spineshank Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Brej večerKoukam návrat ztraceného syna
FrantisekH Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 žádnej návrat, jdu jenom kolem, doma se nudim tak vás jdu zkontrolovat....tak doufam že tu zas nebude nuda.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 žádnej návrat, jdu jenom kolem, doma se nudim tak vás jdu zkontrolovat....tak doufam že tu zas nebude nuda.tak nalievaj, krčmár!
spineshank Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 žádnej návrat, jdu jenom kolem, doma se nudim tak vás jdu zkontrolovat....tak doufam že tu zas nebude nuda.nuda..to tady není nikdy.,......... D
FrantisekH Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 (upraveno) no nuda tu jako je..všichni chrápete, nikdo nechlastá tady s náma..Gustav kojí Afrouš do sebe cpe chemii, ty si moc necvakneš sportovče.. Upraveno 12. září 2015 uživatelem FrantisekH
vraby Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 zdar Franznechrápem neboj,jen už jsem opatrnější
Micey Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Ja zabloudil.. Jsem na rockovy pipe radia Beat, sice moc nevim kde je ten strejda s mikrofonem, ale uz jsem dostal pet piv a veprovy v sadle a hrajou samy pecky, takze dobry.
spineshank Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Tak já jsem si svoje odpil ...takže už jsem vyrovnanej s tím Franto..... DNeříkám ze si nedam ale víc si vychtnam kafco..... ted si dávám liqurek smetanovy s příchutí whisky
Klabrdon Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 zdar hoši před chvílí jsem otevřel plzničku, tak na zdraví a hlavně na hospodskýho :-)
vraby Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Ja zabloudil..Jsem na rockovy pipe radia Beat, sice moc nevim kde je ten strejda s mikrofonem, ale uz jsem dostal pet piv a veprovy v sadle a hrajou samy pecky, takze dobry.užívej
spineshank Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 zdar hoši před chvílí jsem otevřel plzničku, tak na zdraví a hlavně na hospodskýho :-)zdar hlavně opatrně a bacha na pády.....D
FrantisekH Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Tak já jsem si svoje odpil ...takže už jsem vyrovnanej s tím Franto..... DNeříkám ze si nedam ale víc si vychtnam kafco..... ted si dávám liqurek smetanovy s příchutí whiskylžeš si do kapsy.. až si svoje odpiješ tak na světě už zustane v ethanolu naloženej jenom einsteinův mozek
FrantisekH Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Ja zabloudil..Jsem na rockovy pipe radia Beat, sice moc nevim kde je ten strejda s mikrofonem, ale uz jsem dostal pet piv a veprovy v sadle a hrajou samy pecky, takze dobry.tak že bych si naladil beat a ty bys nechal zahrát do virtuální hospody??
Klabrdon Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 zdar hlavně opatrně a bacha na pády.....DDám tak max. dvě než usnu a upadnu do postele :-)Jinak dávám na sebe bacha, i když dneska na žiletce 2x málem na zemi. Jednou kruhák a stará bába za volantem, pak kousek od baráku děda z vedlejší najel na hlavní po který sem jel já, zastavil a pak se teprve rozhlížel.Člověk prostě musí bejt furt ve střehu.
Micey Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Tyvoe, to je napad. Tak ja zkusim najit toho pana s mikrofonem, stejnak se mi chce curat.
spineshank Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 lžeš si do kapsy.. až si svoje odpiješ tak na světě už zustane v ethanolu naloženej jenom einsteinův mozekhele od 16 let víkendy na akcích,diskotékách, zábavách,různý party......to mi dalo dost zabrat......DOTed se snažím udržet v nějaký rozumný kondici ...což s chlastem moc nejde.....já to mám dobře srovnány to se neboj
spineshank Odesláno 12. září 2015 Nahlásit Odesláno 12. září 2015 Tyvoe, to je napad. Tak ja zkusim najit toho pana s mikrofonem, stejnak se mi chce curat.nevím jestli je dobrém nápad curat na toho pána... xD
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se