Plukovnik Odesláno 6. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2011 Dobrý denByl jsem těmito Festiny obdarován ale bohužel nejdou.Byl jsem s nimi u hodináře v domění že je vybitá baterie.A tam mi zdělil že nejdou a neví co jim je.Jejich minulost je že leželi 8-10 let v šuplíku v krabičce.Stav je jak nové na fotu jsou opatlané.Tak se ptám jestli někdo poradí co s nimi jestli se to dá spravit či hodit do koše.Moc všem děkuji předem.S pozdravem Plukovník.
jogurt Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 Dobrý den Byl jsem těmito Festiny obdarován ale bohužel nejdou.Byl jsem s nimi u hodináře v domění že je vybitá baterie.A tam mi zdělil že nejdou a neví co jim je. Jejich minulost je že leželi 8-10 let v šuplíku v krabičce.Stav je jak nové na fotu jsou opatlané.Tak se ptám jestli někdo poradí co s nimi jestli se to dá spravit či hodit do koše.Moc všem děkuji předem.S pozdravem Plukovník. A byl jsi v autorizovanem servisu? Ono zalezi jak si je moc cenis a zda bude jeste oprava cenove unosna. Vylistuj si na festina webu seznam servisu. Kdyby si jel do Prahy, tak solidni a levny je p. Brada.
Plukovnik Odesláno 7. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 A byl jsi v autorizovanem servisu? Ono zalezi jak si je moc cenis a zda bude jeste oprava cenove unosna. Vylistuj si na festina webu seznam servisu. Kdyby si jel do Prahy, tak solidni a levny je p. Brada. Né ještě né jen zkoušim zatim rady ale asi mě to nemine.
vanderB. Odesláno 7. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2011 je to tady sice forum o hodinkách, ale zas nemůžeš čekat zázraky.To je jako by si vyfotil auto a jeho obrázek dal na forum o autechs titulem "nejezdí, poraďte"
Plukovnik Odesláno 8. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 je to tady sice forum o hodinkách, ale zas nemůžeš čekat zázraky. To je jako by si vyfotil auto a jeho obrázek dal na forum o autech s titulem "nejezdí, poraďte" Chápu ale může se někdo najít a třeba poradit že je měl nešli mu a bylo to či ono.Jsou serie strojky součástky které mají stejné závady.Člověk musí zkusit vše.
Adam99 Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Pokud pro Tebe mají citovou hodnotu, zjisti jaký je v nich strojek, kup nový a nech to prohodit. Ceny strojků u nás najdeš třeba TADY, venku budou levnější.
African Odesláno 8. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 To plukovník: Napadla mě taková blbost, ale jseš jsi jistý kvalitou toho hodináře? Samozřejmě, pokud leželi kolem deseti let bez pohybu, tak se tam mohlo něco poškodit, ale zmiňuji to proto, že brácha zkoušel dva hodináře s Citizenama (mimochodem potápěčské s hloubkoměrem )na výměnu baterie a oba neználkové mu řekli, že nejdou. Nakonec jsem si já našel servisní manuál, kde jsem se dočetl, že po výměně baterie se musí resetovat úplně neviditelným tlačítkem jehlou a poté ještě podržet dvě tlačítka po dobu 5 sekund" Hodinky se mi rozběhli a jdou dodnes, bratr málem upadl :-)
Plukovnik Odesláno 8. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 To plukovník: Napadla mě taková blbost, ale jseš jsi jistý kvalitou toho hodináře? Samozřejmě, pokud leželi kolem deseti let bez pohybu, tak se tam mohlo něco poškodit, ale zmiňuji to proto, že brácha zkoušel dva hodináře s Citizenama (mimochodem potápěčské s hloubkoměrem )na výměnu baterie a oba neználkové mu řekli, že nejdou. Nakonec jsem si já našel servisní manuál, kde jsem se dočetl, že po výměně baterie se musí resetovat úplně neviditelným tlačítkem jehlou a poté ještě podržet dvě tlačítka po dobu 5 sekund" Hodinky se mi rozběhli a jdou dodnes, bratr málem upadl :-) Tak tomu říkám rada proto jsem to sem dal že se může něco podobného vyklubat,moc děkuji až bude mít gandalf čas zkusíme to.Samozřejmě napíšu jak jsem dopadl.
Plukovnik Odesláno 8. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2011 Pokud pro Tebe mají citovou hodnotu, zjisti jaký je v nich strojek, kup nový a nech to prohodit. Ceny strojků u nás najdeš třeba TADY, venku budou levnější. Moc děkuji za odkaz super bude se hodit.
Plukovnik Odesláno 14. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Sláva festiny makaj můj vděk patří Vlastimil7664 Samozřejmě děkuji všem.Dopadlo tak jak radil po vložení stačilo podržet obě tlačítka na 5 vteřin a už makaj :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se