Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

čepuje se tu i voda z kohoutku, naordinoval jsem si na silvestra tříměsíční abstinenci...

ti nevím ale někdy ta voda není zrovna nejlepší řešení.....................:sick01::yucky:

Odesláno

ti nevím ale někdy ta voda není zrovna nejlepší řešení.....................:sick01::yucky:

Podle ženy je, měl jsem teď půl roku v práci trošku stres, každej večer před usnutím pak flašu vína.... Tak jí dokážu, že jsem v pohodě a že to dám a snad i zhubnu to co jsem přibral...

Odesláno

tak to pak jo, to bych taky vysadil, já jsem v práci v poho před chvilkou volal šéf jestli bych tam v pondělí a v úterý nebyl do šesti večer, no vzhledem k tomu, že jsem od 12.12 na dovolence tak asi jo

Odesláno

to ja zas hulim takhle vecer jednu za druhou

..já po poslední viroze..kterou mám snad zdárně za sebou..už nedám ten špaček do huby.. :(

Odesláno (upraveno)

tak to ti zavidim ja jak jsem trochu ve stresu tak jedu jednu za druhou

..františku to já jsem pernamentně minimálně deset let.. :(..přemýšlím jestli něco načít..nebo vydržet nepít.. :)

Upraveno uživatelem bedja
Odesláno (upraveno)
čepuje se tu i voda z kohoutku, naordinoval jsem si na silvestra tříměsíční abstinenci...

no voda, prcají v tom ryby a chčijou do toho žáby...ovšem je fakt, že voda je i v pivu :)

Upraveno uživatelem TomCZ
Odesláno

..františku to já jsem pernamentně minimálně deset let.. :(..přemýšlím jestli něco načít..nebo vydržet nepít.. :)

ja uz si taky zvykl beznej stres je pro me normal ale ted je vsude kolem me strasnej hukot

Odesláno

ja uz si taky zvykl beznej stres je pro me normal ale ted je vsude kolem me strasnej hukot

Mně po blbým dni fakt večer dvě pivka na zklidnění pomáhají...

Odesláno

Víno je nejlepší odbourávač stresu.... Řekl jsem to na školení zvládání stresu lektorce a nezbylo jí než souhlasit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...