo nevěděl, dostal kulku do hlavy...Oni argumentují Biblí, že se jedná o knihu a tím pádem do testu z Českého jazyka a literatury logicky patří... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jo aha... ještě, že tam nejsou Védy a Korán... .-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jo aha... ještě, že tam nejsou Védy a Korán... .-)Jestli ne, tak je to na žalobu za diskrimaci? :-D Nevím, jak tam měli tu otázku formulovanou, ale slyšel jsem, že si s ní nevědělo rady hodně lidí, tak jestli to tam dali nějak podivně, tak se nedivím, že jsou maturanti nasr*ní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Bible je základní kniha západní civilizace. Alepoň stručný obsah by mel znat každy. Věřící i nevěřící. Jako Recke báje, Na západní frontě klid, Shakespeara, atd. Kdo nezná, nemá u maturity co dělat :-( Upraveno 6. května 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valid Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Počkej až to bude tvoje dítě. Úplně to vidím, dcero promiň, ale jestli neznáš obsah bible tak u maturity nemáš co dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 jako bohužel souhlas...tohle co popsal Frantík je základ.. a rozhodně by stálo za to ho ještě trochu rozšířit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Aha, ok :-) Maturita z literatury je o literatuře. Tzn. mimo jiné o slavných autorech a jejich dílech. A bible je proste jedna z nich. Moje děti do toho nemotej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 .. tihle krasni mladi talentovani lide.. to je docela legrace.. ale, az pulku z nas jednou potka alzheimer, to bude teprve hukot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Počkej až to bude tvoje dítě. Úplně to vidím, dcero promiň, ale jestli neznáš obsah bible tak u maturity nemáš co dělat Tak to ty svoje nauč. Říká se tomu "všeobecný přehled" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 ...nás učili, že spisy Marxe, Engelse a Lenina.Mimochodem stejně důležitá kniha jako bible nebo Mein kampf. Takze taky by mely znat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 ...no vše cos napsal (kromě Shakespeara - toho jen v divadle) jsem četl, spisy M-E-L ani Mein kampf nee. Na některé věci zkrátka nemám sílu a asi mít nikdy nebudu.Skoda. Z historického pohledu zajímavá četba. Alespoň ve zkrácene verzi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Mimochodem stejně důležitá kniha jako bible nebo Mein kampf. Takze taky by mely znat :-)ještě jsi zapoměl na ¨Dopisy Olze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Maturitu z ČJ jsem včera taky psal, mám to na 41b (82%), takže pěkná dvoječka...Nechápu, na co si pořád všichni stěžují, je to součást všeobecného přehledu... I kdyby to nevěděli, tak to bylo za 2 body. Na složení maturity stačilo 22b z 50, tak ať se nikdo nevymlouvá, že Jidáš mu pokazil maturitu. I když je pravda, že letošní test značně ztížili.Věc o které se dá diskutovat je to, zda-li by měl mít každej na učňáku maturitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Džízs Celou dobu jsem čekal, kdy Jiřík Anežce řekne, že potřebují novou televizi, ale nemají peníze. Pak náhodou zazvoní soused s vějířem tisícovek, strčí Anežce ukazovák do koutku a bambáro do zadele a všechno skončí k všeobecné spokojenosti. Však Anežka vypadá jako baba pro správnýho chlapa, co se nebojí kousnout do tlustýho Bohužel......zase nic Upraveno 6. května 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Maturitu z ČJ jsem včera taky psal, mám to na 41b (82%), takže pěkná dvoječka...Nechápu, na co si pořád všichni stěžují, je to součást všeobecného přehledu... I kdyby to nevěděli, tak to bylo za 2 body. Na složení maturity stačilo 22b z 50, tak ať se nikdo nevymlouvá, že Jidáš mu pokazil maturitu. I když je pravda, že letošní test značně ztížili.Věc o které se dá diskutovat je to, zda-li by měl mít každej na učňáku maturitu.Mně to taky příjde jako součást všeobecného přehledu, ale nevím jak ta otázka byla formulovaná?Maturita byla vždycky stavěná na gymply a tam je potřeba všeobecný přehled... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Celou dobu jsem čekal, kdy Jiřík Anežce řekne, že potřebují novou televizi, ale nemají peníze. Pak náhodou zazvoní soused s vějířem tisícovek, strčí Anežce ukazovák do koutku a bambáro do zadele a všechno skončí k všeobecné spokojenosti. Však Anežka vypadá jako baba pro správnýho chlapa, co se nebojí kousnout do tlustýho Bohužel......zase nic Obávám se, že Jiřík podvádí Anežku s Beníkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky