Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Měl jsem v ruce jak V8 s karbon číselníkem tak PRS516 v černé a V8 jsou o něco mohutnější a udělaly na mě lepší dojem.Cena bude podobná.

Osobně se mi nejvíc zamlouvají Seika.

• Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno

Chtíč něčeho nového je silnější a proto jsem to zde znovu otevřel.Nějak mám už jasno budou to asi zde moc neoblíbené(nevím proč)Tisssot.Japonsko a Německo už doma mám tak je řada na Swiss.Vybráno z modelů V8 a 516,konkrétně tyto.Přikláněl bych se k V8 ale nejsou na tahu.Jak by jste se rozhodli.Vždy jeno foto Live pro lepší rozhodování.

post-8590-090108500 1297347259.jpg

post-8590-079038800 1297347267.jpg

post-8590-050561200 1297347272.jpg

post-8590-046417700 1297347277.jpg

Odesláno
  V 10. 2. 2011 v 14:32, 'little_w' napsal:

mas to mit, vraby. kdyz Tissot a kdyz 516, tak jedine tenhle bez chronografu (fotka neni nejlepsi, ale chtel jsi live):

tohle nee H....o,chce to nějakou komplikaci k černým Seiko a Laco.
Odesláno

na těch 516 je to chrono ošklivý,vůbec to k nim napasuje,bez chrona jsou fajn ale je to úplně jinej styl než chceš

měl si jít do těch Zodiac :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

na ty V8 se kov. tah dá doobjednat.

to spineshank: ty Zodiac se špatně shánějí,už jsem na ně nemyslel :suicide_anim:

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno
  V 11. 2. 2011 v 8:39, 'vraby' napsal:

Tróchen jsem brouzdal, swiss and german.

Záleží na tom, k čemu ty hodinky plánuješ. Jestli na kochání se, tak v tom ti nikdo kromě tebe neporadí (každý má svůj osobní vkus) a pokud je plánuješ jako ukazatel času, tak je tu jednoduchá rada: hoď si na monitor obrázek s těma cibulema a odejdi od monitoru cca 2metry. Na minutku se otoč zády k monitoru a pak se otoč zpátky a snaž se na každých odečíst čas. Ty, kde se ti to povede nejrychleji, jsou ty pravé.

Odesláno

já vím že to slyšet asi necheš ale opravdu ty Zodiac jsou z toho všeho nejzajímavější,i když se blbě shání šel bych do nich

btw za kolik se dají sehnat??možná bych taky začal přemýšlet :D

Odesláno
  V 11. 2. 2011 v 12:13, 'spineshank' napsal:

já vím že to slyšet asi necheš ale opravdu ty Zodiac jsou z toho všeho nejzajímavější,i když se blbě shání šel bych do nich

btw za kolik se dají sehnat??možná bych taky začal přemýšlet :D

Našel jsem je na dvou shopech,jeden dává za 258 doláčů a druhý 459.To mi je trochen divné.Takový rozdíl v ceně.Jinak nikde nic.
Odesláno

A co ty Junghans co jsem postnul o trochu výše.Líbí se mi čím dál tím víc,ale dát za quartz skoro desítku? :suicide_anim: (tady v Čr).Nejraději bych něco swiss made.

Odesláno
  V 15. 2. 2011 v 12:40, 'vraby' napsal:

A co ty Junghans co jsem postnul o trochu výše.Líbí se mi čím dál tím víc,ale dát za quartz skoro desítku? :suicide_anim: (tady v Čr).Nejraději bych něco swiss made.

zkus je sem hodit i v jinejch barvách
Odesláno (upraveno)

Ja ti nevim Vraby, vlakno zacalo vzhledove peknyma hodinkama, ty posledni kousky jsou z meho pohledu spis krok vedle... Hanowa jsou uplne nezajimave, Svycarsko z nich neni citi ani trochu. Junghans jsou vazne osklive.

Upraveno uživatelem efreeti

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...