Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poraďte s "pelíškem" pro hodinky.

Neupředňostňuji žádné drahé kovy a vzácná dřeva na boxu.

Hlavně, aby byl slušně zpracovaný a plnil max. svou funkci. Aby v něm hodinky dobře držely (slušně provedené polštářky) a neprášilo se na ně.

Díky za tipy.

Našel jsem si např. tento odkaz

Posted

Taky jsem se po pár dnech potloukání po netu rozhodnul pro Tchibo. Box čekám zítra/pozítří, tak pak kdyžtak poreferuji;-)

Jen doufám, že se tu neobjeví nic úchvatného a nebudu litovat své nedočkavosti Posted Image

Posted

koukni na goldpack. musel jsem si koupit kvuli minimalnimu odberu dva boxy na 8 hodinek kazdej, ale to je v pohode, aspon jsem mel hezkej darek pro tatu. kvalita naprosto excelentni, cena velmi rozumna. tusim ze to bylo kolem 20 liber za jeden box. ceny v Cesku jsou daleko pratelstejsi, neco kolem petikila, myslim. za zeptani nic nedas... a je to fakt dobrej box.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted

koukni na goldpack. musel jsem si koupit kvuli minimalnimu odberu dva boxy na 8 hodinek kazdej, ale to je v pohode, aspon jsem mel hezkej darek pro tatu. kvalita naprosto excelentni, cena velmi rozumna. tusim ze to bylo kolem 20 liber za jeden box. ceny v Cesku jsou daleko pratelstejsi, neco kolem petikila, myslim. za zeptani nic nedas... a je to fakt dobrej box.

pekne boxy, jen odber je po 5 kusech :sad01_anim: viz: odkaz

Posted

do toho goldpacku bych sel taky :) ale me by myslim stacil na 4ks...ja jen kdyby ste v nejblizsi dobe delali hromadnou objednavku :)

Posted

5 zajemcu by se snad naslo :) ale jinak bych jim zavolal a klidne rekni, ze mas informaci, ze v anglii to jednomu tajtrlikovi prodali s tim, ze minimalni odber jsou 2 (slovy dva) kusy! kupoval jsem to na konci 03/2010.

Posted

tak mi napsali z Gold Pack CZ na muj dotaz ohledne ceny a dostupnosti zbozi odkaz

citace mailu:

Dobrý den,

zboží si můžete u nás objednat jako fyzická osoba , ale s 20% cenovým

navýšením, jsme velkoobchod. Cena KW06 s 20% navýšením je 678,-Kč + 100,-Kč

přepravné + 20% DPH, celková cena KW06 včetně DPH je 934,-Kč.

docela pecka ta cena :worried_anim:

tak to vidim na Tchibo :smile_anim: za par korun.

Posted

donutil jsi me vyhledat starou postu. ja to koupil za 24.50 GBP + DPH (loni 17.5%, ted uz 20%) a minimalni objednavka byla 50 liber, cili mi prodali dve uplne bez problemu. to je podobna cena jakou mas ty.

dal jsem si praci a vyhledal to stare vlakno - resilo se to tady, cena v breznu byla 675 Kc vc. DPH.

Posted

Dnes mi dorazil Tchibo domečekPosted Image Je parádní, za ty peníze jsem takový hezký kousek ani nečekal. A jsou v něm ještě tři volné postýlkyPosted Image

Jen si do něj od drahé polovičky nechám ušit nějaké polštářky, ty origa tam docela plavou a navíc jsou o kousek většího průměru než moje zápěstí.

Ale celkový dojem je výborný a navíc přihodili kafe, takže doporučuju, ikdyž se s dodáním docela flákali.

Posted

A od truhláře jsem si nechal vyrobit takovouhle výstavku vlastní konstrukce:-)

To truhlářské dílo nemá chybu, úplně mě to dostalo. Docela si umím představit to pověsil na zeď třeba do ložnice.

Nádherný pocit prohlížet hodinky po probuzení - a pak do jedněch skočit :smile_anim:

Posted

To truhlářské dílo nemá chybu, úplně mě to dostalo. Docela si umím představit to pověsil na zeď třeba do ložnice.

Nádherný pocit prohlížet hodinky po probuzení - a pak do jedněch skočit :smile_anim:

Tak s ložnicí mě to nenapadlo:-), ale dírky zezadu pro případné zavěšení tam jsouPosted Image

Jinak, kdyby to někoho zajímalo, cena byla cca 800,-. Oba válce jsou samozřejmě vysouvací.

Posted

Tak s ložnicí mě to nenapadlo:-), ale dírky zezadu pro případné zavěšení tam jsouPosted Image

Jinak, kdyby to někoho zajímalo, cena byla cca 800,-. Oba válce jsou samozřejmě vysouvací.

velmi podarene. spusti vyrobu a jedno vezmem!

Posted

je to pěkné,ale jen pro hodinky s klasickým páskem s motýlovkou asi ne

Oba válce se dají lehce vytáhnout směrem nahoru a celé vyndat, takže na ně můžeš ze strany navléknout i hodinky s tahem nebo jiným nerozpojitelným pásečkem a pak zase válec zasunout. Na tohle je to uzpůsobený, je tak snazší zapnout i normální pásek.