mondeo2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 no asi jsem něco podcenil, ta moje to nedělá, furt je zalezlá doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 musis ji dat prostor....a kdyz pak prinese 6-7 k evri....budes spokojenej i ty..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 noooooo jo no, prostoru má dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 tak jeste par titulu a pager.....a je to.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 5. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2014 obcas je to na hovno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Dal jsem si narychlo čtyry tankový plzně a jeden standard a protože na Cihelně v Kobylisích zavírali, musel jsem s kamarádem do mixed drink baru. Standard měli jen platinovej tak sme si dali drink Gospodin což byl nějakej hnusnej aperol s vodkou jelzin, nakonec jsem si musel stejně dát toho standarda a kolu abych se nepozvracel...a tak pěkně to začalo, hnusně to končilo a mohli jsme se krásně picnout doma... fml Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 http://ona.idnes.cz/pijaci-ziji-dele-abstinence-je-nezdrava-zjistili-vedci-pp7-/zdravi.aspx?c=A100902_171953_zdravi_lf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 http://ona.idnes.cz/pijaci-ziji-dele-abstinence-je-nezdrava-zjistili-vedci-pp7-/zdravi.aspx?c=A100902_171953_zdravi_lfVždyť to my víme dávno.... My vědci z tohoto vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 no to už říkala moje prababička ( byla původem odněkud od Brna) když budeš chlastat sto let dožiješ se vysokýho věku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 http://ona.idnes.cz/pijaci-ziji-dele-abstinence-je-nezdrava-zjistili-vedci-pp7-/zdravi.aspx?c=A100902_171953_zdravi_lfTak pěkně nastartovaná sobota. Díky F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 to víš.. informace a aktuální novinky jsou důležitý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Jedna jednotka je pětipívo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 záleží na zkušenostech a hmnotnosti.. já bych to vzal jako jeden litr 60% alkoholu týdně..to by pro naše potřeby zde mohlo vyhovovat ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Už 2 hodiny v tom jedu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 co slavis..ja jeste griluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 co slavis..ja jeste griluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 Nic prostě návštěva známých podívat se na mimino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 ahaaa ja taky za chvilu jedu dom a taky si dam neco na chut.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 jsem dal pět zlatopra\menů a myslím, že večer je dobře nastartovám....... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 6. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2014 necápu, proč je to vvobrácenmě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se