dknespl Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2011 O HWM jsem se již zmínil ve vlákně of FDMN, což byla Frässdorfova minulá firma. V současnosti působí v nové firmě Heritage Watch Manufactory, která se prvně představila teď na GTE. Při té příležosti byly spuštěny i webovky tady (ve volně přístupné v sekci je tam řada velkých fotek a nákresů). Na puristech má Don Corson článek i se živými fotkami. Jak jsem psal v tom druhém vlákně, design je od Erica Girouda, co navrhoval mimojiné pro Urwerk a MB&F. Na hodinkách jsou ale hlavně nádherné strojky, s vlastním krokem a další řadou vychytávek. A fotky od Corsona:
Chorche Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2011 Číselník u těch s černým řemenem je fakt lahůdka..
WCB Odesláno 11. února 2011 Nahlásit Odesláno 11. února 2011 (upraveno) Hmm, musím uznat, něco na něm je! Aneb též mne zaujal. Číselník u těch s černým řemenem je fakt lahůdka.. Upraveno 11. února 2011 uživatelem WCB
dknespl Odesláno 24. března 2011 Autor Nahlásit Odesláno 24. března 2011 Tak na Basel ještě třetí hodinky, tentokrát čínské. Tedy ne z Číny, ale naopak pro Číňany (imperium vrací úder). Ukazuje vedle západního i čínský způsob zobrazování času.
dknespl Odesláno 3. dubna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 3. dubna 2011 Článek o HWM na Watchonista. Francouzsky, ale jsou tam pěkné fotky a hezké děvče z PR.
jktibet Odesláno 7. června 2011 Nahlásit Odesláno 7. června 2011 Opět pěkné hodinky,vždy sám sebe potrestám, když pak pátrám na netu kolik takové nádhery mohou stát.
dknespl Odesláno 3. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. března 2012 Firmamentum, nějak moc ručiček :-) Už se na ně těšim příští týden Více tady, ale zatím ne moc.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se