Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 to neni dmychani, jen realny pohled, vzhledem k tomu, ze je na svete jen par exemplaru...
straspol Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 to neni dmychani, jen realny pohled, vzhledem k tomu, ze je na svete jen par exemplaru... Jojo, boduješ tak jako které nové Rolády to vidíš? Hodíš nějaký odkaz?
doktor584 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 to neni dmychani, jen realny pohled, vzhledem k tomu, ze je na svete jen par exemplaru... Dmýchání nebo masírka,vyjde to nastejno
Filipinek Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Tak to je potom ten pan na odstřel, doufám ze to nevyhraju.
Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Jojo, boduješ tak jako které nové Rolády to vidíš? Hodíš nějaký odkaz?Ale jo http://www.chrono24.cz/rolex/air-king-oyster-perpetual--id2891855.htm?goal_suggest=1&pageSize=120&resultview=list&showpage=1&sortorder=1&urlSubpath=/rolex/ceny-hodinek--new.htm&manufacturerIds=221
straspol Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Ale jo http://www.chrono24.cz/rolex/air-king-oyster-perpetual--id2891855.htm?goal_suggest=1&pageSize=120&resultview=list&showpage=1&sortorder=1&urlSubpath=/rolex/ceny-hodinek--new.htm&manufacturerIds=221Neblázni, tak strašně málo, to snad ne...
Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 5 dni pred koncem a uz jsou na 20... mozna budeme koukat Jeste, ze jsem jen divak
Návštěvník Ondra Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 jsem asi fakt mimo, vysvetlete mi, vo co go...
doktor584 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 jsem asi fakt mimo, vysvetlete mi, vo co go...Když nejde o život, tak jde vo hou nou....
Milan Praha Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 já to pochopil následovně a/ jsou to fake hodinky ale spíš stylem "repliky" relativně kvalitně zpracované, které ale nemají cenu 20 000 b/ někdo je tu nepřímo nařčen že se snaží upravit situaci pro lepší prodej na aukru c/ pokud nejde o život nebo primky jde o hofno :-d
Filipinek Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 Já to vidím takto, vezmu na ruku své tuctove TV, na tyto krásky na aukru kašlu, stejně na aukru většinou nekoupíte nic ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Milan Praha Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 já sem teď na aukru taky trochu naletěl, fotky nebyly stavu co mi přišlo a čekám jestli slíbená kompenzace přijde ale spíš tomunevěřím,protože pán dělá mrtvého brouka, dám mu tři dny a půjdu to řešit aukrem
doktor584 Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 já to pochopil následovně a/ jsou to fake hodinky ale spíš stylem "repliky" relativně kvalitně zpracované, které ale nemají cenu 20 000 b/ někdo je tu nepřímo nařčen že se snaží upravit situaci pro lepší prodej na aukru c/ pokud nejde o život nebo primky jde o hofno :-dC je správně
Milan Praha Odesláno 27. října 2014 Nahlásit Odesláno 27. října 2014 mno jak na to koukám tak si pořídím i nějaké televize :-d, teda až doseženu lunetu na prim sporty I.
Nodus Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Nevíte někdo zkušenější, jestli je to Elton nebo MPM? já to nepoznám a nerad bych šel do fejku. Díky Tady je ten inzerátMyslím, že stačí pozorně číst. Jasně je tam napsáno, že se jedná o kalibr 96 dokonce s tuplovaným (dvouvrstvým) pouzdrem :lol2:
Filipinek Odesláno 28. října 2014 Nahlásit Odesláno 28. října 2014 Nodus má pravdu. Taky mám rád zelenou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Nodus Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 (upraveno) Pouzdro je znova zlacený... nebo spíš je z jinejch televizí... Díky Financi!... já mám podobné hodinky i pouzdro, ale jen podobné ... K cifeníku by se asi lépe hodilo zlacené pouzdro? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. listopadu 2014 uživatelem Nodus
straspol Odesláno 1. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2014 ... já mám podobné hodinky i pouzdro, ale jen podobné ... K cifeníku by se asi lépe hodilo zlacené pouzdro?Hmmmmmm to Ti strašně závidím nech to radši takhle, má to své kouzlo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se