Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

S opotřebeným mosazným pouzdrem nejde udělat nic rozumného.

S nerezovým se dá pracovat, ale to se historických Primek netýká. (až na Orlíky)

Když někde na Aukru čtu "po kompletní renovaci" a z původních hodinek zbyl jenom strojek a ostatní je Čína, Polsko nebo já nevím co, tak je mně blbě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Ondra

S opotřebeným mosazným pouzdrem nejde udělat nic rozumného.

S nerezovým se dá pracovat, ale to se historických Primek netýká. (až na Orlíky)

Když někde na Aukru čtu "po kompletní renovaci" a z původních hodinek zbyl jenom strojek a ostatní je Čína, Polsko nebo já nevím co, tak je mně blbě.

No ale uplne stejne delaji kompletni renovace i v Eltonu ;) Upraveno uživatelem Ondra
Odkaz ke komentáři

To právě není to samé.

Elton je vlastně původní výrobce a jejich výrobky se dají brát jako originální náhradní díly.

Další věc je použití loga PRIM na fejk. Většinou se nejedná o přetištěné ciferníky, ale o komplet nové.Takové jednání by správně mělo být trestné.

Zkus udělat takovou "renovaci" a napsat na ni Rolex/Panerai/Omega.

Upraveno uživatelem Joskas
Odkaz ke komentáři

Právě kvůli tomu po tom nikdo nejde. Jde o využívání situace různými šmejdy.

Za normálních okolností to podle mě trestné je.

Logo potažmo známka někomu patří a rozhodně to nejsou šmelináři, kteří si výrobu někde zadávají.

Moc tomu nedávám, ale ještě s tím můžou narazit.

Odkaz ke komentáři

Tak pánové, kdo koupil ty raritní fialky automat? Moc dlouho se neprodávaly na Antiku.

K jejich nákupu se hrdě hlásím!!!

A co se týče těchto hodinek a místní diskuze, tak:

1. Věděl jsem zcela přesně co kupuji, jelikož jsem "hodinkově" malinko gramotný.

2. Prodejce detailně a vyčerpávajícím způsobem tyto hodinky v popisu okomentoval.

Odkaz ke komentáři

Ty indexy mohou být způsobeny lomem světla ve skle. Je fakt, že jsem tady teď měl připravené čtyři kusy těch černých, abych z nich zkompletoval tak dva kusy v dobrém stavu a všechny čtyři mají větší odstupy mezi písmeny v logu PRIM.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Souhlasím, že logo Prim se vyskytuje v různých tloušťkách čar a rozestupech písma, ale pes má celkově jiné detaily. Resp. je spíš nemá - je takový zjednodušený.

Třeba čumák má vypadat jinak. Porovnával jsem to na hodinkách, které mám i na fotkách, které jsem našel.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...