RavenPM84 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 (upraveno) Ahoj mám v plánu si koupit Prim Sporty II a chtěl bych s nimi plavat, ale zvládnou to? Pročítal jsem sem fórum a hledal na tuhle otázku jasnou odpověď, ale nenašel jsem jí. Jeden píše, že bez problému a druhý, že by do vody s něma nelez. I jeden prodejce mi napsal, že jsou sice vodotěsné, ale že by s nimi rozhodně neplaval. Tak nevím... Vím, že s těmi hodinkami plaval František Venclovský, ale ten měl ty hodinky nové. Takže určitě bude dobře když je nechám zkontrolovat a přetěsnit u hodináře. Případně je něco na co bych si měl při koupi dávat pozor? Díky za každý postřeh. Upraveno 24. ledna 2011 uživatelem RavenPM84
JHonza Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 No, já bych na to asi neměl koule. PS II mám hlavně na slušnější zacházení, s autoveteránem taky nejezdíš do lesa pro dříví. Ale proti gustu ...
Marfi Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 I kdyby obstály v testu vodotěsnosti, chlorovaná voda v bazénu (předpokládám) nebude to pravé. Hlavně pro pouzdro.
orlando1 Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Když bude těsnit sklo, bude mít novou korunku a těsnění pod dýnkem?
Honza.manta Odesláno 24. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2011 Ahoj mám v plánu si koupit Prim Sporty II a chtěl bych s nimi plavat, ale zvládnou to? Pročítal jsem sem fórum a hledal na tuhle otázku jasnou odpověď, ale nenašel jsem jí. Jeden píše, že bez problému a druhý, že by do vody s něma nelez. I jeden prodejce mi napsal, že jsou sice vodotěsné, ale že by s nimi rozhodně neplaval. Tak nevím... Vím, že s těmi hodinkami plaval František Venclovský, ale ten měl ty hodinky nové. Takže určitě bude dobře když je nechám zkontrolovat a přetěsnit u hodináře. Případně je něco na co bych si měl při koupi dávat pozor? Díky za každý postřeh. Je-li dobře nasazené sklíčko, tak není problém. Stačí dát nové těsnění a korunku a jsou plně schopné plavání. Jezdím s nimi každý rok k moři, chodím s dětmi do aquaparku a zvládají vše včetně střemhlavých tobogánů a vířivek beze ztráty květinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kutilprim Odesláno 25. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 25. ledna 2011 Já s nimi plaval naposled před cca 10ti lety, od té doby jsem to nezkoušel. Občas se mi je podaří vykoupat když si meju ruce a jsem línej je sundat a zatím mi tam nenateklo . Takže jak píše Honza, přetěsnit a neměl by to být problém.
hirsch Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2011 Je-li dobře nasazené sklíčko, tak není problém. Stačí dát nové těsnění a korunku a jsou plně schopné plavání. Jezdím s nimi každý rok k moři, chodím s dětmi do aquaparku a zvládají vše včetně střemhlavých tobogánů a vířivek beze ztráty květinky. V podstatě to samý mi říkal můj "dvorní" hodinář, starší pán, kterej primky opravuje dlouhý léta, takže jde o gumové těsnění, pokud je původní, tak neriskovat a vyměnit!
Petr Svetr Odesláno 30. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2011 Největší problém bude asi s korunkou, časem prostě to těsnění zteří a pak už to netěsní. Možná na automatech vydrží déle, když se to pořád nešoupe při natahování. Originál nová korunka na PS se špatně shání- aspoň já neměl to štěstí.Každopádně zkouška vodotěsnosti řekne zda jo nebo raději ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se