Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych si pořídil nějaký MP3 přehrávač, ale absolutně nevím jaký. Zatím jsem se díval na irivery, ale třeba poradíte lepší. Jde mi hlavně o kvalitní zvuk. Samozřejmě si koupím i lepší sluchátka.

Kritérium je cena do 2000Kč (další 2000 - 2500Kč chci investovat do sluchátek)

Nemusí to umět přehrávat videa a prohlížet foto. Prostě chci, aby to dobře hrálo. A Nejlépe, aby to nebyla nějaká obrovská svině, která mi bude dělat obří bouli v kapse.

Máte nějaké nápady?

Odesláno (upraveno)

Aple ipod

Upraveno uživatelem Plukovnik
Odesláno

Bráchovi jsem k Vánocům koupil tenhle Cowon a je s ním maximálně spokojený. Zvuk perfektní, intuitivní ovládání, spousta zvukových nastavení, lehký přenos souborů. Sehnat kvalitní přehrávač kolem 2k je docela problém, ty malý iPody jsou drahý a rychle se vybijí, Sony zase hrají podle mne moc potichu (zkoušeno i s kvalitními sluchátky). Jestli nejsi vyloženě audiofil, tak si pořiď třeba o něco levnější sluchátka...já mám tyhle a nemám jim co vytknout.

Odesláno

Skus nejaky Cowon.

Našel jsem od nich takovou klíčenku. Píšou, že má vynikající zvuk, ale bohužel to nemá displej. Displej mi stačí obyč. Jen abych mohl lépe hledat v knihovně.
Odesláno

Chválim i ten Cowon měl jsem ho supr přístrojek.Archos taky dobrý.Kukni na aukro na starší do ceny se vejdeš i stim applem ipodem.

Odesláno

A co iPod Shuffle?

Malý lehký v limitu bez problému. Jako jedinou možnou nevýhodu vidím v iTunes na PC pokud nejsi zvyklý.

Pokud bych pořizoval nějaký přehrávač tak asi tento. Stejně je pořád někde v kapse tak nač displej, stačí mi, když se dá nahmatat tlačítko pro další skladbu.

Odesláno

A co iPod Shuffle?

Malý lehký v limitu bez problému. Jako jedinou možnou nevýhodu vidím v iTunes na PC pokud nejsi zvyklý.

Pokud bych pořizoval nějaký přehrávač tak asi tento. Stejně je pořád někde v kapse tak nač displej, stačí mi, když se dá nahmatat tlačítko pro další skladbu.

Měl jsem ho a tak mě štvala absence displeje, že jsem ho věnoval přítelkyni, která ho má na sport. Na sport byl teda výborný, to ano. Ale přeskakovat písničky po jedné a nevidět, kde jsem... Ne vždy poslouchám celý playlist.
Odesláno

Rád bych si pořídil nějaký MP3 přehrávač, ale absolutně nevím jaký. Zatím jsem se díval na irivery, ale třeba poradíte lepší. Jde mi hlavně o kvalitní zvuk. Samozřejmě si koupím i lepší sluchátka.

Kritérium je cena do 2000Kč (další 2000 - 2500Kč chci investovat do sluchátek)

Nemusí to umět přehrávat videa a prohlížet foto. Prostě chci, aby to dobře hrálo. A Nejlépe, aby to nebyla nějaká obrovská svině, která mi bude dělat obří bouli v kapse.

Máte nějaké nápady?

Ano, myslím že Sansa Clip + splňuje všechna tvá kritéria.

Více zde.

Odesláno

Měl jsem Sandisk Sansa E260R. Podíval bych se po nějakých nástupcích.

BTW zkus se podívat na www.rockbox.org - je to alternativní firmware do různých přehrávačů, měl jsem ho ve své Sanse a byl jsem velmi spokojen. Spousta featur navíc a podpora např. FLAC (když už Ti jde o kvalitu zvuku).

Z té Sansy jsem přešel na nakousnuté jablko. :)

Odesláno

Hele, spis nez Cowon Ti doporucim jine forum :D

Neni to mysleno nijak zle, ale zkus se spis podivat na forum.avmania.cz , tam najdes mraky podobnych dotazu a tamnejsi borci jsou do audia podobni magori jako jsme my do hodinek.

Poradi Ti jak se sluchatkama, tak s MP3.

PS: Za me neco s linkovym vystupem a FIIO (napr http://www.amazon.co.uk/FiiO-E5-Portable-Headphone-Amplifier/dp/B001PYZYI8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1295896660&sr=8-1). Sluchatka pak podle preferenci (in-ear, on-ear, etc, uzavrena / otevrena... az podle toho se da vymyslet jaky).

