Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vít:Mesh součástí dodávky není,ten jsem si opatřil předem.A co se týká recenze,tak tu udělám příležitostně v průběhu příštího roku.

Ruda:Na srazu samozřejmě budou.

Základní rozměry: průměr 46,5mm - to je o 2,5mm více než udává výrobce

tloušťka 21mm - naprosto neuvěřitelné

váha na mesh náramku bezmála čtvrt kila

pohled z boku

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

2xlumi

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

gratuluju... pořádný macky... ta prní fotka v kostkách je skvělá:-) máš doma ilegální hernu?:-)))

Já si v první chvíli myslel, že je vyhrál v kostkách :D
Odesláno

Nekompromisní hodinky, paráda. Můžeš přidat pár detailních fotek lumi bodu na lunetě? Z první fotky vypadá jako nepravidelně (=nekvalitně) nanesený. Díky.

Pokusil jsem se to vyfotit a záleží jen a jen na odrazu světla jak se lumibod jeví.Ve skutečnosti je dokonale kruhový.

Porovnání bodů na lunetě:

Snad jenom doplním,že na meshi na těchto obrázcích váží hodinky 285g.

Odesláno

LUM TEC jsou krásné - přesně podle mého gusta. Dá-li pánbuh a emigrační úředník, tak mezi 25.6. a 10.7.2011 bych měl pobývat na území USA. Bez nových hodinek bych se samozřejmně nevracel a Lumy se jeví jako velmi vhodný kandidát. Ale už nekoupím nic, co si předem nevyzkouším na ruku. Ještě jednou blahopřeji.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...