Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ciferník je pôvodný, pokiaľ viem tak ho mechano nemenil. Maximálne vyčistil. K remienku - mal som 2 alternatívy, túto a druhá bola hladký čierny :) Nakoniec

som sa rozhodol trocha zariskovať a skúsiť niečo výraznejšie.

V 15. 5. 2011 v 17:05, 'tombas' napsal:

A ten ciferník na GUB zůstal původní nebo je restaurovaný či vyměněný?

Každopádně skvělá práce, hodinky jsou nádherné a jejich hodnota díky historii nesmírná (nejen finanční).

EDIT: Ještě k tomu řemínku, osobně bych volil něco decentnějšího a méně nápadného, aby více vynikly samotné hodinky, třeba úplně hladký. Taky barva by mohla být tmavší, ale to je na vkusu každého soudru... teda chronomaniaka.

Návštěvník 12345
Odesláno
  V 15. 5. 2011 v 20:30, 'octaviakk007' napsal:

Vidíš nejaký dôvod, prečo nie ?

No protože v nich není duracelka.

quartzik asi omylem vypadl z quartzového vlákna :nuke: a to pak je s ním docela sranda. :alien1:

Odesláno
  V 15. 5. 2011 v 21:21, '12345' napsal:

No protože v nich není duracelka.

quartzik asi omylem vypadl z quartzového vlákna :nuke: a to pak je s ním docela sranda. :alien1:

podla mna by si na to mal moderator v kalkulackovej sekcii davat pozor. quartzika pustat medzi normalnych ludi bez voditka.. aby to potom neobanoval :)

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno
  V 15. 5. 2011 v 20:43, 'octaviakk007' napsal:

Ciferník je pôvodný, pokiaľ viem tak ho mechano nemenil. Maximálne vyčistil. K remienku - mal som 2 alternatívy, túto a druhá bola hladký čierny :) Nakoniec

som sa rozhodol trocha zariskovať a skúsiť niečo výraznejšie.

Krásne hodinky.

Mám jedny GUB Glasshutte, vypadaný luminifor ci fosfor z jednej rucicky, prasknuté sklíčko, opotrebované zlátenie na korunke, t.č. nejdú. Mohol by som poprosiť o kontakt na niekoho kto by sa na to pozrel. Dik.

Pozn.: som úplne nový v tomto fóre,

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...