bandicoot Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Hodinová a minutová ručka jsou jak z jinýho stroje.Možná, jestli jsou modřený, že v reálu to nebude tak řvoucí.
Jata Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 mne sa osobne pacia....zacinam mat coraz radsej a radsej znacku Longines
obchodnik-o3 Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 farba a sirka ruciciek nie,zvysok hodiniek velmi pekny
shag Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 Vyzeraju ako Hamilton, ale mne sa velmi pacia. Vadi mi jedine ramik na datumovke.
bil Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 jsou nádherné a ty modřené ručičky k nim tak nějak patří
vojt Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2011 V 28. 1. 2011 v 17:07, 'Horhe' napsal: Víc se mi líbí tato varianta. Horhe, kde jsi na ně narazil, prosím? Vyrábějí se ještě?
Návštěvník CzechLiving Odesláno 4. března 2011 Nahlásit Odesláno 4. března 2011 Značka hodinek Longines je v modě, i já se přidávám s kladným vztahem k těmto hodinám. I cena je adekvátní.
vojt Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Sauce a Horhe za to můžou, potvorové Konečně jsem tyhle krásný hodinky objevil na ofiko stránkách: Jako by z oka vypadly chronografu Seiko Panda: Pandy dostal táta v pětasedmdesátým ke svatbě, a kdyby před pár lety neodešly, aniž by se rozloučily, nosí je dodnes. Nicméně jsem je od mala vídal a tyhle Londžinky bych chtěl. Jen se mi zdá, že to pokazili plochým sklíčkem, co říkáte?
Fargo Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 (upraveno) Máš pravdu, konvexní sklíčko je lepší, k hodinkám lépe sedí. edit budeš je pro sebe nebo tatínka kupovat ? Upraveno 15. března 2011 uživatelem Fargo
Horhe Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 (upraveno) Těžko říct. To by musel asi člověk vidět naživo. Osobně jsem příznivce plochých, lehounce zapuštěných safírů. Důvody jsou zřejmé. Ty Londžýny jsou fakt krásný. Jelikož s tou cenou stále vexlujou, tak počkej, až zase bude na těch devíti stovkách, a vem je. Aha, teď koukám, že už jsou fuč. Upraveno 15. března 2011 uživatelem Horhe
Fargo Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 Víš, vidím v nich lehce vintage vzhled a proto mi k nim to konvexní sklíčko prostě sedí.
Horhe Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 V 15. 3. 2011 v 6:16, 'Fargo' napsal: Víš, vidím v nich lehce vintage vzhled a proto mi k nim to konvexní sklíčko prostě sedí. He, to vidíš správně, když je v názvu 1954 Heritage Jinak jasně, ale chtělo by to vidět naživo. Z praktických důvodů je samozřejmě lepší plochý, zapuštěný. Ikdyž na Certinách mám taky konvexní, po obvodu skosený safír, a pohled na odraz plastických indexů s modrým nádechem antireflexu je prostě parádní. Doufám, že s tim brzo nevezmu o zeď.
Fargo Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 V 15. 3. 2011 v 6:31, 'Horhe' napsal: He, to vidíš správně, když je v názvu 1954 Heritage Jinak jasně, ale chtělo by to vidět naživo. Z praktických důvodů je samozřejmě lepší plochý, zapuštěný. Ikdyž na Certinách mám taky konvexní, po obvodu skosený safír, a pohled na odraz plastických indexů s modrým nádechem antireflexu je prostě parádní. Doufám, že s tim brzo nevezmu o zeď. No vidíš to, to jsem pako, ani se nepodívám na nadpis vlákna. Mám klenutá sklíčka rád, i když jsou zapuštěná samozřejmě praktičtější. Měl jsem dvoje s konvexním a sklo jsem nepoškodil, zatím se mi daří. Měl jsem minerál na Glycine KMU48 a také jsem ho nepoškrábal, jsem asi klikař.
vojt Odesláno 15. března 2011 Nahlásit Odesláno 15. března 2011 V 15. 3. 2011 v 1:33, 'Fargo' napsal: Máš pravdu, konvexní sklíčko je lepší, k hodinkám lépe sedí. edit budeš je pro sebe nebo tatínka kupovat ? Ze synovských důvodů spíš pro sebe. Táta je spokojen se Steinhartama. Taky by mi k nim víc sedělo konvexní sklo, jako má třeba Longines Diver Legend, jeden z nejhezčích safírů, co jsem viděl, napodobující vintage zaoblená plexiskla.
Matthew Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Odesláno 20. března 2011 líbí se mi moc za ty peníze jsou perfektní... jenom by mi chyběl průhled na strojek
Matthew Odesláno 30. března 2011 Nahlásit Odesláno 30. března 2011 hahaaa! jsou moje ! pred par minutami mi prisel mail s tim, ze prodejce prijal moji Best offer... tak jestli tohle nejsou ty prave tak uz neverim tomu, ze nekde na svete takove tikaji...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se