odklizec Odesláno 16. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2006 Ja jsem na kolem Vanoc koupil podobne "naramkove" hodinky s otocnym cifernikem. Velikost 47mm, ale na normalni noseni to neni. Dal jsem je otci jako raritku k ostatnim kapesnim cibulim
cigi Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 pánové, je něco nového ohledně smaltování nebo té černé? to steel a prim - prý jste se pokusili sehnat pro nás nějaké kalibry, pokročilo to nějak? dost jsem o těchto leteckých hodinkách mudroval a bavilo by mě to posunout. přišli jste na něco?
Prokop Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 To cigi: já jsem se tomu nevěnoval. Přiznám se, nevěděl jsem, že to ode mne očekáváte. Navíc jsem teď tak vytížen dovyřízením objednávek k L.E., že už jedu na doraz. Co se týče smaltování, tak tam už nějaký pokrok je. Mám u sebe číselníky na zkoušky, které tam nejspíš zítra odvezu. Stejně tak mám v plánu zkusit další experimenty s číselníky. V tomto směru se tedy něco pohne. Ve věci strojků jsem se spolehl na vás. Přiznám se bez mučení, schánění strojků cizích značek, abych je osadil do našich hodinek není zrovna mojí prioritou. Tím se nechci nikoho dotknout, ale zkrátka na to nemám nyní čas.
cigi Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 to prim...jasně, máme čas, se smaltováním jste dál, než jsem čekal. Myslím, že ta technologie ciferníku hodně napoví o výrazu hodinek - skoro bych řekl bude rozhodující. Asi takhle: smaltování by to hodilo spíš k respektu k historii . Ta úprava antireflexní barvou naopak výrazně k avantgardě. ale možné je všechno. Co bych ale podporoval, je to posunutí 12 na ciferníku - dávám si na to teď pozor za jízdy autem - a opravdu by to bylo pohodlnější - jen nevím, jak to půjde k tomu tvaru pouzdra - ten logický posun korunky - ale budeme muset udělat z nouze cnost a vymeslet nějakou laskominu.
Prokop Odesláno 18. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2006 To cigi: tak dávejte pozor, ať nehavarujete - byla by vás škoda! Už jsme si zvykli na svébytné komentáře a neradi bychom o ně přišli jenom proto, že vám hodinky nedají klidu ani za volantem.
cigi Odesláno 19. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2006 Vzhledem k mé celkové roztržitosti, je už koukání na hodinky zanedbatelný máček. Ale jsem si svých řidičských (ne)schopností vědom a jezdím pomalu, ale pozor v Praze, vyhněte se mi - modrá fabie! Ta nejčastější. Mimo Prahu se odvažuji zřídka.
Prokop Odesláno 20. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2006 Takže cesta Praha-HK-Jaroměř-Nové Město nad Metují je čistá?
cigi Odesláno 20. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2006 Jo, zatím naprosto, ani nevím, kudy bych se na ni z mého pražského rajonu dostal. Kdybych ji v budoucnu musel absolovovat, pojedu autobusem.
Prokop Odesláno 21. ledna 2006 Nahlásit Odesláno 21. ledna 2006 Můžete se svézt se mnou až tam pojedu, alespoň mi bude lépe utíkat cesta.
Jerryl Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Našel jsem ve svý nevelký sbírce jedny echt český kapesní. Podívejte se na obrázek. Ten mluví za vše.
rango Odesláno 7. února 2006 Nahlásit Odesláno 7. února 2006 Jen tak ne, ale kazde z nich se obcas objevi na ebay. Ovsem pocitej s cenama 500EUR a vic (spis vic nez min). Specialne ty Longinesy v dobrem stavu pod 600 asi neuvidis. I kdyz ja jedny nedavno propasnul Eterny a lemanie se daji poridit i pod 500. to odklizec: Nasiel som na eBay jedny letecke Longines (majetek vojenske spravy), ktore si v minulosti prepasol, takze ak by si mal este zaujem, tu mas linku http://cgi.ebay.at/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...me=STRK:MEWA:IT
odklizec Odesláno 8. února 2006 Nahlásit Odesláno 8. února 2006 Dik, vim o nich. Ale cifernik je v mizernem stavu a cena asi podle vseho vyskoci dost vysoko
rango Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 No cena vtedy skutocne este vyskocila...tentokrat su v ponuke jedny s lepsim cifernikom, ale nemaju napis "majetek vojenske spravy". Podla popisu sa jedna o hodinky polskeho letectva z WWII...hmm http://cgi.ebay.at/Die-beruehmte-Fliegeruh...1QQcmdZViewItem
odklizec Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 Nevim z jakeho letectva jsou tyhle, ale nemaji originalni korunku. A chybejici napis je taky minus Ale cifernik je tentokrat super! Skoda, ze nemaji ten napis. Korunku bych uz prezil.
rango Odesláno 20. února 2006 Nahlásit Odesláno 20. února 2006 No asi budes musiet kupit 2-3 kusy, a poskladas si z nich potom jeden poriadny
steel Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 mrkni na haus of longines - tam tedy neni, ze by tento model byl pro polske letectvo :-( a ta korunka je fakt na prd
rango Odesláno 22. února 2006 Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Hm, tak tentokrat su v ponuke zatial asi v najlepsom stave aky som videl, mat tak par zbytocnych dukatov...tak mam o com rozmyslat http://cgi.ebay.at/LONGINES-CZECHOSLOVAK-A...1QQcmdZViewItem
gutav.lolo Odesláno 23. února 2006 Nahlásit Odesláno 23. února 2006 jestli nebudu makat toho 9.3.nebo jiný blázinec tak bych taky rád:-)))
steel Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 http://www.coolvintagewatches.com/Cool/Coo...age_Watches.htm - jsou tady ty lomginy musite rolovat na 1 listu trochu dolu - celkem prda
odklizec Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Nojo, za tuhle cenu tam budou jeste dlouho Ony jsou pomerne casto k videni za cenu kolem 1100USD, ale to uz je myslim moc. Respektive moc na stav, v jakem vetsinou jsou. To by musel mit perfektni sifernik a rucicky, coz tyhle urcite nemaji. Cifernik sama tecka a rucicky uz taky neco zazily. Ach jo..smula ta propasnuta aukce. Ty byly v jedinecnem stavu a za min nez polovinu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se