mondeo2 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 no vidíš někdy to má něco do sebe, na nikoho se neohlížet
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 me to vyhovuje a tet co se rady stavi na kafe je spousty..
Kat251 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 čepuje se tu i voda z kohoutku, naordinoval jsem si na silvestra tříměsíční abstinenci...
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 hlavě bacha na to až si přinesou vlastní hrnek to pak začne přituhovat
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 ja piju kofolu bez cukru tak i voda je vitana
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 hrnky a kartacky muzou nechat za dverma to na me nefunguje..za par dni mi bude tricet..ti fungovalo tak pred sesti lety
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 čepuje se tu i voda z kohoutku, naordinoval jsem si na silvestra tříměsíční abstinenci... ti nevím ale někdy ta voda není zrovna nejlepší řešení.....................
Kat251 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 ti nevím ale někdy ta voda není zrovna nejlepší řešení..................... Podle ženy je, měl jsem teď půl roku v práci trošku stres, každej večer před usnutím pak flašu vína.... Tak jí dokážu, že jsem v pohodě a že to dám a snad i zhubnu to co jsem přibral...
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 to ja zas hulim takhle vecer jednu za druhou
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 tak to pak jo, to bych taky vysadil, já jsem v práci v poho před chvilkou volal šéf jestli bych tam v pondělí a v úterý nebyl do šesti večer, no vzhledem k tomu, že jsem od 12.12 na dovolence tak asi jo
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 tak me to nevadi chodim do prace i rad..kdyz je klid
bedja Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 to ja zas hulim takhle vecer jednu za druhou ..já po poslední viroze..kterou mám snad zdárně za sebou..už nedám ten špaček do huby..
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 tak to ti zavidim ja jak jsem trochu ve stresu tak jedu jednu za druhou
bedja Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 (upraveno) tak to ti zavidim ja jak jsem trochu ve stresu tak jedu jednu za druhou ..františku to já jsem pernamentně minimálně deset let.. ..přemýšlím jestli něco načít..nebo vydržet nepít.. Upraveno 4. ledna 2013 uživatelem bedja
TomCZ Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 (upraveno) čepuje se tu i voda z kohoutku, naordinoval jsem si na silvestra tříměsíční abstinenci... no voda, prcají v tom ryby a chčijou do toho žáby...ovšem je fakt, že voda je i v pivu Upraveno 4. ledna 2013 uživatelem TomCZ
mondeo2 Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 tak jsem sežral mísu těch mexickej fazolí a odstěhoval dceru místo mě do ložnice asi bude veselo, spím v obýváku
FrantisekH Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 ..františku to já jsem pernamentně minimálně deset let.. ..přemýšlím jestli něco načít..nebo vydržet nepít.. ja uz si taky zvykl beznej stres je pro me normal ale ted je vsude kolem me strasnej hukot
TomCZ Odesláno 4. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2013 ja uz si taky zvykl beznej stres je pro me normal ale ted je vsude kolem me strasnej hukot Mně po blbým dni fakt večer dvě pivka na zklidnění pomáhají...
Kat251 Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 Víno je nejlepší odbourávač stresu.... Řekl jsem to na školení zvládání stresu lektorce a nezbylo jí než souhlasit...
Gustaf Odesláno 5. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2013 tak jsem se vratil z hokeje, udelal jsem si zizen a uz mam pivicko, vinecko..pohoda sobotni noci
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se