lib Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 Kurňa, brette, se trochu hlídej! Abys vůbec ty vintážní omegy mohl nosit!!No nic, jdu škrábat brambory. Proč, to nevím. To se možná dozvím zítra.
Návštěvník Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 V 1. 4. 2011 v 19:40, 'pete' napsal: Naopak...vzhledem k tomu, že malá má diabetes, tak jsem poučen. Maso, uzeniny a zelenina v jakémkoli množství. Takže naopak je to jen dieta Naložil jsem 4kusy bůčku, 4 kusy plece a 2 kusy kotlety... já z toho slintám a ještě tady voní ten guláš... Ale nemůžu na noc žrát... klidně žer, na nás už toho nejde moc zkazit... tu sestavičku vám fakt doporučil doktor při diabetu? Asi bych využil pacientského práva vybrat si lékaře
brett Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 nebo že bych dnes večer spáchal ve své pracovně sebevraždu?
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 tak tohle mě nechává naprosto klidným, tvrdej mi poslední dobou nechutná
brett Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 tak specielně pro Tebe Ty nihilisto jsem seběhl do sklepa :-)
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 mnoo..tak tohle vypadá opravdu vkusně..tam by se mi chvilu líbilo..ještě kdyby tam u stropu vyselo to uzený
brett Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 šel jsem dáchnout na zahradu - ten pohled!
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 tak to je sakra dobrej pohled kde to je? ta věž mi něco říká... ale nějak si jí nemůžu přiřadit a nerad bych střílel do prázdna
mechano Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 A já jdu do fyzické (nebo reálné?) hospody.
mechano Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 V 1. 4. 2011 v 20:24, 'FrantisekH' napsal: tak to je sakra dobrej pohled kde to je? ta věž mi něco říká... ale nějak si jí nemůžu přiřadit a nerad bych střílel do prázdna Přece Humprecht u Sobotky.
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 nádhernej výhled mam rád takový ten nádech historie
FrantisekH Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 tak Humprecht a prvonápadový Kokořín jsem fakt vyškrt hned..ale určitá podobnost tam je .. s Humprechtem ale fakt ne
pete Odesláno 1. dubna 2011 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2011 V 1. 4. 2011 v 19:51, 'Roman I.' napsal: klidně žer, na nás už toho nejde moc zkazit... tu sestavičku vám fakt doporučil doktor při diabetu? Asi bych využil pacientského práva vybrat si lékaře Kruci a mně se ta dieta tak líbila. No a tak teď žere celá rodina a v pohodě. Jsem hezký štíhlý chlap...Uvidíš příští týden na srazu... V 1. 4. 2011 v 20:21, 'brett' napsal: šel jsem dáchnout na zahradu - ten pohled! věž mi připoměla výlet na Konopiště...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se