HB63 Posted December 24, 2010 Report Posted December 24, 2010 Na poslední chvíli,ale dorazily. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. První dojmy jsou tyto:Takový kus železa jsem měl v ruce pouze 2x (co se týče hodinek).Další info až se trochu vzpamatuju .
Standis Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 hodně by mě zajímala ta lumi, co nejdříve ji nafoť ,moc pěkné a výrazné, gratuluji
Vit Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Gratuluju, vypadají hezky.Ten mesh byl součástí dodávky?Doufám, že přes vánoce napíšeš nějakou recenzi.
Juraj11 Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Připadají mi takové surové a to se mi líbí.Gratuluju
Ruda Posted December 25, 2010 Report Posted December 25, 2010 Doufám, že je vezmeš na sraz Pokud se teda konečně na nějakém domluvíme
HB63 Posted December 25, 2010 Author Report Posted December 25, 2010 Vít:Mesh součástí dodávky není,ten jsem si opatřil předem.A co se týká recenze,tak tu udělám příležitostně v průběhu příštího roku.Ruda:Na srazu samozřejmě budou.Základní rozměry: průměr 46,5mm - to je o 2,5mm více než udává výrobce tloušťka 21mm - naprosto neuvěřitelné váha na mesh náramku bezmála čtvrt kila pohled z boku Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. 2xlumi Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Rudykopalsson Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 gratuluju... pořádný macky... ta prní fotka v kostkách je skvělá:-) máš doma ilegální hernu?:-)))
Pavel K. Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Jsou parádní. Moc se mi líběj. Mám rád takový robustní (chlapský) hodiny. Gratuluju.
Chumpus Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Nekompromisní hodinky, paráda. Můžeš přidat pár detailních fotek lumi bodu na lunetě? Z první fotky vypadá jako nepravidelně (=nekvalitně) nanesený. Díky.
nAscA Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Zajimave hodiny. Muzes udelat nejake foto na ruce?
Ruda Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 gratuluju... pořádný macky... ta prní fotka v kostkách je skvělá:-) máš doma ilegální hernu?:-))) Já si v první chvíli myslel, že je vyhrál v kostkách
Dantechno Posted December 26, 2010 Report Posted December 26, 2010 Taky bych se podival jak to vypada na ruce....
HB63 Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Nekompromisní hodinky, paráda. Můžeš přidat pár detailních fotek lumi bodu na lunetě? Z první fotky vypadá jako nepravidelně (=nekvalitně) nanesený. Díky. Pokusil jsem se to vyfotit a záleží jen a jen na odrazu světla jak se lumibod jeví.Ve skutečnosti je dokonale kruhový. Porovnání bodů na lunetě: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Snad jenom doplním,že na meshi na těchto obrázcích váží hodinky 285g.
HB63 Posted December 27, 2010 Author Report Posted December 27, 2010 Zajimave hodiny. Muzes udelat nejake foto na ruce? Obrázky na ruce a i jiné jsou tady .Samozřejmě ne ode mě.
jordy Posted December 31, 2010 Report Posted December 31, 2010 LUM TEC jsou krásné - přesně podle mého gusta. Dá-li pánbuh a emigrační úředník, tak mezi 25.6. a 10.7.2011 bych měl pobývat na území USA. Bez nových hodinek bych se samozřejmně nevracel a Lumy se jeví jako velmi vhodný kandidát. Ale už nekoupím nic, co si předem nevyzkouším na ruku. Ještě jednou blahopřeji.
unbeliveable Posted January 7, 2011 Report Posted January 7, 2011 Na tom meshi maji opravdu vysoky macho index.
Recommended Posts