Nebo, pokud bys nechtel resit to FIIO, tak mam velmi dobrou zvukovou zkusenost s prehravacema od Samsungu (konkretne treba YP-T10)

Odesláno

Hele, spis nez Cowon Ti doporucim jine forum :D

Neni to mysleno nijak zle, ale zkus se spis podivat na forum.avmania.cz , tam najdes mraky podobnych dotazu a tamnejsi borci jsou do audia podobni magori jako jsme my do hodinek.

Poradi Ti jak se sluchatkama, tak s MP3.

PS: Za me neco s linkovym vystupem a FIIO (napr http://www.amazon.co.uk/FiiO-E5-Portable-Headphone-Amplifier/dp/B001PYZYI8/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1295896660&sr=8-1). Sluchatka pak podle preferenci (in-ear, on-ear, etc, uzavrena / otevrena... az podle toho se da vymyslet jaky).

Nebo, pokud bys nechtel resit to FIIO, tak mam velmi dobrou zvukovou zkusenost s prehravacema od Samsungu (konkretne treba YP-T10)

Díky za doporučení toho fóra. Ale vzhledem k tomu, kolik do toho chci dát jsem myslel, že mi budou stačit zkušenosti místních členů. Jinak FIIO řešit nechci :-)
Odesláno

Já bych se taky přimlouval za Sansu Clip. Nějakou dobu jsem ji měl já i několik kamarádů + nově má drahá matka a všichni jsme byli spokojení...

Odesláno

Nevejdu se do ceny...

Buď rád...

Pokud ti jde hlavně o kvalitní zvuk (tak zní zadání), tak asi jednoho dne dospěješ k souborům uloženým v některém z bezztrátových formátů (např. flac...ale je jich víc)

Takový soubor má mnohem víc mega než obyč mp3 - z toho se dostaneš k otázce kolik giga má mít můj přehrávač ? a dopadneš jako já - narazíš na iPod Classsic s řekneš si Bingo !!! jenže ouvej, sluchátkový výstup iPod classic je děs běs - poslouchat se to dá jen "oklikou" = přes takový bazmek taháš signál z linkového výstupu nejlépe do sluchátkového zesilovače a pak už to hraje...

Já vůl přešel z iAudio X5 s úžasným zvukem na iPod kvůli větší kapacitě. Pokud dokážeš někde sehnat již nevyráběný iAudio X5 nebo X5L tak neváhej a ber všemi deseti

Odesláno

Buď rád...

Pokud ti jde hlavně o kvalitní zvuk (tak zní zadání), tak asi jednoho dne dospěješ k souborům uloženým v některém z bezztrátových formátů (např. flac...ale je jich víc)

Takový soubor má mnohem víc mega než obyč mp3 - z toho se dostaneš k otázce kolik giga má mít můj přehrávač ? a dopadneš jako já - narazíš na iPod Classsic s řekneš si Bingo !!! jenže ouvej, sluchátkový výstup iPod classic je děs běs - poslouchat se to dá jen "oklikou" = přes takový bazmek taháš signál z linkového výstupu nejlépe do sluchátkového zesilovače a pak už to hraje...

Já vůl přešel z iAudio X5 s úžasným zvukem na iPod kvůli větší kapacitě. Pokud dokážeš někde sehnat již nevyráběný iAudio X5 nebo X5L tak neváhej a ber všemi deseti

Sem tam jedou na aukru musí se hledat a čekat.

Odesláno

ja som za Ipod.. ja vieeem, vieem.. je to nad limit, ale svoj Ipod mini mam uz 4 roky a je stale super.. mozno keby si nedal za sluchatka viac jak za prehravac, tak mas pomaly cenu ipodu.. origo sluchatka su fajn. Nie som sice ziadny expert na kvalitu zvuku, ale logicky.. naco chces supermega sluchatka? aby si mal zvuk, ktory nechrci, nesusti, nepraska.. ved to nerobia ani lacne sluchatka :) a druha myslienka dna :) prehravac si kupujes, preto, aby si mal hudbu sosebou ked niekam ides, cestujes, presuvas sa.. ci uz pesi, metrom busom, elektrikou, .. A co tym chcem povedat?? vsade mas sum z pozadia, hluk mesta, auta, ... proste to, ze mas kvalitne sluchatka zistis mozno az v uzavretej miestnosti.. kde ale asi nebueds pocuvat hudbu cez mp3 ale cez normalne repro..

teeda, to bolo mudrosti v tuto neskoru hodinu.. :)

radsej uz idem, lebo to tu este rozvirim.. este ze uz nie su tie minusky :P

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...