sureshot Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 vyvoj gilette Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Tak to bylo tvrdé! http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_WLGeKGNVDM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Tysona pustili z basy. Nikto na svete s ním nechcel boxovat, lebo saho bál. Jeho manažér však našiel jedného východniara, čo by s nimzapasil.Tak s jeho manažérom dohodli zápas. Prišiel Tyson, veľká sláva azačinal zápas. Tu príde manažér k Pištovi a hovori:Piťu, vytrimeš prve kolo, tak maš milion, znaš keľo to peneži?Znam, začne zápas, skončí 1. kolo, Piťo sedí dobitý v rohu a manažérmuhovori:Piťu, vytrimeš druhe kolo, ta maš dva miliony, znaš keľo to peneži?Znam. začne druhé kolo. Keď skončí 2. kolo, Piťo sedí dobitý a krvavýv rohu a manažér mu hovori: Pišta, vytrimeš trece kolo, ta maš pejcmiliony, znaš keľo to peneži?Znam, znam, znam, ta toto kolo ešči vytrimem, ale potom mu jednu takuprijebem, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Starší Žid se oženil s mladou dámou a měli se hodně rádi. Avšak nezávisle na tom, jak se starý pan snažil, jeho manželka Nikdy nedosáhla orgasmu. Ale židovská manželka má nárok na sexuální uspokojení, a právě proto se obrátili o radu k rabínovi. Rabín si vyslechl jejich přání, pohladil bradku a navrhl: 'Najměte pěkného mladíka a když se budete milovat, ať ten mladík nad vámi mává ručníkem. To povzbudí Vaši manželce fantazii a určitě bude mít orgasmus. Tak se vrátili domu, že si vyzkouší rabínovu radu. Najali pěkného mladíka a řekli mu, ať mává nad nimi ručníkem, když se budou milovat. Ale vůbec to nepomohlo a manželka nebyla uspokojena. Zničení se vrátili k rabínovi. 'Dobře', povídá manželovi, 'tak to vyzkoušejte opačně. Ať se mladík miluje s Vaší ženou a vy nad nimi mávejte ručníkem.' Zase se vrátili domů a následovali rabínovu radu. Mladík si lehl do postele s manželkou a starý pán začal mávat ručníkem. Mladík se s vervou pustil do práce a za chvíli manželka měla obrovský orgasmus. Manžel se usmál, vítězně se podíval na mladíka a říká: 'Vidíš, ty nemehlo, takhle se mává ručníkem!' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Chlap s obrovským otokem penisu po píchnutí včelou přijde k doktorovi a povídá .Pane doktore kdyby zmizela ta bolest,tak ta forma by klidně mohla zůstat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Kalhotky, Baví se dvě devcata: "Jak poznas, jestli se ti kluk libi nebo libi moc?" "Hodím si minci, orel - libi se mi, panna - libi se mi moc. A ty to delas jak?" - "Hodim do vzduchu kalhotky. Kdyz spadnou - libi se mi, když zůstanou přilepené na strope - libi se mi moc!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2011 Synáček ze vsi od Kyjova studuje v Praze na univerzitě a dojdou# mu prachy. Přemýšlí, jak by je získal a zatelefonuje domů: -# "Táto, představ# si, u nás na škole otevírají kurs pro psy, kde je učí mluvit!"# "Tož,nekecej...A co to obnáší?" diví se otec.# "No pošli Alíka a 15 tisíc a já ho nechám zapsat." kuje železo # syn. Prachy dorazily a mladý je zas na pár měsícu v pohodě.# Jenomže, po# čase dojdou prachy znovu a nezbývá, než tátovi volat znovu.# "Alík? Ten mele páté přes deváté, to už se nedá poslouchat,"# vypráví zvědavému otci, - "ale představ si tati, že u nás na# fakultě otevírají kurs, kde učí psy číst!"# "Tož kurňa, když už Alík mluví, tak ať umí i číst!" furiantsky na# to otec. "Výborně tati, pošli 25 táců a já Alíka přihlásím,"# uzavírá syn.# Na konci školního roku mladému nezbývá, než odjet domů. Co teď?# Tak psa zastřelí. Doma se táta hned ptá: - "Tak kde máš Alíka?"# "Ale táto, představ si. Dneska ráno si u snídaně čteme noviny a# říkám Alíkovi: Tak dneska jedem dom", on složí noviny a říká: -# 'To jsem zvědavej, jestli mě zas táta vezme s sebou, až půjde do# lesa šukat starou Pokornou..."# Táta zrudne a skočí klukovi do řeči:- "Doufám, žes ho zastřelil,# hajzla prolhanýho!"# "Si piš, tati..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 RRTV se zbláznila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghill Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Muž potrebuje pomoc v obchode a pýta sa asistentky, kde nájde tampóny.Vysvetlí mu, kde sú a muž ide po ne. Príde k pokladni s košíkom plným vaty a balíkom šnúrok. Predavačka sa naňho prekvapene pozrie a pýta sa, či nenašiel tampóny. ...Muž jej odpovedá: Poslal som ženu kúpiť balíček cigariet a ona mi kúpila tabak a papieriky so slovami, že je to OMNOHO LACNEJŠIE. Tak nech si šúľa aj ona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 # # Dopravák zastaví auto, které jede ve meste 110 a povídá:# # > D: Dobrý den, vás ridicský prukaz.# # > R: Nemám, ten mi sebrali pred chvílí vasi kolegové, kdyz me chytili# # > vozralýho.# # > D: Tak technicák.# # > R: Coze technicák, nemám, vzdyt já sem tak zlitej, ze ani nevím, kde# # > sem to auto ukrad...# # > D: To je kradený auto ?!!!# # > R: Jo, ale moment, kouknu se do kaslíku, myslim, ze sem tam neco# # > takového zahlídl, kdyz sem tam házel pistoli...# # > D: Jakou pistoli?# # > R: No, jak jsem s ní vodpráskl toho podelanýho ridice, co mi prekázel# # > v tomhle aute. Jestli chcete videt jeho zdechlinu, tak je v kufru...# # > Dopravák ihned zavolá zásahovku, ta prijede, vyskáce, obklící auto a# # > její séf jde k ridici a povídá:# # > C: Ridicák!# # > R: Tady prosim.# # > C: Technicák !# # > R: Tady...# # > C: Muzu kouknout do prihrádky?# # > R: Jasne... (samozrejme zádná pistole)# # C: A do kufru ?# # > R: Samozrejme... (zádná mrtvola)# # > C: Tak ted jsem trochu zmatený, tady kolega me zavolal, ze jedete# # > opilý bez papíru, v kradeným aute, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru...# # > R: No to je skvelý a vsadím se, ze bude jeste tvrdit, ze sem jel moc# # rychle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takhle se fotí prstence Saturnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky