Jay Doll Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 zatím jsem ty hodinky každej večer u televize protřepával To dělal 007 se Seamastrama, ne? Protřepat nemíchat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Za maturu jen winder? Ty se šidíš neni to za maturu, ale za "domácí úkol" maturu oceňuju minimálně na Blancpain... i když to asi neni moc reálný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 neni to za maturu, ale za "domácí úkol" maturu oceňuju minimálně na Blancpain... i když to asi neni moc reálný Já za maturu dostal akorát štejnharty a to ještě s půl ročním zpožděním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Blancpain?To nejsi zrovna skromný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matthew Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 lidi jdu spát mějte se tu... můžete si tu zatím pokecat sami spolu zítra se tu uvidíme... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 taky jdo do hajan! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 A já na truc ne, abych ukázal, že vydržím dýl a víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Taky nejdu spát, holt někdo to tady musí hlídat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Taky nejdu spát, holt někdo to tady musí hlídat Já vydržím dýl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Já vydržím dýl Nojo, to je tím mládím. Já v tvým věku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 ja este nespim... nech zije casovy posun. tentoraz ale tiez len na mineralke... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 ja este nespim... nech zije casovy posun. tentoraz ale tiez len na mineralke... vy tam nemáte nějakou vládou nařízenou večerku? I když ty seš teda v Irsku, tam to asi není takovej gulag jako anglie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikhra Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Za maturu jen winder? Ty se šidíš Někde jsem zaslechl, že dnes možná polovina lidí co má VŠ by nebyla před 20 lety schopna složit maturitu, ale asi to byl jenom plk pavlačový báby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 vy tam nemáte nějakou vládou nařízenou večerku? I když ty seš teda v Irsku, tam to asi není takovej gulag jako anglie este horsie.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 este horsie.... Já jsem byl v Irsku 3 týdny na kurzu AJ, přímo v Dublinu a pamatuju si, že mě nechtěli pouštět ven, že prvý o víkendu a v pátek večer není venku moc bezpečno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 30. dubna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2011 Někde jsem zaslechl, že dnes možná polovina lidí co má VŠ by nebyla před 20 lety schopna složit maturitu, ale asi to byl jenom plk pavlačový báby. No obávám se, že to nebude plk. Soukromé SŠ a VŠ trošku změnily situaci. A hlavně placení školám za studenta, ne za jeho kvalitu, to byl pane nápad ... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 tak jsem se právě vrátil..dnes už nikdo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 Já tu jsem stále, ale nic se tu neděje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 A co by se mělo dít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 1. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2011 (upraveno) tak dnes dorazim jenom na kafe.. jsem po včerejšku nějakej zmoženej.. pro rýpaly..dorazil jsem včera naprosto střízliv a vozem Upraveno 1. května 2011 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se