wave ceptor Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Tak za mě jedině ipod. Já mám 3generaci ipod nano, a ipod touch 4generace. Pokud chceš přehrávat jenom hudbu nano bohatě stačí,má dle mého velmi dobrý zvuk, výdrž baterie display.Já bych ti doporučil 5generaci nano , do 3tisíc se na inzerát nebo u podobných překupníků dostaneš za nový.Sluchátka používám originály, a koss porta pro.http://audio-video-bazar.sbazar.cz/ipod-nano-8gb-5-generace-rychnovsko-o5028496.html
fobus Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Zdar...tak som si kvoli dobrým odporúčaniam vyššie kúpil Sandisk Sansa Clip...jeden menší problém..návody v šiestich jazykoch - ale ani jeden zrozumiteľný...neporadíte kde by som našiel manuál v češtine / slovenčine? Nevygúglil som nič...asi niesom počítačovo dosť zdatný....vopred ďakujem...
noviisek Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 můžu doporučit jakoukoliv verzi iPodu nano, nebo pak levnější Sansa Clip. Já koupil 5generaci na aukru za dva litry, s osobním převzetím, byl zabalený, nepoužitý, paní totiž vyhrála 4 od O2 takže i plná záruka. Nemůžu si ho vynachválit
B.F.G. Odesláno 2. března 2011 Nahlásit Odesláno 2. března 2011 Já tomu asi moc nerozumím, ale za ty love bych raději hrál z nějakého telefonu. Erik W890i například. Sluchátka budou u přenosného zařízení větší problém než by se zdálo, uzavřených je minimum a otevřená stejně jako ten malý zbytek uzavřených a kvalitních mají většinou příliš velkou impedanci
quequeek Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 nedávno jsem řešil podobnou věc a chtěl jsem koupit tento je tam i zajímavá diskuze, že v kvalitě zvuku trumfne iPod...ale nevím...já nechtěl čekat na dodání, takže jsem si koupil Phillips za 1300,- měl jsem sluchátka co stály jako celý přehrávač a taky si nestěžuju na kvalitu zvuku, tělo je z hliníku umí FLAC a za ty prachy je to hodně muziky...
Pepe Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Odesláno 6. března 2011 Ja mam iRiver E150 a celkem spokojenost, předtím jsem jako mp3 používal Palm TX a to by lepší bohužel mi byl ukraden Jinak do iPodů bych nikdy nešel asi ani zadarmo, pro mě je důležitý aby to fungovalo na principu mass storage, sám jsem si zkusil anabázi do ipodu něco nahrát a to nemluvim o tom že jde defakto připojit jen k jednomu PC.. Sluchátka jsou další věc..
mAra_ Odesláno 7. března 2011 Nahlásit Odesláno 7. března 2011 Sony, za me jedine sony prehravace.... mam k tomu Porty Pro od KOSSE a max spokojenost. mAra
Paulio Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Různé MP3 přehrávače v cenové kategorii do třech tisíc používám už léta a momentálně používám tento Sony Walkman, který mohu doporučit. Zatím jednoznačně nejlepší z těch co jsem kdy měl. Občas ho používám i s mušlemi od KOSSu a zvuk se mi zdá velmi dobrý, samozřejmě v rámci kategorie atd.
Joe Lemonade Odesláno 8. března 2011 Nahlásit Odesláno 8. března 2011 Apple iPod Nano 5. generace seženeš ještě v záruce např. na aukru. Já mám Nano 4. generace a naprostá spokojenost. :-) Ale přiznám se, že jsem zlenivěl. Teď nosím pouze iPod Shuffle 5. generace 2GB, jede mi tam náhodný výběr. Na takové ty 10 min pochůzky kolej-škola to bohatě stačí. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se