Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
Timefactors tady jiz par lidi vyzkouselo, vcetne me. Neni duvod bat se jim dat cislo karty.

Já jsem nepsal jim, přečti si to pořádně! Nebudu posílat číslo karty kamkoliv na internetu (jedině až si obnovím internetovou).

• Odpovědi 70
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Máte někdo zkušenosti jak dalece je carbonovej řemen odolnej proti otěru? To by se mi zamlouval:Di-Modell Carbon Chrono FS Leather nebo ten co jsem vložil saboter, po tom dlouho pokukuju jenomže se mi nedaří ten odkaz rozkliknout :( tak nevím zda je ve 22 mm provedení , jinak s tímto webem nemam problém.

Robí sa v 22 mm. Ja tiež potrebujem 22jku.

Tak rozhodnuto, já beru také jeden 22

Odesláno
Timefactors tady jiz par lidi vyzkouselo, vcetne me. Neni duvod bat se jim dat cislo karty.

Byl by jsi ochoten udělat hromadnou objednávku, pokud by byl ještě zájem o řemínky z Timefactors?

Odesláno

Byl by jsi ochoten udělat hromadnou objednávku, pokud by byl ještě zájem o řemínky z Timefactors?

Porad premyslim proc tady resite hromadnou objednavku, kdyz ani nevite jak vysoke postovne nakonec bude. Klidne vam ty reminky objednam, ale rozesilat je pak nebudu ;)

Odesláno
Předpokládám, že poštovné vyjde levněji při více kusech, ale to je jedno. Pokud by řemínky přišly ke mně, rozeslal bych je.

Pro me neni problem je objednat. Ale chtelo by to, aby jsi u sebe shromazdil vsechny potrebne penize a potom me je poslal. Jestli se toho ujmes...

Odesláno

Pokud to bude z timefactors , tak beru ten Aviator 22 mm hnědej se dvěma cvokama za 14 Liber a pokud to bude s toho druhého Webu tak tento na foto, peníze mohu poslat jak převodem tak třeba přímo eura v dopor dopise.

Odesláno

ŘEMÍNKY Z TIME FACTORS

Mohlo by to vypadat takto:_

Objedná afrikab, zaplatí Lapis a rozešle ostatním "jejich vybrané řemínky" v obálce s tím, že mu stejnou cestou budou zaplaceny. Předběžná cena je jasná, konečnou cenu, adresy, atd. si sdělíme mailem.

Zájemci byli:

Lapis: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 20 mm, 14 Liber

Darlena Leather & Canvas- 20mm, Black/Black, 6,50 L

Qvido: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 22 mm, 14 L

Falkkon: Timefactors Aviator Leather Strap 20 mm - Brown, 12 L

hruskovica: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 22 mm, 14 L

Potvrďte mi to mailem, pokud souhlasíte, či mějte připomínky zde. :)

Odesláno
Ze vas jen tak prerusuju, reminek "Time Factors Aviator Parallel Strap with Fishtail Buckle" je spickovy. Prave jej mam na ruce :)

Taky už se nemohu dočkat ! :) :)

Odesláno
ŘEMÍNKY Z TIME FACTORS

Mohlo by to vypadat takto:_

Objedná afrikab, zaplatí Lapis a rozešle ostatním "jejich vybrané řemínky" v obálce s tím, že mu stejnou cestou budou zaplaceny. Předběžná cena je jasná, konečnou cenu, adresy, atd. si sdělíme mailem.

Zájemci byli:

Lapis:  Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 20 mm, 14 Liber

Darlena Leather & Canvas- 20mm, Black/Black, 6,50 L

Qvido: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 22 mm, 14 L

Falkkon:  Timefactors Aviator Leather Strap 20 mm - Brown, 12 L

hruskovica: Time Factors "Aviator" Parallel Strap with Fishtail Buckle - Brown - 22 mm, 14 L

Potvrďte mi to mailem, pokud souhlasíte, či mějte připomínky zde. :)

decebal : Aviator Black Leather 22mm - 12L

Aviator Parallel Black 22mm - 14L

pardon, že se připojuji tak pozdě, úplně jsem to přehlíd ;).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...