Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Návštěvník CzechLiving
Odesláno

Značka hodinek Longines je v modě, i já se přidávám s kladným vztahem k těmto hodinám. I cena je adekvátní.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Sauce a Horhe za to můžou, potvorové :)

Konečně jsem tyhle krásný hodinky objevil na ofiko stránkách:

post-61-095551600 1300151471.jpg

Jako by z oka vypadly chronografu Seiko Panda:

post-61-062408400 1300150783.jpg

Pandy dostal táta v pětasedmdesátým ke svatbě, a kdyby před pár lety neodešly, aniž by se rozloučily, nosí je dodnes.

Nicméně jsem je od mala vídal a tyhle Londžinky bych chtěl. Jen se mi zdá, že to pokazili plochým sklíčkem, co říkáte?

Odesláno (upraveno)

Máš pravdu, konvexní sklíčko je lepší, k hodinkám lépe sedí.

edit budeš je pro sebe nebo tatínka kupovat ?

Upraveno uživatelem Fargo
Odesláno (upraveno)

Těžko říct. To by musel asi člověk vidět naživo. Osobně jsem příznivce plochých, lehounce zapuštěných safírů. Důvody jsou zřejmé.

Ty Londžýny jsou fakt krásný. Jelikož s tou cenou stále vexlujou, tak počkej, až zase bude na těch devíti stovkách, a vem je.

Aha, teď koukám, že už jsou fuč.

Upraveno uživatelem Horhe
Odesláno
  V 15. 3. 2011 v 6:16, 'Fargo' napsal:

Víš, vidím v nich lehce vintage vzhled a proto mi k nim to konvexní sklíčko prostě sedí.

He, to vidíš správně, když je v názvu 1954 Heritage :)

Jinak jasně, ale chtělo by to vidět naživo. Z praktických důvodů je samozřejmě lepší plochý, zapuštěný.

Ikdyž na Certinách mám taky konvexní, po obvodu skosený safír, a pohled na odraz plastických indexů s modrým nádechem antireflexu je prostě parádní. Doufám, že s tim brzo nevezmu o zeď.

Odesláno
  V 15. 3. 2011 v 6:31, 'Horhe' napsal:

He, to vidíš správně, když je v názvu 1954 Heritage :)

Jinak jasně, ale chtělo by to vidět naživo. Z praktických důvodů je samozřejmě lepší plochý, zapuštěný.

Ikdyž na Certinách mám taky konvexní, po obvodu skosený safír, a pohled na odraz plastických indexů s modrým nádechem antireflexu je prostě parádní. Doufám, že s tim brzo nevezmu o zeď.

No vidíš to, to jsem pako, ani se nepodívám na nadpis vlákna.

Mám klenutá sklíčka rád, i když jsou zapuštěná samozřejmě praktičtější. Měl jsem dvoje s konvexním a sklo jsem nepoškodil, zatím se mi daří. Měl jsem minerál na Glycine KMU48 a také jsem ho nepoškrábal, jsem asi klikař.

Odesláno
  V 15. 3. 2011 v 1:33, 'Fargo' napsal:

Máš pravdu, konvexní sklíčko je lepší, k hodinkám lépe sedí.

edit budeš je pro sebe nebo tatínka kupovat ?

Ze synovských důvodů spíš pro sebe. Táta je spokojen se Steinhartama.

Taky by mi k nim víc sedělo konvexní sklo, jako má třeba Longines Diver Legend, jeden z nejhezčích safírů, co jsem viděl, napodobující vintage zaoblená plexiskla.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...