Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 0:51, 'pete' napsal:

A kruci :)

....hubeňoure :)

Wole! Tak akorát, ne?

V 26. 3. 2011 v 0:52, 'Kalifx' napsal:

A je zpátky. :D

Libore, někdy musíme zvopakovat Ostravu. Z mnoha důvodů. :)

1.4. jsem s manželkou v Praze. To jako naznačuješ, že bych Tě mohl přibrat a unést až tam někam na severovýchod?

Zajímavá myšlenka.

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:02, 'lib' napsal:

Wole! Tak akorát, ne?

Jasný...akorát. Viděli jsme se jednou, ale pamatuji si tě :)

Hoši...já to víno s váma fakt dám :)

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:02, 'lib' napsal:

1.4. jsem s manželkou v Praze. To jako naznačuješ, že bych Tě mohl přibrat a unést až tam někam na severovýchod?

Zajímavá myšlenka.

:D Skutečně jsem tím "někdy" myslel někdy... :D

Odesláno

"Někdy" u nás logicky znamená "někdy při první příležitosti".

Si představ, že Ti nějaká Hééérečka řekne: "Někdy se s Tebou ....... vyfotím." Taky jí asi řekneš: "A proč ne hned?", ne?

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:05, 'pete' napsal:

Jasný...akorát. Viděli jsme se jednou, ale pamatuji si tě :)

Hoši...já to víno s váma fakt dám :)

Já jsem dopil rum, takže jsem ještě načnul nějakou australskou reservu. Už jsem zkoulenej jak Rintintin. :) K tomu ještě tak cca 10 Dunhilek... No, panečku. Zejtra ráno (?) se budu zase cejtit, jako bych vstával z hrobu. :)
Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:10, 'lib' napsal:

Si představ, že Ti nějaká Hééérečka řekne: "Někdy se s Tebou ....... vyfotím." Taky jí asi řekneš: "A proč ne hned?", ne?

Hele, nefilozofuj, první příležitost bude na příštím srazu v Ově. :) Dost jsem to zanedbával, takže budu mít jeden roztomilej důvod navíc k tomu, abych tam jel. :D
Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:10, 'lib' napsal:

Tak tomu říkám definice.
Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:10, 'Kalifx' napsal:

....Zejtra ráno (?) se budu zase cejtit, jako bych vstával z hrobu. :)

To celý vychází z přesvědčení, že ráno by mělo být líp.

To je postoj pro bábovky! Zkus si to otočit!?

Lepší, že??

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:15, 'lib' napsal:

Lepší, že??

Jasně...Jak říká Franckh Pierre, budeme-li vnitřně přesvědčení, že je něco špatně, tak to tak bude. A funguje to opačně....já budu ráno úplně fit...asi :)
Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:13, 'pete' napsal:

Tak tomu říkám definice.

To teda jo. :D

V 26. 3. 2011 v 1:15, 'lib' napsal:

Lepší, že??

Čéče Libore, tak jsem se to snažil votočit a celkem to zabralo... I když... Vlastně jenom do tý doby, než mně ty malinký bílý myši, co mně tady na stole tancujou kankán, nesebraly baterky z tý vopravdický k počítači. Měl jsem přece jen dnes hulit raději trávu. :D
Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:24, 'lib' napsal:

Myším nerozumím. Jen jsem ale začal sahat na maželčino růžový (celkem dost sladkej humus), tak teď nevím, jestli zítra nedostanu Kartáč.

Jo růžový..já vychlastal dárek pro tchýni...to teprve bude zítra keců...abych vyrazil hned ráno koupit novej :)
Odesláno (upraveno)
  V 26. 3. 2011 v 1:24, 'lib' napsal:

Myším nerozumím. Jen jsem ale začal sahat na maželčino růžový (celkem dost sladkej humus), tak teď nevím, jestli zítra nedostanu Kartáč.

Libore sorry, ale já jsem fakt dostal po týhle tvý replice záchvat smíchu... :D :D :D ... To jsou ty volný asociace. :) Upraveno uživatelem Kalifx
Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:30, 'Kalifx' napsal:

Libore sorry, ale já jsem fakt dostal po týhle tvý replice záchvat smíchu... :D :D :D ... To jsou ty volný asociace. :)

Blbče, teď jsem málem poprskal monitor....
Odesláno (upraveno)
  V 26. 3. 2011 v 1:30, 'Kalifx' napsal:

Libore sorry, ale já jsem fakt dostal po týhle tvý replice záchvat smíchu... :D :D :D ... To jsou ty volný asociace. :)

Tak pšššššt!!!

A už mě nezdržujte, musíme si to tady všechno očuchat. Čau!!

Upraveno uživatelem lib
Odesláno

Kucí, já už mám taky halucinace a vzhledem k tomu, že jsme dnes porušili asi všechna pravidla netikety a taky proto, že jsem právě zabloudil ve svým vlastním obýváku (bože, jen ať to není Alzheimer :) ), se taky pro dnešek loučím. Tož hezkou dobrou noc!

Odesláno
  V 26. 3. 2011 v 1:39, 'Kalifx' napsal:

Kucí, já už mám taky halucinace a vzhledem k tomu, že jsme dnes porušili asi všechna pravidla netikety a taky proto, že jsem právě zabloudil ve svým vlastním obýváku (bože, jen ať to není Alzheimer :) ), se taky pro dnešek loučím. Tož hezkou dobrou noc!

Mám nutkání se kouknout na ébay, ale to by zkončilo blbě...takže nicht....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...