Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Máš pravdu. Podobné vášně jsem ale viděl i u jiných sběratelských komodit, po kterých dnes neštěkne pes.  Za pár let je koupím od někoho, kdo si myslel že do toho uložil peníze . Uvidíme,  jestli se mýlím. Pokud vím, někteří ze zdejších členů kupovali Orlíky  i devadesátsedmy v posledních dvou letech. Určitě by nechtěli zveřejnit za kolik, že ne?

Budu s tebou jen tiše souhlasit.....

Odesláno

Brusely letí raketově nahoru. A přitom o hodinu dřív šly stejný za třetinu.

Je idiot sprostý slovo? Prodávájícímu gratuluji.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

http://aukro.cz/krasne-stere-prim-i4768022002.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

http://aukro.cz/hodinky7-prim-15jewels-i4774423994.html

Odesláno

Možné je všechno, každopádně jsem šťastný, že mám brusely kompletní.

Sice kompletní je tak nějak nemám,líbily by se mi v traktorovém pouzdře /můj ciferník je bohužel trochu menší na přehození/.

Odesláno

Ty Bruselky za 4 tis. vypadají jako nové a mají i původní korunku, takže se ta cena dá pochopit. Lepší stav tohoto modelu jsem ještě neviděla.

Odesláno

Ty Bruselky za 4 tis. vypadají jako nové a mají i původní korunku, takže se ta cena dá pochopit. Lepší stav tohoto modelu jsem ještě neviděla.

Přijde mi že mají mírně ohnuté nožky, u korunky jeté pouzdro (šikovná fotka, nedá se na to přísahat, ani to vyloučit, hranu nevidno) a tahle korunka na ně opravdu patří? Jojo, jsou pěkné, ale cenu asi nepochopí každý... prodejci se dá jen gratulovat. Jestli je kupující mezi námi, třeba se pochlubí a fotky doplní.

Odesláno

Pánové, klobouk dolu před tím, kdo se v tom vyzná. Sleduju Primky už nějakou dobu, poctivě čtu a v hlavě mám větší a větší maglajz. Jak můžete ze špatnejch fotek poznat to či ono, mi hlava nebere. Já nepoznám nic. Je to tim, že nevim jak vypadá opravdovej origo kousek. A když si ho najdu tady na fóru, porovnám, stejně nic, když tedy nejde o vyložený paskvil. A to ještě nemluvím o strojcích jejichž fotky mnohdy chybí úplně. Jsem moc zvědavej, jestli se tím zmatkem díky vám alespoň trochu prokoušu, nebo rezignuju. Ale zatim mě to baví. A jak je vidět v příspěvcích, nestačí se orientovat jen podle toho, na co se víc přihazuje. Tim člověk může přijít o dobrou koupi a nebo naletět a zaplatit nesmysl. Joj, to není oříšek, to je pořádnej ořech. Co nadělám, na vintage jsou potřeba znalosti, buď je člověk dokáže nasát a nebo se raději otočit zády.

Odesláno

Přijde mi že mají mírně ohnuté nožky, u korunky jeté pouzdro (šikovná fotka, nedá se na to přísahat, ani to vyloučit, hranu nevidno) a tahle korunka na ně opravdu patří? Jojo, jsou pěkné, ale cenu asi nepochopí každý... prodejci se dá jen gratulovat. Jestli je kupující mezi námi, třeba se pochlubí a fotky doplní.

Ano vypadá to tak, zjm.pod tou korunkou...

Odesláno

Ceny jsou teda kurňa vysoko.Troufám si říct,že jedny mám v dost pěkném stavu,korunka by tam měla být asi stejná jako v té aukci,já ji mám pěkně ojebanou.Má být taková jemně rýhovaná,ta druhá je hrubší a větší na průměru /ta vpravo/.

Fotka nic moc,tma jak v pytli,já ani foťák to teď lépe nedáme.

Odesláno

Dášo, Bohuši, fakt díky moc ;-) naivně jsem myslel, že brusely kal.50 už nemusím řešit a teď budu shánět jak blbec dv? jemně vroubkovaný korunky... ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...