Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

žádnej návrat, jdu jenom kolem, doma se nudim tak vás jdu zkontrolovat....tak doufam že tu zas nebude nuda.

tak nalievaj, krčmár!

Odesláno

žádnej návrat, jdu jenom kolem, doma se nudim tak vás jdu zkontrolovat....tak doufam že tu zas nebude nuda.

nuda..to tady není nikdy.,......... D
Odesláno

Ja zabloudil..

Jsem na rockovy pipe radia Beat, sice moc nevim kde je ten strejda s mikrofonem, ale uz jsem dostal pet piv a veprovy v sadle a hrajou samy pecky, takze dobry.

Odesláno

Tak já jsem si svoje odpil ...takže už jsem vyrovnanej s tím Franto..... D

Neříkám ze si nedam ale víc si vychtnam kafco..... ted si dávám liqurek smetanovy s příchutí whisky

Odesláno

Ja zabloudil..

Jsem na rockovy pipe radia Beat, sice moc nevim kde je ten strejda s mikrofonem, ale uz jsem dostal pet piv a veprovy v sadle a hrajou samy pecky, takze dobry.

užívej

Odesláno

zdar hoši před chvílí jsem otevřel plzničku, tak na zdraví a hlavně na hospodskýho :-)

zdar hlavně opatrně a bacha na pády.....D
Odesláno

Tak já jsem si svoje odpil ...takže už jsem vyrovnanej s tím Franto..... D

Neříkám ze si nedam ale víc si vychtnam kafco..... ted si dávám liqurek smetanovy s příchutí whisky

lžeš si do kapsy.. až si svoje odpiješ tak na světě už zustane v ethanolu naloženej jenom einsteinův mozek

Odesláno

Ja zabloudil..

tak že bych si naladil beat a ty bys nechal zahrát do virtuální hospody?? :lol2:

Odesláno

zdar hlavně opatrně a bacha na pády.....D

Dám tak max. dvě než usnu a upadnu do postele :-)

Jinak dávám na sebe bacha, i když dneska na žiletce 2x málem na zemi. Jednou kruhák a stará bába za volantem, pak kousek od baráku děda z vedlejší najel na hlavní po který sem jel já, zastavil a pak se teprve rozhlížel.

Člověk prostě musí bejt furt ve střehu.

Odesláno

lžeš si do kapsy.. až si svoje odpiješ tak na světě už zustane v ethanolu naloženej jenom einsteinův mozek

hele od 16 let víkendy na akcích,diskotékách, zábavách,různý party......to mi dalo dost zabrat......DO

Ted se snažím udržet v nějaký rozumný kondici ...což s chlastem moc nejde.....já to mám dobře srovnány to se neboj

Odesláno

Tyvoe, to je napad. Tak ja zkusim najit toho pana s mikrofonem, stejnak se mi chce curat.

nevím jestli je dobrém nápad curat na toho pána... xD

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...