paia Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 Jsem tu dva dny i s cestou a začínám mít v hlavě pěknej guláš... Už delší době nakukuju do výloh hodinářství a přemýšlím, čím bych tak nahradil své obouchané Timexy. Napřed jsem si myslel, že skončím s cenovkou někde do 5.000,- , jenže pak jsem se o to začal trošku víc zajímat a pročítat tohle fórum a teď už z toho mám fakt bramboračku. Na hodinky mám tyto požadavky: - automaty - decentní design, žádny potápky ani sportovní, žádny čísla na lunetě - datumovka je nutnost, bez té jsem v čase ztracen - safír - černej ciferník, černej pásek - čitelnost ve tmě - ne chrono - minimálně 42 mm - cena do 15.000,- Co se mi zatím zalíbilo... Steinhart Military automatic black - zatím můj favorit, líbily se mi pilotky, ale nemaj datumovku Steinhart AVIATION GMT automatic - zajímavá hranatá/kulatá varianta, hnědej pásek by mi asi nevadil, škoda malé datumovky Certina DS-1 - líbí se mi vodotěsnost, nicméně nevím, jak je na tom s viditelností ve tmě Koukal jsem na Archimede, tam jsem postrádal kombinaci automatů, datumovky a osvětlení. Nějaký další tip?
paia Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 (upraveno) Tak další kandidáti do sbírky... Hamilton JazzMaster Viewmatic 44mm - hnědej pásek by mi asi nevadil, nějaký prodejce v ČR? Hamilton Field Automatic 44mm - hnědej pásek by mi asi nevadil, nějaký prodejce v ČR? Upraveno 26. ledna 2011 uživatelem paia
marosb Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 ahoj, pridavam moje oblubene , okrem toho cierneho remena by to asi sedelo Hamilton Jazzmaster Viewmatic 44 mm H32715531
marosb Odesláno 26. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 tusim si ma predbehol (: Tak další kandidáti do sbírky... Hamilton JazzMaster Viewmatic 44mm - hnědej pásek by mi asi nevadil, nějaký prodejce v ČR? Hamilton Field Automatic 44mm - hnědej pásek by mi asi nevadil, nějaký prodejce v ČR?
paia Odesláno 26. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2011 A další kandidát, který ovšem lehce překračuje hranici... Fortis 595-22-41-L - líbí se mi u datumovky den, WR do 200 metrů luxus, bohužel pouze minerální sklo
maama Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) hamilton jazzmastery mě hodně zaujaly, podíval jsem se na jejich web a konkrétně u modelu jazzmaster 40mm slim mě nepříjemně překvapilo, že ani u jedné z barevných variací není číslo v datumovce uprostřed, ale tragicky mimo. to nejsou schopný vybrat bezvadný exempláře na promo fotky? objednávku na dálku bych si hodně rozmyslel. u modelu petite seconde se mi nelíbí nesoulad mezi asymetricky postavenou sekundovkou a symetrickým výbrusem subciferníku. kdyby tento model existoval bez datumovky a sekundovka byla normálně vystředěná, jednalo by se o velice svůdné oblekovky. edit: slovosled Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem aama
Návštěvník Snow Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) S trochou štěstí na ebay. Frederique Constant Healey Clear Vision Edit - jedním z parametrů byla čitelnost ve tmě. Frederique Constant nabízí bonus ve formě tritiových trubiček. Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem Snow
paia Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 S trochou štěstí na ebay. Frederique Constant Healey Clear Vision Edit - jedním z parametrů byla čitelnost ve tmě. Frederique Constant nabízí bonus ve formě tritiových trubiček. Nákupu na ebay bych se rád vyhnul, buďto tady z fóra a nebo novy...
