honza71 Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 (upraveno) Ahoj, můžete mi prosím prozradit přesný model/typ + kalibr těchto dvou hodinek. Dovolil jsem si použít fotky místních sběratelů.Děkuji. h Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 26. prosince 2010 uživatelem honza71
Kristian.nov Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Ahoj, můžete mi prosím prozradit, typ + kalibr těchto dvou hodinek. Dovolil jsem si použít fotky místních sběratelů. Děkuji. h První jsou automaty kal. 96 a ty druhý tušim klasický kal. 68
honza71 Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Děkuji, budu vděčný za přesné informace.
Karlos Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Vždyť máš 1400 příspěvků a ptáš se jako nováček, tomu nerozumím.
honza71 Odesláno 26. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 Vždyť máš 1400 příspěvků a ptáš se jako nováček, tomu nerozumím. To mě upřímně mrzí. Počet příspěvků bohužel není v mém případě přímo úměrný znalostem o hodinkách. Zkoušel jsem nejdříve hledat, ale našel jsem tu jen fotky mezi spoustou jiných Primek ve vlákně sběratelů. Bohužel ne fotky s popisem typ+kalibr ... No a do dneška mě Prim míjel velkým obloukem, tož se ptám jako nováček.
Kristian.nov Odesláno 26. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 26. prosince 2010 To mě upřímně mrzí. Počet příspěvků bohužel není v mém případě přímo úměrný znalostem o hodinkách. Zkoušel jsem nejdříve hledat, ale našel jsem tu jen fotky mezi spoustou jiných Primek ve vlákně sběratelů. Bohužel ne fotky s popisem typ+kalibr ... No a do dneška mě Prim míjel velkým obloukem, tož se ptám jako nováček. Rozumim, prostě jsi objevil krásu primek až teď:-) Pro začátek koukni sem: http://picasaweb.google.com/CzechJoker/MuzeumPrim#
docent_tecka Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 automaty napr tadyhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25566-prim-automatic/ mechaniky budou v nekterem katalogu, ktery tady koluje. hledej...
hirsch Odesláno 27. prosince 2010 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 (upraveno) TADY najdeš katalog je ve formátu PDF ke stažení Upraveno 27. prosince 2010 uživatelem hirsch
honza71 Odesláno 27. prosince 2010 Autor Nahlásit Odesláno 27. prosince 2010 (upraveno) Díky pánové. Zkusím se polepšit a dohledat si ve vašich odkazech max. informací.Táta mi ochotně přenechal svoje staré hodinky, takže teď vážně uvažuji o renovaci těch automatů.Je to dráždivá myšlenka, mít plně funkční hoďky po tátovi. Upraveno 27. prosince 2010 uživatelem honza71
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se