Plukovnik Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Dobrý den mám tu ještě jedny kapesní hodinky dostal jsem je a potřeboval bych jejich identifikaci.Jde asi o slepeniny viz hned lajckým okem rafičky dále nechám na odborníkách.Můžete se do nich obout :-).Dále bych chtěl uvést že mají pouzdro dobově gravírované či co.Tímto prohlašuji, že nejsem členem žádného hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka nebo takového, které hlásá národnostní, rasovou či třídní zášť vůči jiné skupině osob, ani taková hnutí nepodporuji. Nerad bych aby bylo přetřásán motiv hodinek jde jen o sběratelskou záležitost.Předem děkuji za info Stibor.
Karlos Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Tohle je opravdu slepenina. Strojek vypadá jako sirotek po nějakých levnějších zlatých hodinkách, do tohohle pouzdra evidentně nepatří. Datoval bych ho odhadem někam kolem roku 1900. Určit výrobce neumím, pochybuju že to nějak půjde. A pouzdro taky nevypadá nijak mladě, tak je mi divné kde se na víčku vzal ten obrázek. Možná nějaká iniciativa původního majitele.
Plukovnik Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Kdy se naučíš zmenšovat fotky? Prrrrrrr už sem dostal pojeb.příště budem chytřejší drahoušku :-)
Bert Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Prrrrrrr už sem dostal pojeb.příště budem chytřejší drahoušku :-) Tak jo brouku
Bert Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Vidím dobře, že hodinová ručka je POD vteřinovkou???
Plukovnik Odesláno 4. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Vidím dobře, že hodinová ručka je POD vteřinovkou??? Ty jo tolik pixelová fotka a stejně neni vidět.jde o optický klam vše je v poho jak má být.Dokonce i jdou ale jsou to slepeniny jako co dům dal ale z doby války.Gravír taky asi to byl nácek co na koleni je dal dohromady :-) A nébo se vnich hrabali Rusové jako kořistní.Ale to mi k nim nejde ty neuměli v té době nic aspoň tedy co se týče vojáků.Dokonce zde řeknu pravdivý příběh.Po válce jak zřejmě všichni víme Rusové prahli po hodinkách proto jich měli několik na ruce a v kapse a to z důvodu že nevěděli že se natahujou a tak když došel nátah jedoduše je zahodili no a tak se stalo že jednomu co je znárodnil nešli a tak je dal hodinářovi co snimi je.Ten je otevřel z nich vypadl pavouk a on ho zabil.Rus zareagoval tak že ho na místě zastřelil protože mu prý zabil mašinfíra(pavouk).Je to jako vtip ale znovu argumentuji opravdu se to stalo.
Dantechno Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 To neni opticky klam ale primo fatamorgana...
mischa Odesláno 4. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2011 Pakliže ta fotka není upravená, hodinová ručka je v tomto případě skutečně pod vteřinovkou. Došlo k tomu tak, že majitel je chtěl nařídit směrem zpět a hodinová ručka se dostala pod vteřinovou, točit dále zpět tedy nebylo možné. Stačí tedy změnit směr otáčení ručky. ona přestane být zaklesnutá, možná se i nadzvedne a ve správném směru pohybu bude nad vteřinovkou, takže vše bude funkční....
Plukovnik Odesláno 5. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Dobrý den mám tu ještě jedny kapesní hodinky dostal jsem je a potřeboval bych jejich identifikaci.Jde asi o slepeniny viz hned lajckým okem rafičky dále nechám na odborníkách.Můžete se do nich obout :-).Dále bych chtěl uvést že mají pouzdro dobově gravírované či co.Tímto prohlašuji, že nejsem členem žádného hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka nebo takového, které hlásá národnostní, rasovou či třídní zášť vůči jiné skupině osob, ani taková hnutí nepodporuji. Nerad bych aby bylo přetřásán motiv hodinek jde jen o sběratelskou záležitost.Předem děkuji za info Stibor. Náprava fotek
Plukovnik Odesláno 5. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2011 Vidím dobře, že hodinová ručka je POD vteřinovkou??? Posílám omluvu rafička fakt zaklesnutá mrška asi při focení jsem hejbal opačně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se