Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj!

Už pět let jsem hrdým vlastníkem hodinek Seiko Samurai. Poslední dobou mi ale dělají starosti. Zvláštní je už to, že si vlastně nidky nesedly. Původně dělaly obvykle denně tak 7-14 vteřin kupředu. Pak se naopak začaly zpožďovat a to někdy velmi výrazně, až o 30 vteřin denně. Jindy se naopak jakoby kousnou a pak pár dnů jdou skoro na vteřinu přesně (což je teda pro mě záhada).

Krom toho jsou bohužel dost poškrábané (bral jsem je často pod vodu, teď už raději ne) a co mě zaráží, sklíčko je zevnitř jakoby trochu zamlžené.

Podtrženo sečteno - potřebovaly by servis a já nevím, na koho se nejlépe obrátit. Potřeboval bych někoho z Prahy. Kdyby měl někdo nějaké doporučení, byl bych vděčný.

Díky předem.

P.S. Pokud se tady něco podobného řešilo a já to nenašel, omlouvám se, snažil jsem se...

Odesláno

Myslím si, že všichni ti doporučí jednoho a toho samého:

pan Marek Frýdl

Zlatnictví Janka

Sokolovská 5/34, Praha 8 (naproti metru Florenc)

telefon 605 172 676

Na seika je borec. Ale to nejspíš nejen na seika :-)

Odesláno

Myslím si, že všichni ti doporučí jednoho a toho samého:

pan Marek Frýdl

Zlatnictví Janka

Sokolovská 5/34, Praha 8 (naproti metru Florenc)

telefon 605 172 676

Na seika je borec. Ale to nejspíš nejen na seika :-)

Díky moc!

A.

Odesláno

Dokázal by výše zmíněný pan Frýdl vyměnit korunku(stržený závit)u Seiko 007?

Ahoj. Není nic lepšího než mu zavolat, ale podle mě jestli je to na korunce, tak ano. Jak se ti to čoveče podařilo?
Odesláno

pikec: Ta korunka se šroubovala špatně už u nových, asi vadný kus, mám je přesně rok, drží to na poslední cca čtvrtotáčce:)

jj díky za info.
  • po měsících...
Odesláno

Oživím tohle vlákno. Včera jsem na mých Samurajích zjistil, že při šroubování (utahování) korunky se posunuje i datum. Při povolování to nedělá. Dneska jsem s tím byl v Hodinářství u Aleše na Stodolní v Ostravě a ten to nevzal, že by na to stejně neměl náhradní díly a že to mám dát do autorizovaného servisu. Našel jsem na netu jenom jeden v Praze: http://www.altro.cz/altro/servis_strediska.html Máte s nimi někdo zkušenosti? A měl jste už někdo stejnou závadu?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...