mondeo2 Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Začíná mi to tady připomínat jedno vlákno tuším se jmenuje co pijete ale to je jedno..........Prosil bych rum s kolou půl na půl do půllitru Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 popri sledovani HHGtG je mi nalievane cervene neskory zber forum zapnute a raz za cas odbehnem refreshnem a citam mozte mi zatial virtualne doliat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Nejako nemozem zaspat, tak poprosim tiez ten rum s kolou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Kola by byla, alkohol došel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Aj ten virtualny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe Lemonade Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Virtuálně už ležím v bezvědomí na podlaze. Na zdraví, ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 v robote nuda, dal by som si panaka. poprosim dvojitu henessy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 nerob mi slinu vole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 chcel si dvojitu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 pánové, nalejte mi něco. Před chvílí jsem rupnul u zkoušky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 pre teba tu mame zelenu vilu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 pánové, nalejte mi něco. Před chvílí jsem rupnul u zkoušky... To by chcelo domácu slivku. Samozrejme, pokiaľ nemáš skúšku aj zajtra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 taky na chvíli zajdu,jsem právě po obědě tak bych prosil kávičku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 mám i zítra. Ale jeden panák mi neublíží :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 (upraveno) tak som si dal obed a teraz by bodla cigaretka s rumom. kam sa podeli tie stare dobre casy "veselosti" na pracovisku (ktore som samozrejme nezazil, ale pocul a nacital som dost...) Upraveno 18. ledna 2011 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 pánové, nalejte mi něco. Před chvílí jsem rupnul u zkoušky... není toto lepší jak chlast ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 ako kedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 no tak na mě pokaždý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se