rollstyl Odesláno 12. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2011 Dobrý deň, nejak som sa nadchol pre hodinky Citizen AV 0020-55h a pri pátraní po prijatelnej cene som narazil na takýto odkaz-Citát zo stránky oficiálneho dovozcu: Záruční a pozáruční opravy zboží od neautorizovaných dovozců do ČR budou odmítány s odkazem na neexistující smluvní vztah mezi GOLDTIME a.s. a těmito dovozci. CITIZEN Service Centre U Libeňského pivovaru 10 Praha 8 - Libeň Po - Pá: 8:00 - 16:30 hod. So - Ne: zavřeno Tel: +420 284 821 344 Paradoxne tam pred niekoľkými dňami boli vypísané web domény ktorých sa to týka. Dnes sú títo predajcovaia odstránený, pravdepodobne pre poškodzovanie dobrého mena e-shopu. Znamená to teda že pri vystavení medzinárodného záručného listu mi oficiálny dovozca nemusí uznať záručnú opravu, Som totiž nadšenec aj iných produktov a napríklad reproduktory, pracovné náradie Bosch, Makita zakúpené mimo územia ČR a SR za polovičnú cenu mi bez problémov opravia aj tu, pri predložení medzinárodného záručného listu. Ich dôvod na takéto konanie je samozrejme známi- nemajú kšeft. Čo ale na takýto postup bude hovoriť priamo výrobca v Japonsku. Načo je teda medzinárodná záruka? PS: vie mi niekto prosím odporúčať tohto predajcu citizen.prodejce.cz Ďakujem za postrehy.
klaucz Odesláno 14. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2011 Dobrý deň, nejak som sa nadchol pre hodinky Citizen AV 0020-55h a pri pátraní po prijatelnej cene som narazil na takýto odkaz-Citát zo stránky oficiálneho dovozcu: Záruční a pozáruční opravy zboží od neautorizovaných dovozců do ČR budou odmítány s odkazem na neexistující smluvní vztah mezi GOLDTIME a.s. a těmito dovozci. CITIZEN Service Centre U Libeňského pivovaru 10 Praha 8 - Libeň Po - Pá: 8:00 - 16:30 hod. So - Ne: zavřeno Tel: +420 284 821 344 Paradoxne tam pred niekoľkými dňami boli vypísané web domény ktorých sa to týka. Dnes sú títo predajcovaia odstránený, pravdepodobne pre poškodzovanie dobrého mena e-shopu. Znamená to teda že pri vystavení medzinárodného záručného listu mi oficiálny dovozca nemusí uznať záručnú opravu, Som totiž nadšenec aj iných produktov a napríklad reproduktory, pracovné náradie Bosch, Makita zakúpené mimo územia ČR a SR za polovičnú cenu mi bez problémov opravia aj tu, pri predložení medzinárodného záručného listu. Ich dôvod na takéto konanie je samozrejme známi- nemajú kšeft. Čo ale na takýto postup bude hovoriť priamo výrobca v Japonsku. Načo je teda medzinárodná záruka? PS: vie mi niekto prosím odporúčať tohto predajcu citizen.prodejce.cz Ďakujem za postrehy. Ahoj, záruku ti uznat nemusí.Mezinárodní záruku musí uznat jen pokuď jsou hodinky od ofic dealera Citizenu. A tento model není nikdy. Pokud ti nějaký prodejce tvrdí opak, tak ti lže a rychle vycouvej. Ten prodejce z odkazu to tvrdí a navíc nedává svou záruku 2 roky. Vždycky trvej na faktuře a možnosti předábí na adrese dle jeho IČ.
rollstyl Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Ďakujem za informáciu, dnes som tie hodinky u neho kúpil a pre istotu som si ich bol prevziať osobne u neho doma. Krabička z hodiniek síce veľkú dôveru nevzbudzovala ale hodinky sa zdajú v pohode. Už som ich aj strčil na pár hodín pod vodu a zdá sa byť všetko OK. Replika asi vodotesná nebude. Mne sa ani tak o nejakú záruku nejedná lebo varím že Citizen mi 3-4 roky vydrží a potom zasa iný model. Len som videl u väčšiny Citizenov zelený štítok čo je na reminku a tento bol čierno červený.Máte typ ako zistiť repliku, Aj keď sa na fóre píše že replika hodiniek Citizen sa nerobý. Osobne mám aj hodinky Certina DS podium a to spracovanie remienku sa zdá byť prepracovanejšie. Ďakujem za vašš postrehy.
Návštěvník Ondra Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Buď v klidu, replika to určitě nebude. Klasicky je koupil někde venku přes ebay za cenu 7-11 tisíc a s provizí prodal. Tohle se snaží dělat víc lidí, podívej se na Aukro. Jinak hodinky jsou to kvalitní (měl jsem je), a může tě hřát, že normálně v hodinářství se prodávají za 24 tis.
rollstyl Odesláno 16. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 16. ledna 2011 Ďakujem za odpoveď, Vie mi nikto prosím z vlastnej skúsenosti povedať či je nutné nechávať hodinky s ECO-Drive pod lampou aby sa nabila batéria? Mám ich síce iba deň ale ručička na ukazately stavu batérie sa ani nepohla. Stačí ich mať občas na dennom svetle? A je vôbec postrehnutelný pohyb ručičky na Eco-drive? A v akom časovom rozmedzí?Ináč vyzerajú veľmi pekne. Nikdy by som nepovedal že Citizen dokáže vyrobiť hodinky na takej úrovni. Som skôr spotrebiteľ a hodinky mám z praktických a estetických dôvodov, zatial to nie je koníček ale musím priznať že TagHeuer Grand carrera sa mi veľmi páčia. Len tú cenu bude akceptovať asi len fanatik.
leon Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2011 Ahoj,já jsem měl také hodinky Citizen EcoDrive.Když jsem je koupil byla baterie nabitá dle indikátoru napůl.Zkoušlel jsemje dobít pod světlem,ale po dvou hodinách se ručička ani nepohla.Další den jsem je umístil k oknu,natočené ciferníkem tak,aby na něj dopadalo co nejvíce světla.Během dopoledne byly nabité na maximum a od té doby to tak zůstalo.
jirovskyzby Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Ahoj, taky mám eco-drive, asi 3 roky, nevíte prosím někdo, jak dlouho vydrží baterie/kondenzátor? A jde následně vyměnit? Tedy jestli to má vůbec cenu. Díky, Zb.
Martin69 Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Ahoj, taky mám eco-drive, asi 3 roky, nevíte prosím někdo, jak dlouho vydrží baterie/kondenzátor? A jde následně vyměnit? Tedy jestli to má vůbec cenu. Díky, Zb. ja mam tyto cca 10 let a zatim jsou naprosto OK Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jirovskyzby Odesláno 26. června 2011 Nahlásit Odesláno 26. června 2011 Tak to je dobrá zpráva. Chystám se nechat vyměnit sklo (minerální), tak se poptám i tam. Každopádně díky za informaci, Zb.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se