Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tak jsem trochu googloval a zjistil jsem zajimavou vec... mozna se to tady uz probiralo, ale nic jsem nenasel... kdyz jsem prochzel ruzny fota tak jsem zjistil, ze nektery x-windy maji na cifru swiss made ( napr. moje ) a nektery nemaji...dalsi rozdil je ve formatu zobrazovani datumu... me ukazuji napr. 3 a u modelu bez swiss made na cifru ukazuji 03... vysvetli mi nekdo prosim tyto rozdily? Zde je foto pro porovnani s mymi http://www.a-moriden.jp/hamilton/133.jpg

Diky :)

Odesláno

Tak jsem trochu googloval a zjistil jsem zajimavou vec... mozna se to tady uz probiralo, ale nic jsem nenasel... kdyz jsem prochzel ruzny fota tak jsem zjistil, ze nektery x-windy maji na cifru swiss made ( napr. moje ) a nektery nemaji...dalsi rozdil je ve formatu zobrazovani datumu... me ukazuji napr. 3 a u modelu bez swiss made na cifru ukazuji 03... vysvetli mi nekdo prosim tyto rozdily? Zde je foto pro porovnani s mymi http://www.a-moriden.jp/hamilton/133.jpg

Diky :)

o tom swiss made se tu už psalo, někde tady to bylo, slečna se bála, že když tam není Swiss made tak to není originál :)

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/32388-koupe-hamilton-na-ebay/

Odesláno

Moc pěkný hodinky, fotka luminiscence je úchvatná :)

Díky, no ta luminescence prave moc nevysla co tyce rucicek... az kdyz jsem fotku upravoval tak me doslo, ze jsou tak blbe 3 rucky za sebou... casem zkusim zase neco nafotit tak to snad bude lepsi :)
Odesláno

Díky, no ta luminescence prave moc nevysla co tyce rucicek... az kdyz jsem fotku upravoval tak me doslo, ze jsou tak blbe 3 rucky za sebou... casem zkusim zase neco nafotit tak to snad bude lepsi :)

Na ukázku je to dobrý a na něco dokonalýho je tady odborník Kibi. Tomu by to hned někdo určitě napsal :smile_anim:

Odesláno

Překrásné hodinky, Ježíšek se pořádně rozšoupnulPosted Image Ta lumi fotka je opravdu nádhernáPosted Image Byla by i fotka na ruce?

• po měsících...
Odesláno

tak už je mám taky - "dostanu" je samo až v prosinci, ale aby nezatuhly, už je nosím podoma :D

a taky jsem se už naučil i vypočítávat snos letounu dle větru ;-)

na to jak jsou ukrutně těžké, po posazení na ruku se bezva nosí, dobře padnou !

fotky už sem dávat nebudu, ty co tu jsou jsou bezvadné...

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

nedalo mi to a pochlubím se - opatřil jsem své X-Windy koženým řemenem zhotoveným členem tohot fóra a musím říct, že se mi líbí více, než originální

post-19918-007017700 1326538021.jpg

Upraveno uživatelem Quido Morava
Odesláno

Byl jsem je omrknout v Pardubicich,v AFI Palaci a mimo jiné jsem se ptal na servis,kam to posílaji a bylo mi řečeno že servisy v republice jsou dva-v Praze a v Brně.Ten v Brně se tady dlouho propíral-pan Hanak a jeho firma,že s nim hodně lidi nemá dobré zkušenosti,zbývá Praha-tam nevím jak to funguje takže proto moje obávy.Ale je pravda že pozáruční servis asi dokáže jakýkoliv dobrý hodinář.

Odesláno (upraveno)

Koukám , že řemen jim sluší , a vypadá líp než jsem sám čekal :-) ať slouží ke spokojenosti.

:smile_anim:

já byl taky mile překvapen - pořád se mi líbily na tahu, ale říkal jsem si, že to risknu (znáš to, tu nenechavost věcí, jak jsou...)

Posted Image

a když jsem řemen nasadil, úplně jsem zíral, že mám snad nové hodinky

Odesláno (upraveno)

Byl jsem je omrknout v Pardubicich,v AFI Palaci a mimo jiné jsem se ptal na servis,kam to posílaji a bylo mi řečeno že servisy v republice jsou dva-v Praze a v Brně.Ten v Brně se tady dlouho propíral-pan Hanak a jeho firma,že s nim hodně lidi nemá dobré zkušenosti,zbývá Praha-tam nevím jak to funguje takže proto moje obávy.Ale je pravda že pozáruční servis asi dokáže jakýkoliv dobrý hodinář.

to zatím neřeším, uvidíme až ho budu potřebovat... třeba se to kolem servisu časem zlepší, jelikož po Háčkách, jak jsem zjistil, je u nás stále větší poptávka ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...