Návštěvník Snow Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Nákupu na ebay bych se rád vyhnul, buďto tady z fóra a nebo novy... na ebay se prodávají nové hodinky. To nevíš ???
paia Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 na ebay se prodávají nové hodinky. To nevíš ??? to je možné, ale radši dám přednost jinému způsobu nákupu, než se strachovat, že koupím nějakej levnej čínskej šmejd. aukro mě už vyškolilo...
habadej Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Je to tvoje věc kde hodinky koupíš, ale myslím si, že velmi vysoké procento (tipuji mezi 95 - 99%) nákupů nových hodinek, kteří provedli zde přítomní chronomagoři, mojí maličkost nevyjímaje, na e-bay proběhlo bez problému a to z důvodu prověřených prodejců. Při úspoře až 40% ceny oproti cenám v tuzemsku, bych se být tebou nad tím zamyslel.
natadel Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 tak i Aukro už se blíži dost slušné úspoře financí na hodinkách kolem 24000,-- jsou na polovině, no a ebay se dostane i pod 10.000,- Kč. Dokonce jsou na ebay obchodníci, kteří u hodinek za 450 $ umí napsat cenu zásilky na cca necelých 200$ a lze se vyhnout platbě cla + DPH. Kámošovi se to takto povedlo.
patris Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 a zrovna tyhle nevypadají špatně. sám o nich přemýšlím. nákupu před ebay bych se nebál, vždyť trochu adrenalinu neuškodí... http://viewitem.eim.ebay.cz/Hamilton-H70555533-Khaki-Field-Automatic-42mm-/140498900231/item
robpol3 Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Já jdu do těhle. Zatím řeším Pay Pal http://www.seiyajapan.com/product/S-SARB033/SEIKO-Mechanical-Automatic-Watch-SARB033.html
Radim.Fousek Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 Jsem tu dva dny i s cestou a začínám mít v hlavě pěknej guláš... Už delší době nakukuju do výloh hodinářství a přemýšlím, čím bych tak nahradil své obouchané Timexy. Napřed jsem si myslel, že skončím s cenovkou někde do 5.000,- , jenže pak jsem se o to začal trošku víc zajímat a pročítat tohle fórum a teď už z toho mám fakt bramboračku. Na hodinky mám tyto požadavky: - automaty - decentní design, žádny potápky ani sportovní, žádny čísla na lunetě - datumovka je nutnost, bez té jsem v čase ztracen - safír - černej ciferník, černej pásek - čitelnost ve tmě - ne chrono - minimálně 42 mm - cena do 15.000,- Co se mi zatím zalíbilo... Steinhart Military automatic black - zatím můj favorit, líbily se mi pilotky, ale nemaj datumovku Steinhart AVIATION GMT automatic - zajímavá hranatá/kulatá varianta, hnědej pásek by mi asi nevadil, škoda malé datumovky Certina DS-1 - líbí se mi vodotěsnost, nicméně nevím, jak je na tom s viditelností ve tmě Koukal jsem na Archimede, tam jsem postrádal kombinaci automatů, datumovky a osvětlení. Nějaký další tip? Mrkni se na stranku uhr.info Ja jsem pred vanocema koupil dvoje a muzu rict, ze kombinace kvalita - cena je v porovnani k jinym znackam k nedostizeni. P.S. Je to mala a hlavne nova manufaktura. Vsadim se, ze az se ta znacka dostane do podvedomi zakazniku, za par let bude cena za jejich hodinky s timhle kalibrem v uplne jine kategorii.
hopkirk Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 A co třeba tyto? http://www.oris.ch/collections/collections_detail.aspx?ln=en&modelid=160
Chorche Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 A další kandidát, který ovšem lehce překračuje hranici... Fortis 595-22-41-L - líbí se mi u datumovky den, WR do 200 metrů luxus, bohužel pouze minerální sklo Dělají se i se safírem, mám je týden a jsem maximálně spokojený. Mají je třeba tady, ale chtěl jsi průměr 42 a víc, mají 40mm. Ale je fakt, že díky úzké lunetě vypadají větší.
paia Odesláno 27. ledna 2011 Autor Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 no dobrá, ukecali jste mě, jdu prolézt eBay... má někdo zkušenost s Hongkongem? http://viewitem.eim.ebay.cz/Hamilton-Jazzmaster-Maestro-DayDate-Watch-H32716839/400190454248/item
pajaziki Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2011 zdar, podobně jsem řešil svoje hodinky já viz. zde http://forum.chronom...berem-prvnicek/ skoro dva měsíce civěl všude možně ..... a vyřešil to nakonec k max. spokojenosti díky Sinn 556 - právě dnes dorazil UPSkou balík ... na tebe ale asi moce malé
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se