vaclav Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Doporučte: Odolné - budou celý rok venku bez ohledu na počasí, občas spadnou (i s majitelem), dostanou větví a svezou se třeba i traktorem. Rozumná cena - pokud se ztratí, ať to není tragédie.
Foundryman Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Tohle jsem vyřešil s pomocí Popshopa - Bergin Military, sklolaminátové pouzdro, švýcarská mechanika, ruční nátah. Popshop se jich vzdal za 600,- Kč, jdou přesně a vydrží všechno.
Lapis Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Tady mám typa. Cena 110 Kč. Ale jinak např. tyto http://www.21jewels.com/productsdetail.asp...etproducttype=8 na druhém foto.
vor Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Ty Seiko 5 jsou na to co chceš super. Levnější a lepší automaty neseženeš.
farářskej Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Neodpustím si svůj refrén: automatky Seiko Black Monster, který uveze každej traktor (oranžový by přece jen na Zetoru působily trochu výstředně). Já ty svoje koupil na eBayi zhruba za 3500,- a vím, že mě přežijou...
vor Odesláno 1. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2006 Neodpustím si svůj refrén: automatky Seiko Black Monster, který uveze každej traktor (oranžový by přece jen na Zetoru působily trochu výstředně). Já ty svoje koupil na eBayi zhruba za 3500,- a vím, že mě přežijou... Já je mám taky.Uvažovals o safírovým sklíčku?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se