Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 To bych musel dolů do kuchyně, zapomněl jsem jí v bundě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 tak nebuď línej.. máš mít dvě..dýmkař by prý měl mít optimálně čtyři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Já jsem prd dýmkař, beztak jí mám jen proto, aby mi dodávala důvěryhodnosti a taky proto, abych ve společnosti držel hubu a lidé si tak mohli myslet, že jsem inteligent Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 halvně do ní necpi krakonoše.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 mno já tu otevíram Tokaj a pokuju po nějaký bundě k riflím do práce...nevim jeslti jít do kůže nebo látky j asom si nedavno zadovazil podobnu. je to pecka zatial tu sedim nasucho a dumam ci henessy alebo beamish... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 to je na mě moc.. chtěl jsem spíš něco ležérního za mě Henessy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 halvně do ní necpi krakonoše.. Toho mám v bezpečnostním šupleti na koleji, doma mám zbytek višně na jedno nacpání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 ja si v tom pripadam dost lezerne netreba byt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 (upraveno) Toho mám v bezpečnostním šupleti na koleji, doma mám zbytek višně na jedno nacpání... Taky mam višeň Upraveno 8. dubna 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 ja si v tom pripadam dost lezerne netreba byt Tohle by v mojí velikosti vypadalo dost děsně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Jestli pokukuješ po bundě, tak můžu za sebe doporučit takovou pískovou látkovou od Mark Spencera - Moleskin Jacket, kolekce Blue Harbor Heritage - ale nevím jestli se ještě dělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Tohle by v mojí velikosti vypadalo dost děsně takto??? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 MS tu na okolí nějak není a do Prahy se mi táhnout nechce.. snad narazim na Něco v Mariánkách.. jéé kdo mě vyfotil po obědě..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Sakra, měl bych se učit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 já toho moc neumim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 já toho moc neumim.. Já taky ne Navíc je toho fakt hodně, souborka za tři semestry ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 já mam výhodu já už se učit nemusim.. tedy aspoň ne za známky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 já mam výhodu já už se učit nemusim.. tedy aspoň ne za známky To se někdo má Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Dobrej pokus o vtip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 8. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2011 Dobrej pokus o vtip Jo, časem na to přijdu, ale občas jsou okamžiky, kdy mi ta škola přijde jako největší pakárna pod slunce, jsem teď přesně v polovině a je to čím dál tím horší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se