onney Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Před nedávnem jsem si pořídil seiko sumo orange. Nebudu se s nimi potápět, mám je jako "parádní" hodinky. Rád bych jim ale sehnal průhled na strojek, protože bych se na něj čas od času rád zadíval. Existuje vůbec průhled na Suma?
RomanP Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Jsou to moc pěkný hodiny, ale pohled na 6R15 (nevím jestli se nepletu ve strojku) nebude stát za to. Bude to něco podobného jako má přítelkyně v těch malinkých pětkách s 7S25.
Chumpus Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 (upraveno) ... Upraveno 30. března 2011 uživatelem Chumpus
onney Odesláno 19. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Jasně, že je to zbytečnost :-) Ale všichni jsme tady takoví hračičkové, ne? :-)Jinak ale máte pravdu v tom, že tam není o co stát. Já jsem ten strojek nikdy neviděl. No a teď vidím, že to není žádný zázrak :-)
Chumpus Odesláno 19. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2011 Tu zbytečnost jsem samozřejmě vztahoval ke strojku a průhledu. Ve většině souvislostí je ale slovo zbytečnost na chronomagu opravdu k ničemu, to souhlas
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se