Matthew Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2010 krásnej Vánoční dárek, gratuluju
edgar_23 Odesláno 31. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2010 Díky všem za pochvalu a pridavam jednu fotku luminescence ;-)
edgar_23 Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Tak jsem trochu googloval a zjistil jsem zajimavou vec... mozna se to tady uz probiralo, ale nic jsem nenasel... kdyz jsem prochzel ruzny fota tak jsem zjistil, ze nektery x-windy maji na cifru swiss made ( napr. moje ) a nektery nemaji...dalsi rozdil je ve formatu zobrazovani datumu... me ukazuji napr. 3 a u modelu bez swiss made na cifru ukazuji 03... vysvetli mi nekdo prosim tyto rozdily? Zde je foto pro porovnani s mymi http://www.a-moriden.jp/hamilton/133.jpg Diky
Matthew Odesláno 3. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 Tak jsem trochu googloval a zjistil jsem zajimavou vec... mozna se to tady uz probiralo, ale nic jsem nenasel... kdyz jsem prochzel ruzny fota tak jsem zjistil, ze nektery x-windy maji na cifru swiss made ( napr. moje ) a nektery nemaji...dalsi rozdil je ve formatu zobrazovani datumu... me ukazuji napr. 3 a u modelu bez swiss made na cifru ukazuji 03... vysvetli mi nekdo prosim tyto rozdily? Zde je foto pro porovnani s mymi http://www.a-moriden.jp/hamilton/133.jpg Diky o tom swiss made se tu už psalo, někde tady to bylo, slečna se bála, že když tam není Swiss made tak to není originál http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32388-koupe-hamilton-na-ebay/
edgar_23 Odesláno 3. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2011 o tom swiss made se tu už psalo, někde tady to bylo, slečna se bála, že když tam není Swiss made tak to není originál http://forum.chronom...milton-na-ebay/ Ok diky ;-)
Georgeisin Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Moc pěkný hodinky, fotka luminiscence je úchvatná
edgar_23 Odesláno 5. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Moc pěkný hodinky, fotka luminiscence je úchvatná Díky, no ta luminescence prave moc nevysla co tyce rucicek... az kdyz jsem fotku upravoval tak me doslo, ze jsou tak blbe 3 rucky za sebou... casem zkusim zase neco nafotit tak to snad bude lepsi
Oxbow Odesláno 5. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Díky, no ta luminescence prave moc nevysla co tyce rucicek... az kdyz jsem fotku upravoval tak me doslo, ze jsou tak blbe 3 rucky za sebou... casem zkusim zase neco nafotit tak to snad bude lepsi Na ukázku je to dobrý a na něco dokonalýho je tady odborník Kibi. Tomu by to hned někdo určitě napsal
Kostra Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Překrásné hodinky, Ježíšek se pořádně rozšoupnul Ta lumi fotka je opravdu nádherná Byla by i fotka na ruce?
Quido Morava Odesláno 31. října 2011 Nahlásit Odesláno 31. října 2011 tak už je mám taky - "dostanu" je samo až v prosinci, ale aby nezatuhly, už je nosím podoma a taky jsem se už naučil i vypočítávat snos letounu dle větru ;-) na to jak jsou ukrutně těžké, po posazení na ruku se bezva nosí, dobře padnou ! fotky už sem dávat nebudu, ty co tu jsou jsou bezvadné...
09freds Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 tak si je užij a blahopřeji !!!!!!!!!
09freds Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 a tady jsou moje už postarší,nošené a z řemenem handmade .........
marosh Odesláno 1. listopadu 2011 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2011 Bo, kdo je na chronomagu a neměl nikdy žádné X-windy, jako by nebyl...
Quido Morava Odesláno 14. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2012 (upraveno) nedalo mi to a pochlubím se - opatřil jsem své X-Windy koženým řemenem zhotoveným členem tohot fóra a musím říct, že se mi líbí více, než originální Upraveno 14. ledna 2012 uživatelem Quido Morava
zrno Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Koukám , že řemen jim sluší , a vypadá líp než jsem sám čekal :-) ať slouží ke spokojenosti.
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Jsou hezké,s Hamiltonem prostě nešlápneš vedle:cheers: Jen bych se trošku bál servisu...
jacob Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Jen bych se trošku bál servisu... Kvůli čemu ? Mám úplně ty stejné a přeci jen na "obyčerné" 7750 není nic tak neobvyklého, nebo?
laskajefajn Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 Byl jsem je omrknout v Pardubicich,v AFI Palaci a mimo jiné jsem se ptal na servis,kam to posílaji a bylo mi řečeno že servisy v republice jsou dva-v Praze a v Brně.Ten v Brně se tady dlouho propíral-pan Hanak a jeho firma,že s nim hodně lidi nemá dobré zkušenosti,zbývá Praha-tam nevím jak to funguje takže proto moje obávy.Ale je pravda že pozáruční servis asi dokáže jakýkoliv dobrý hodinář.
Quido Morava Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Koukám , že řemen jim sluší , a vypadá líp než jsem sám čekal :-) ať slouží ke spokojenosti. já byl taky mile překvapen - pořád se mi líbily na tahu, ale říkal jsem si, že to risknu (znáš to, tu nenechavost věcí, jak jsou...) a když jsem řemen nasadil, úplně jsem zíral, že mám snad nové hodinky Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem Quido Morava
Quido Morava Odesláno 16. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2012 (upraveno) Byl jsem je omrknout v Pardubicich,v AFI Palaci a mimo jiné jsem se ptal na servis,kam to posílaji a bylo mi řečeno že servisy v republice jsou dva-v Praze a v Brně.Ten v Brně se tady dlouho propíral-pan Hanak a jeho firma,že s nim hodně lidi nemá dobré zkušenosti,zbývá Praha-tam nevím jak to funguje takže proto moje obávy.Ale je pravda že pozáruční servis asi dokáže jakýkoliv dobrý hodinář. to zatím neřeším, uvidíme až ho budu potřebovat... třeba se to kolem servisu časem zlepší, jelikož po Háčkách, jak jsem zjistil, je u nás stále větší poptávka ;-) Upraveno 16. ledna 2012 uživatelem Quido Morava
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se