sureshot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 (upraveno) trochu srandy z Davida C http://www.yourdailymedia.com/video/watch/3952/ Upraveno 1. března 2011 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Stejne tam nekdo jenom zaregistroval nicky (vcetne mojeho) a pod nimi prispiva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Za me nikdo neprispiva ale uz si me zaregistroval. Snad se nebude v poctu prispevku pod mym jmenem drzet pri zemi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Tohle je dokonaly :lol2: Tak vidite kluci Ostravsti, zase jste dopadli nejlepe CHRONOMAG jsou stránky o hodinkách,velice jednoduše dohledatelné.Dá se tam vyhledat mnoho odborných názoru na mnoho značek.Tím ale jsou veškerá pozitiva těhto stránek vyčerpána.Mají několik tisíc členu,ale skutečně aktivních je jich cca. stovka.Vyrábějí si společné samolepky na auta,nosí stejné reklamní čepice a v neposlední řadě pořádají společné srazy.Na jejich stránkách pod názvem SRAZY mužete dohledat jak tato setkání probíhají,kdo se jich učastní a dokonce podle veřejných fotek si mužete o těhto lidech udělat vlastní obrázek. Srazu v Praze se zučastnil muj kamarád před jistým časem.Jeho popis byl následující:Drahé hodinky,drahé pití,drahé doutníky,neosobní přístup a každý člen minimálně ředitel zeměkoule.A následné zjištění je takové:Doutník si šetří na sraz dlouhé měsíce.Ředitelem tam ve skutečnosti nikdo nebyl.Skoro všichni mají uvedené bydliště Praha(já sám se považuji za pražáka a bydlím celý život na Krále Jiřího,ale panové nevědi,že například Ruzyně ma s Prahou pramálo společného).Doopravdy povětšinou bydlí v okrajových částech města a někteří dokonce v okolních vesnicích.A při ukončení srazu jsou tito velkouzenáři schopni se pohádat,kdo má zaplatit co z učtu. Sraz Jablonce a Liberce mi připadá, jak návštěva nemocné tetičky na infekčním oddělení krajské nemocnice.Tetičku rádi vidíte,ale koukáte být z tohoto sterilního prostředí co nejdříve pryč. Ale musím podotknout,že na fotkách jsou k vidění překrásné vintážní kousky hodinek a členové učastnící se těhto srazu,před fotoaparátem nejméně exhibují. Sraz v Brně je klasickým příkladem,když se místní sedláci sejdou po žních v hospodě.Je vidět,že uroda byla dobrá,pšenice rodila náramě a váčky s eurama praskají ve švech,ale také je vidět,že zkonzumovat celou večeři příborem,není zas tak jednoduché. Sraz v K.Varech mi připomína Bony a klid,jak když sedí kolotočáři, pasáci a policisté z Chebu nad lahví Balantinky.Ano mají se dobře,ale sami nevědí,při svém chabém vzdělání, co si s tím počít. Sraz v Ostravě mi připadá asi nejlepší.Synkové nezaměstnanych havířu,nevalně inteligentních tváří se snaží vymyslet,jak se dostat v tomto prouzeném kraji,ke zdrojum posledních peněz co zde zustaly,před návratem zpět k puvodní obživě,což jest pastevectví. Toto je pouze muj názor a každý má možnost nahlédnout do galerie sám a udělat si vlastní obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Za me nikdo neprispiva ale uz si me zaregistroval. Snad se nebude v poctu prispevku pod mym jmenem drzet pri zemi... Neboj Danecku! Ti toho tam nakakam tolik, ze i Tada se svymi takrka 6k prispevky tady pukne vztekem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Diky predsedo ze ses me zastal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Su pysny na to, ze su z Prahy!Valim koupit doutnik, natisknout direktorske cumkarty a hura prazskou integrovanou dopravou na sraz!Ku*va, ze ja se tam budu muset taky zaregistrovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 jako mel bys je tam docela husta sranda. ale ne ze budes jako machrovat jako ten s bouchackou akorat rozdava rozumy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 jako mel bys je tam docela husta sranda. ale ne ze budes jako machrovat jako ten s bouchackou akorat rozdava rozumy Hele, tak to ja jako bez machrovani neumim, jo? Vstoupim tam ve velkem stylu a uvedu se recenzi hodinek QaQ, co jsem vcera vydrazil na Aukru! By bylo aby se take o me nezacalo mluvit jako o moznem adminovi, kdyz toho tolik vim a mam tolik hodinek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Re: CHRONOMAGod Ruhla v úte bře 01, 2011 3:18 pmjá o nich tako něco vím. Např se tam pohybuje nějakej druid ze sibiře a ten má takovej zvláštní kufr. Do něho když se prej podíváš, tak jsi ztracen a zatracen.. :smile_anim: :smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Re: CHRONOMAG od Ruhla v úte bře 01, 2011 3:18 pm já o nich tako něco vím. Např se tam pohybuje nějakej druid ze sibiře a ten má takovej zvláštní kufr. Do něho když se prej podíváš, tak jsi ztracen a zatracen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 To je von! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Nejhorší nemoc je závist.... ale občas se člověk cizí závistí velice dobře pobaví..jen tak dál pánové.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Olomouckej sraz nepopsal, ze strachu ze by ho gas zavrel do sudu a hodil do reky Moravy Kazdopadne popis prazskeho srazu sedi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Já se tam snad regnu taky. Zdá se že moje posty budou velice stručné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 "Sraz v K.Varech mi připomína Bony a klid,jak když sedí kolotočáři, pasáci a policisté z Chebu nad lahví Balantinky.Ano mají se dobře,ale sami nevědí,při svém chabém vzdělání, co si s tím počít." Já budu určitě zakompovanej tady - ale nerozumim tomu a hlavně nevim, co si s tím počít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Kolotocar je Fazer ponevadz ma brajtle. Ty budes asi ten policajt z Chebu. A jako pasak mi prijde pan Z - diky jeho aktualnimu ucesu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 1. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 ve vlákně "Kdo čím jezdí" machruje každej druhej se třistakoňovou Mazdou, apod., přitom se 4HP uděláš, jak je vidět, ještě víc parády... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2011 http://www.novinky.cz/koktejl/226480-nejzpackanejsi-vloupani-do-banky-predvedl-maskovany-cinan.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky