Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Zdravím osazenstvo chronomagu a prosil bych o nějaký tip na hodinky s lunetou viz.obrázky.Cena kolem 5tis. spíš +.Něco už mám v merku,ale přeci jenom. :gora: Na barvě lunety nezáleží.Díky.

Seiko nee,ty už mám.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem vraby
  • Odpovědi 62
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Mea maxima culpa, nedočetl jsem. Ale nechám to tam, třeba se někomu budou líbit.

Přidám tedy jednoho Warda. Cena je opět výš, možná subciferníky by mohly být větší, ale jinak pěkný. Vychytat opět nějakou akci, tak bych do nich asi šel.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno (upraveno)

Horhe ty Seiko(jsou jiné barevné varianty?) nevypadají špatně ani ty Zeppelin(neznám,kvalita?)Když subciferníky tak v barvě cifru a né tak ohraničené jako u Wardů.Ideální čistý cifr max.2 subcifry.

Upraveno uživatelem vraby
Odesláno

Horhe ty Seiko(jsou jiné barevné varianty?) nevypadají špatně ani ty Zeppelin(neznám,kvalita?)Když subciferníky tak v barvě cifru a né tak ohraničené jako u Wardů.Ideální čistý cifr max.2 subcifry.

Eště bílej cifr, černá luneta.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...