Joskas Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 S opotřebeným mosazným pouzdrem nejde udělat nic rozumného.S nerezovým se dá pracovat, ale to se historických Primek netýká. (až na Orlíky) Když někde na Aukru čtu "po kompletní renovaci" a z původních hodinek zbyl jenom strojek a ostatní je Čína, Polsko nebo já nevím co, tak je mně blbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Takže když to prodává Prim Land, je to sběratelská rarita a když to prodává někdo jiný, je to bastl a stáhne se z prodeje??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 uff to je síla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) S opotřebeným mosazným pouzdrem nejde udělat nic rozumného.S nerezovým se dá pracovat, ale to se historických Primek netýká. (až na Orlíky) Když někde na Aukru čtu "po kompletní renovaci" a z původních hodinek zbyl jenom strojek a ostatní je Čína, Polsko nebo já nevím co, tak je mně blbě.No ale uplne stejne delaji kompletni renovace i v Eltonu Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem Ondra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 (upraveno) To právě není to samé. Elton je vlastně původní výrobce a jejich výrobky se dají brát jako originální náhradní díly.Další věc je použití loga PRIM na fejk. Většinou se nejedná o přetištěné ciferníky, ale o komplet nové.Takové jednání by správně mělo být trestné. Zkus udělat takovou "renovaci" a napsat na ni Rolex/Panerai/Omega. Upraveno 5. dubna 2019 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 No vymeni take komplet vsechno, krome strojku. Aktualni Elton neni pravnim nastupcem narodniho podniku Elton. A ohledne loga stale bezi spory s MPM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Právě kvůli tomu po tom nikdo nejde. Jde o využívání situace různými šmejdy.Za normálních okolností to podle mě trestné je.Logo potažmo známka někomu patří a rozhodně to nejsou šmelináři, kteří si výrobu někde zadávají.Moc tomu nedávám, ale ještě s tím můžou narazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 5. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2019 Tak pánové, kdo koupil ty raritní fialky automat? Moc dlouho se neprodávaly na Antiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Tak pánové, kdo koupil ty raritní fialky automat? Moc dlouho se neprodávaly na Antiku.K jejich nákupu se hrdě hlásím!!!A co se týče těchto hodinek a místní diskuze, tak:1. Věděl jsem zcela přesně co kupuji, jelikož jsem "hodinkově" malinko gramotný. 2. Prodejce detailně a vyčerpávajícím způsobem tyto hodinky v popisu okomentoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Myslím že ani tak nejde o to kdo to koupil ... svoje skládačky můžu detailně okomentovat taky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Tak máme na Aukru asi první fejk hodinek se psem.Pan grafik se s tím moc nemazal.Co si o tom myslíte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Ty indexy mohou být způsobeny lomem světla ve skle. Je fakt, že jsem tady teď měl připravené čtyři kusy těch černých, abych z nich zkompletoval tak dva kusy v dobrém stavu a všechny čtyři mají větší odstupy mezi písmeny v logu PRIM. Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Souhlasím, že logo Prim se vyskytuje v různých tloušťkách čar a rozestupech písma, ale pes má celkově jiné detaily. Resp. je spíš nemá - je takový zjednodušený.Třeba čumák má vypadat jinak. Porovnával jsem to na hodinkách, které mám i na fotkách, které jsem našel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 (upraveno) Dýnko je taky falešné. Nápis má být gravírovaný.Místo toho je vybroušený nějakým Dremlem. Tady je fotka jak porovnání s originálními hodinkami. Upraveno 6. dubna 2019 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Fakt je, že ten špičák vypadá víc na mambu než na vlčáka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Je fakt, že ten čokl je dost nepovedenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 (upraveno) Podle mě jsou ty hodinky fejk.Číselník přetištěný a technologie výroby nápisu na dýnku neodpovídá originálu.Souhlasíte? Tahle vypadá originální nápis. Upraveno 7. dubna 2019 uživatelem Joskas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Tady je fotka jak porovnání s originálními hodinkami.porovnani_psu.jpgJeště pro upřesnění: Originál je vpravo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 7. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 To byl samozřejmě jen můj žertík!!! Originál psa každý Primkař pozná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se