financ Odesláno 9. března 2011 Nahlásit Odesláno 9. března 2011 V 9. 3. 2011 v 20:07, 'robpol3' napsal: NO BOX by mělo být v pohodě. Akorát nejspíš počítej se clem a od dubna má být větší (clo) Ahoj, mohl bych tě požádat o vysvětlení jak je to s tím clem? Znám informaci, že od dubna díky novele zákona č. 235/2004 Sb., o dani s přidané hodnoty dojde ke snížení limitu u dovozu zboží nepatrné hodnoty z částky 150 EUR na 22 EUR, což znamená že dovozy v odnotě nad 22 EUR budou podléhat DPH. Uvedené nařízení vychází ze Směrnice rady 2009/132/ES ze dne 19. října 2009 o osvobození některých druhů zboží od daně z přidané hodnoty při konečném dovozu, Hlavy IV, Článku 23, ve kterém je uvedeno: ?Od daně je osvobozen dovoz zboží, jehož úhrnná hodnota nepřesahuje 10 EUR. Členské státy mohou osvobodit od daně dovoz zboží, jehož úhrnná hodnota přesahuje 10 EUR, ale nepřesahuje 22 EUR.? Uvedenou Směrnici jsou členské státy povinny implementovat do zákona o DPH s účinností od 1. 1. 2011, u nás se to o trošku posunulo. Zatím všechny hodinky co jsem objednal ze zahraničí měly větší hodnotu než 150 Eur, tak to nemá cenu řešit. O cle nikde ani zmínka, uteklo mi něco?
groula Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 V 4. 3. 2011 v 12:38, 'lub' napsal: no jó, to už jseš chycenej, s tim nic nenaděláš. A už sou doma. trvalo to ze Singapůru neskutečnejch 5 dní kam se s..e česká pošta A dva obrázky pro Vás
Merlin_CZ Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 (upraveno) nádhera Gratuluji OT : ten nařaďák v pozadí je Victorinox ? Upraveno 16. března 2011 uživatelem Merlin_CZ
groula Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 V 16. 3. 2011 v 6:29, 'Merlin_CZ' napsal: nádhera Gratuluji OT : ten nařaďák v pozadí je Victorinox ? Díky OT odpověď je to Victorinox spirit multitool. Voni totiž ty monstery samy nedržej tak jako casio
Merlin_CZ Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 stále OT : Jak mi dorazí ty moje tak je budu fotit s Leatherman Charge TTI dneska mi je doručuje pošta
groula Odesláno 16. března 2011 Nahlásit Odesláno 16. března 2011 V 16. 3. 2011 v 8:51, 'Merlin_CZ' napsal: stále OT : Jak mi dorazí ty moje tak je budu fotit s Leatherman Charge TTI dneska mi je doručuje pošta Tak to blahopřeju. Jinak že já blbec ty hodinky někomu ukazoval: Přítelka hned:"jé to sou vopravdický tikací hodinky, ty bych chtěla, ale tyhle sou moc veliký" - výsledkem je objednání na 21jewels modelu sport 5 v černý barvě... Brácha:"Ty jo ty máš krásný hodinky, já sem si přál jedny k svátku, ale tyhle sou hezčí" - výsledkem objednání na 21jewels oranžový monstra.... Tak doufám, že to stihnem do apríla
groula Odesláno 28. března 2011 Nahlásit Odesláno 28. března 2011 Tak dneska sem se byl zdravě nasr..t na celnici, respektive poštu 120 v Prague, vyzved hodinky bez CLA a zaplatil těm vydřiduchum 96 Kč, na mojí otázku zaco sem obdržel odpověď že to je nový platební výměr pošty. Kurvy nenažraný.Ale sou doma.Pár foteček. groula
groula Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Odesláno 29. března 2011 A poslední chlubení. Bratrovy oranžový monstra. Právě dorazivší ze Singapůru a bez CLA, protože sme to stihli do apríla Sou bombový. Já bych je teda nosit nemoh, mě neslušej, ale bratr z nich bude nadšen !!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se