gerhard Odesláno 15. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2011 Dnes bol zvyseny pocet Chronomaniakov v centre Dublinu. Tych par hodin ubehlo moc rychlo a zucastnenym sa dakuje za pritomnost . Dame priestor na nakup a vymenu arzenalu ( uvahy a namotavky boli sucastou programu avsak je jasne ze infikovani clenovia v snazeni nepolavia ), nasledne na to v dalsom mesiaci planovany dalsi meeting. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2011 pani, super zraz. nekonecne mnozstvo podnetnych diskusii a hlavne distingovana atmosfera opakovanie na seba urcite nenecha dlho cakat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Jo bylo to dobry, treba priste prijdou i nejaky chronomaniacky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 ved jedna tam bola inac, co som ti to mal poslat? tusim foto toho winderu a este nieco na co som zabudol. musis mi prepacit, to uz bude asi vekom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se