911 Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 (upraveno) Vim, ze to je stary ale zase me to pobavilo.. to sem si vzpomnel na tohle. to je fakt pecka. ale fajn kluk http://www.youtube.com/watch?v=5zXoKW6YU8k edit: tohle je ...proste parada. tim se nikomu neposmivam. Upraveno 24. února 2011 uživatelem 911 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 to sem si vzpomnel na tohle. to je fakt pecka. ale fajn kluk Nádherné, vykouzlí úsměv na tváři i holé lebce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Právě jsem se bezhlavě zamiloval. Láska na první pohled, jak jsem ji uviděl, tak mi bylo jasné, že je to Ona. Už se těším na jaro, až spolu takhle vyjdeme na procházku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Angličtina pro začátečníky > Tři čarodějnice si prohlížejí tři Swatch hodinky. Která čarodějnice si prohlíží které Swatch hodinky? > Three witches watch three swatch watches. Which witch watch which swatch watch? > Angličtina pro pokročilé > Tři pohlavně pozměněn čarodějnice si prohlížejí tři knoflíky ze Swatch hodinek. Která pohlavně pozměněná čarodějnice si prohlíží který knoflík na Swatch hodinkách? > Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watch which Swatch watch switch? > Angličtina pro profíky > Tří Švícarské pokurvené čarodějnice, které si přejí si být pohlavně pozměněny, prohlížejí knoflíky ze Swatch hodinek. Která Švícarská pokurvená čarodějnice, která si přeje být pohlavně pozměněna, se na jaké knoflíky ze Swatch hodinek dívá? > Three swiss witch-bitches, which wished to be switched swiss witch- bitches, wish to watch three swiss Swatch watch switches. Which swiss witch-***** which wishes to be a switched swiss witch-*****, wishes to watch which swiss Swatch watch switch? Dost dobrý ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Návod, jak nakupovat u Vietnamců - Kolik stojí ta bunda? - petět - Ale tady je nějaký flek? - čyrycta - A dáte mi paragon? - dvecťa - A máte vůbec povolení k pobytu ? - dájek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2011 Co sa do neho stale vsetci navazate? Je to neeticke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 (upraveno) Velké moudro... "Když se chlap vyspí s vícero ženami, tak je borec.Když to udělá žena, tak je to ku*va !Proč to tak je?Protože když jeden klíč odemkne vícero zámků, tak je to univerzální superklíč.Ale když jednomu zámku vyhovuje více klíčů, je to zámek na pi*u...!" Upraveno 25. února 2011 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Teda jestli Ten Kamil někomu něco brzy neudělá,myslím.že byste ho neměli tak dráždit, ale nápad je to super To Pete to je krásné moudro bzkusím si ho zapamatovat pro chlapy v hospodě,jen nevím kdy se tam dostanu nějak furt nestíhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Star Wars http://www.youtube.com/watch?v=ojJUzv88Els&feature=player_embedded Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Star Wars tak tohle je husty! :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavča Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Tak vám teď nevím - je ta Kamilova Eliška tak velká, nebo ten záchodek tak malej? No raději nebudu dráždit ani Kamila ani Elišku, než mi Kamil dá ban a Eliška mi natrhne pr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 A další... Přijde cigánka do trafiky. "Páni, dejte mi Květy!" "Květy nejsou, vemte si Život." "Tý si zober život, týýýý...!!!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 25. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 Hele kibi, jdeš na sraz? Ptala se Eliška... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 http://www.photowatches.eu/displayimage.php?album=328&pos=59 Hele kibi, jdeš na sraz? Ptala se Eliška... ajajaj...! volové Vy mi dáváte, takhle po ránu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepan Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 http://www.stream.cz/video/548752-miluju-leose Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FiXilVer Odesláno 26. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2011 ako to video len nazvat?? curanie do vane? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky