Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den,

pracuji jako novinář Lidových novin a připravuji článek o neobvyklých investičních komoditách jako jsou třeba i hodinky. a podobně.

Takže jak je to tedy s hodinkami? Víto někdo o nějaké značce, konkrétním modelu, který by mohl být ideální pro investování tedy bude i nadále zhodnocován (asi se tady spíš budem bavit o automatech)-. Jak je to u nových hodinek, (předpokládám, že po nákupu téměř vždy cena klesne. Kupuje někdo z vás hodinky čistě, jako investici s vědomím pozdějšího a zhodnoceného prodeje? Je to například běžná praxe?

Pokud by někoho z vás cokoliv napadlo, měl s tím popřípadě zkušenosti anebo někoho znal, dejte mi prosím vědět.

Za cokoliv budu vděčný.

Jestli se rozhodnete mi ozvat, napište mi prosím na mail: Vojtech.Wolf@lidovky.cz pak se domluvíme a klidně bych vám i zavolal.

S pozdravem

Vojtěch Wolf

• Odpovědi 55
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

:offtopic:

wow, dávam palec nahoru za vaši snahu...narážím na trend v současné novinařině - cut and paste či pouhý překlad zahraničních článků...

Odesláno (upraveno)

wow, dávam palec nahoru za vaši snahu...narážím na trend v současné novinařině - cut and paste či pouhý překlad zahraničních článků...

To jo. Jen si neodpustim (ne az tak vyznamny) rejpanec, kdyz uz je pan novinar a snazi se psat formalnim stylem (prvni prispevek ve vlakne), tak by mohl psat bez chyb - interpunkce. Neni jich tam moc, ale kdo uz jiny nez novinar celostatniho tisku by mel mit materstinu v maliku a fungovat jako etalon... Upraveno uživatelem skalis
Odesláno

To jo. Jen si neodpustim (ne az tak vyznamny) rejpanec, kdyz uz je pan novinar a snazi se psat formalnim stylem (prvni prispevek ve vlakne), tak by mohl psat bez chyb - interpunkce. Neni jich tam moc, ale kdo uz jiny nez novinar celostatniho tisku by mel mit materstinu v maliku a fungovat jako etalon...

Je to tak. Buďte rád, že nejste můj editor :D

Odesláno

I když jsem si nemyslel, že to bude možné, tak jsem našel Invesičnískupinu, která má dokonce "hodinkový fond". Jedná se především o vintage hodinky od Patek Philippe. Teď už jim jenom napsat. Konečně se mi článek začíná rýsovat :thumbsup_anim:

Odesláno

I když jsem si nemyslel, že to bude možné, tak jsem našel Invesičnískupinu, která má dokonce "hodinkový fond". Jedná se především o vintage hodinky od Patek Philippe. Teď už jim jenom napsat. Konečně se mi článek začíná rýsovat :thumbsup_anim:

Tak jim u toho hnedka napište, ať nám sem šoupnou nějaký fotky ;)
Odesláno

Já bych poprosil, zda byste sem mohl poté dát odkaz na článek. Velmi oceňuji snahu o sehnání relevantních informací, neboť většinou se články o hodinkách v běžném tisku nedají číst.

Odesláno

Já bych poprosil, zda byste sem mohl poté dát odkaz na článek. Velmi oceňuji snahu o sehnání relevantních informací, neboť většinou se články o hodinkách v běžném tisku nedají číst.

Dovoli bych si nesouhlasit sice nejsem odborník, ale s kologou jsme měli v lidovkách docela dva pěkné rozhovory-Hublot http://www.lidovky.cz/je-velka-skoda-ze-krize-konci-dgy-/ln_noviny.asp?c=A101218_000053_ln_noviny_sko&klic=240438&mes=101218_0 a GO -Pachner http://www.lidovky.cz/pripravme-se-na-novou-krizi-dp3-/ln_noviny.asp?c=A110108_000056_ln_noviny_sko&klic=240700&mes=110108_0

Věřte tomu, že novináři jsou dost často fandové do hodinek.

Odesláno

Rozhovory jsou pěkná věc, ale myslím, že Chorche měl na mysli to, co já o pár řádků výše, čili cut and paste PR keců od výrobců - MPM první ve vesmíru atd.

Odesláno (upraveno)

Aha, to jste byl vy, kdo potřeboval k rozhovoru s J.-C. Biverem tlumočníka? :rolleyes:

Spíš přemýšlím odkud si mám pamatovat já Vás? Potkalii jsme se tam? Upraveno uživatelem hibrida
Odesláno

Rozhovory jsou pěkná věc, ale myslím, že Chorche měl na mysli to, co já o pár řádků výše, čili cut and paste PR keců od výrobců - MPM první ve vesmíru atd.

Přesně tak. Za rozhovory naopak velké díky. A věřím, že fandové do hodinek se najdou všude :)
Odesláno

Přesně tak. Za rozhovory naopak velké díky. A věřím, že fandové do hodinek se najdou všude :)

Určitě jo. Ale je fajn, když víte, že je vás- nadšenců v práci víc.

Návštěvník Kamil
Odesláno

Aha, to jste byl vy, kdo potřeboval k rozhovoru s J.-C. Biverem tlumočníka? :rolleyes:

Spíš přemýšlím odkud si mám pamatovat já Vás? Potkalii jsme se tam?

Odky si na Chronomagu vykáme? A to jste ještě z jedné branže.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...