Přejít na obsah

HUMOR [2006-2020]

Doporučené příspěvky

Tohle je dokonaly :lol2: :lol2: :lol2:

Tak vidite kluci Ostravsti, zase jste dopadli nejlepe :D

CHRONOMAG jsou stránky o hodinkách,velice jednoduše dohledatelné.Dá se tam vyhledat mnoho odborných názoru na mnoho značek.Tím ale jsou veškerá pozitiva těhto stránek vyčerpána.Mají několik tisíc členu,ale skutečně aktivních je jich cca. stovka.Vyrábějí si společné samolepky na auta,nosí stejné reklamní čepice a v neposlední řadě pořádají společné srazy.Na jejich stránkách pod názvem SRAZY mužete dohledat jak tato setkání probíhají,kdo se jich učastní a dokonce podle veřejných fotek si mužete o těhto lidech udělat vlastní obrázek.

Srazu v Praze se zučastnil muj kamarád před jistým časem.Jeho popis byl následující:Drahé hodinky,drahé pití,drahé doutníky,neosobní přístup a každý člen minimálně ředitel zeměkoule.A následné zjištění je takové:Doutník si šetří na sraz dlouhé měsíce.Ředitelem tam ve skutečnosti nikdo nebyl.Skoro všichni mají uvedené bydliště Praha(já sám se považuji za pražáka a bydlím celý život na Krále Jiřího,ale panové nevědi,že například Ruzyně ma s Prahou pramálo společného).Doopravdy povětšinou bydlí v okrajových částech města a někteří dokonce v okolních vesnicích.A při ukončení srazu jsou tito velkouzenáři schopni se pohádat,kdo má zaplatit co z učtu.

Sraz Jablonce a Liberce mi připadá, jak návštěva nemocné tetičky na infekčním oddělení krajské nemocnice.Tetičku rádi vidíte,ale koukáte být z tohoto sterilního prostředí co nejdříve pryč. Ale musím podotknout,že na fotkách jsou k vidění překrásné vintážní kousky hodinek a členové učastnící se těhto srazu,před fotoaparátem nejméně exhibují.

Sraz v Brně je klasickým příkladem,když se místní sedláci sejdou po žních v hospodě.Je vidět,že uroda byla dobrá,pšenice rodila náramě a váčky s eurama praskají ve švech,ale také je vidět,že zkonzumovat celou večeři příborem,není zas tak jednoduché.

Sraz v K.Varech mi připomína Bony a klid,jak když sedí kolotočáři, pasáci a policisté z Chebu nad lahví Balantinky.Ano mají se dobře,ale sami nevědí,při svém chabém vzdělání, co si s tím počít.

Sraz v Ostravě mi připadá asi nejlepší.Synkové nezaměstnanych havířu,nevalně inteligentních tváří se snaží vymyslet,jak se dostat v tomto prouzeném kraji,ke zdrojum posledních peněz co zde zustaly,před návratem zpět k puvodní obživě,což jest pastevectví.

Toto je pouze muj názor a každý má možnost nahlédnout do galerie sám a udělat si vlastní obrázek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako mel bys je tam docela husta sranda. ale ne ze budes jako machrovat jako ten s bouchackou akorat rozdava rozumy

Hele, tak to ja jako bez machrovani neumim, jo?

Vstoupim tam ve velkem stylu a uvedu se recenzi hodinek QaQ, co jsem vcera vydrazil na Aukru!

By bylo aby se take o me nezacalo mluvit jako o moznem adminovi, kdyz toho tolik vim a mam tolik hodinek!

Odkaz ke komentáři

Re: CHRONOMAG

od Ruhla v úte bře 01, 2011 3:18 pm

já o nich tako něco vím. Např se tam pohybuje nějakej druid ze sibiře a ten má takovej zvláštní kufr. Do něho když se prej podíváš, tak jsi ztracen a zatracen..

:smile_anim: :smile_anim: :smile_anim:

:smile_anim: :smile_anim:

:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

"Sraz v K.Varech mi připomína Bony a klid,jak když sedí kolotočáři, pasáci a policisté z Chebu nad lahví Balantinky.Ano mají se dobře,ale sami nevědí,při svém chabém vzdělání, co si s tím počít."

Já budu určitě zakompovanej tady - ale nerozumim tomu a hlavně nevim, co si s tím počít... :crying_anim02:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...