spineshank Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 no pokud je to takto tak to je vychytaný parádně,myslím že kdybys nějaké nechal udělat ještě tak kupci se tu najdou
Kristian.nov Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 no pokud je to takto tak to je vychytaný parádně,myslím že kdybys nějaké nechal udělat ještě tak kupci se tu najdou Já myslim, že každej šikovnější truhlář by si s tim poradil, neni to nic složitýho. Ale můžu se zeptat, jestli by jich ještě pár neudělal.
Marfil Odesláno 9. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2011 Já myslim, že každej šikovnější truhlář by si s tim poradil, neni to nic složitýho. Ale můžu se zeptat, jestli by jich ještě pár neudělal. Hlásím se i já, můžeme začít upřesňovat - materiál dřeva smrk No a můžeš začít trejdovat )
sodik Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 tak jsem se šel podívat na box co nabízeli v TCHIBO a už jej neměli...
spineshank Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 mrkni ještě na http://www.timemachine.cz/boxy-na-hodinky$2-17
patris Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Odesláno 17. února 2011 Před časem jsem si taky pořídil boxík od Tchiba, jeden polštářek se mi však zatoulal... Neví někdo o možnosti dokoupení, nemáte doma nepotřebný do náhrady pls.? Moc dík!
Návštěvník Odesláno 21. února 2011 Nahlásit Odesláno 21. února 2011 koupil jsem tohle http://www.timemachine.cz/detail/boxy-na-hodinky$2-20 jak to přijde nafotím a poreferuji
Návštěvník Odesláno 28. února 2011 Nahlásit Odesláno 28. února 2011 koupil jsem tohle http://www.timemachi...na-hodinky$2-20 jak to přijde nafotím a poreferuji tak už je doma, vypadá opravdu luxusně a cena je 1520,-- s dopravou..
Peta-Biker Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) Pánové, objevil jsem poměrně pěkné boxy na vaše miláčky. Chválili je fóru Paneristi, předpokládám teda, když vyhovaly jim, že nám by mohly jistě taky. Pohybuje se to od 80 Euro a výše. (Nejlevnější nejsou, to je pravda). Boxy Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker
Peta-Biker Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 (upraveno) Případně ještě levnější varianta, která taky vypadá "slušně" - box. Upraveno 25. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker
m.n. Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Tak mě při čtení tohoto tématu napadlo - dá se někde pořídit taková ta "polstrovaná destička", na které vám klenotníci prezentují šperky a hodinky? Docela by se mi to hodilo při výměnách řemenů...
Peta-Biker Odesláno 25. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2012 Tak mě při čtení tohoto tématu napadlo - dá se někde pořídit taková ta "polstrovaná destička", na které vám klenotníci prezentují šperky a hodinky? Docela by se mi to hodilo při výměnách řemenů... To bude problém, zkus hodinkovnici od Jakubiska.
Peta-Biker Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Našel jsem ty boxy i na ebayi - Rainer Schuster. Vypadá fakt pěkně a bytelně, má skoro 2kg. Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem Peta-Biker
Návštěvník 12345 Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 (upraveno) Tady je jeden krasavec na prodej. Upraveno 26. dubna 2012 uživatelem 12345
mapikh Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 Poraďte s "pelíškem" pro hodinky. Neupředňostňuji žádné drahé kovy a vzácná dřeva na boxu. Hlavně, aby byl slušně zpracovaný a plnil max. svou funkci. Aby v něm hodinky dobře držely (slušně provedené polštářky) a neprášilo se na ně. Díky za tipy. Našel jsem si např. tento odkaz fakt strašně moc díky, vypadají moc hezky a určitě budou praktické, jdu hned objednat, ještě jednou díky
mapikh Odesláno 26. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2012 snad všechny dočasně vyprodány, že by následkem této diskuze :-)
PepaSFI Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 je tady těch vláken o hodinkovnicích víc tak třeba sem. Náhodou jsem narazil na e-shop s takovýma polotovarama určenýma na takové to domácí tvoření. Mají tam spousty hezkých krabiček, jen to nalakovat a dát nějaký ty polštářky. www.kupendo.cz
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se