Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

no pokud je to takto tak to je vychytaný parádně,myslím že kdybys nějaké nechal udělat ještě tak kupci se tu najdou :smile_anim:

Já myslim, že každej šikovnější truhlář by si s tim poradil, neni to nic složitýho. Ale můžu se zeptat, jestli by jich ještě pár neudělal.

Odesláno

Já myslim, že každej šikovnější truhlář by si s tim poradil, neni to nic složitýho. Ale můžu se zeptat, jestli by jich ještě pár neudělal.

:baaasmiley: Hlásím se i já, můžeme začít upřesňovat - materiál dřeva smrk :smile_anim: :notworthy: No a můžeš začít trejdovat :))

• po měsíci...
Odesláno

Před časem jsem si taky pořídil boxík od Tchiba, jeden polštářek se mi však zatoulal... :crying_anim: Neví někdo o možnosti dokoupení, nemáte doma nepotřebný do náhrady pls.? Moc dík!

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Pánové, objevil jsem poměrně pěkné boxy na vaše miláčky.

Chválili je fóru Paneristi, předpokládám teda, když vyhovaly jim, že nám by mohly jistě taky.

Pohybuje se to od 80 Euro a výše. (Nejlevnější nejsou, to je pravda).

Boxy

post-2202-092699000 1335367960.jpg

post-2202-067896800 1335367984.jpg

post-2202-008446700 1335368199.jpg

Upraveno uživatelem Peta-Biker
Odesláno

Tak mě při čtení tohoto tématu napadlo - dá se někde pořídit taková ta "polstrovaná destička", na které vám klenotníci prezentují šperky a hodinky? Docela by se mi to hodilo při výměnách řemenů...

Odesláno

Tak mě při čtení tohoto tématu napadlo - dá se někde pořídit taková ta "polstrovaná destička", na které vám klenotníci prezentují šperky a hodinky? Docela by se mi to hodilo při výměnách řemenů...

To bude problém, zkus hodinkovnici od Jakubiska.

Návštěvník 12345
Odesláno (upraveno)

Tady je jeden krasavec na prodej.

:P

Upraveno uživatelem 12345
Odesláno

Poraďte s "pelíškem" pro hodinky.

Neupředňostňuji žádné drahé kovy a vzácná dřeva na boxu.

Hlavně, aby byl slušně zpracovaný a plnil max. svou funkci. Aby v něm hodinky dobře držely (slušně provedené polštářky) a neprášilo se na ně.

Díky za tipy.

Našel jsem si např. tento odkaz

fakt strašně moc díky, vypadají moc hezky a určitě budou praktické, jdu hned objednat, ještě jednou díky

• po měsících...
Odesláno

je tady těch vláken o hodinkovnicích víc tak třeba sem. Náhodou jsem narazil na e-shop s takovýma polotovarama určenýma na takové to domácí tvoření. Mají tam spousty hezkých krabiček, jen to nalakovat a dát nějaký ty polštářky. www.kupendo.cz

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...