Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, nedávno jsem si koupil SEIKO SBDC001, což jsou chronicky známé a kvalitní diversky. Chtěl bych ale ještě jedny hodinky pro použití k obleku, košili, prostě do společnosti. Jedíným mým přáním je, aby měly hodinky modřené ručky, nebo i indexy, a pokud možno stříbrný ciferník. Měl jsem kdysi Archimede Arcadia, ty byly skvělé, ale ty dnešní se stříbrným ciferníkem už mě moc neberou. Může být klidně i quartz. Poradíte mi něco? Cena tak do 15 tis Kč. Moc děkuji !!!

Odesláno

Stowu Anteu Creme jsem si také vyhlídl ,ale než jsem se rozkoukal už nejsou v nabídce. Prý kvůli nedostatku strojků. Ted jsou k dispozici pouze v drahším provedení Antea 390. Jinak jsou to, ale podle mého názoru velice povedené hodinky.

Odesláno

Tak sice nejsou modřené, jsou quartz, ale tyhle mne oslovily http://www.christopherward.co.uk/men/view-all-1/c5-q-swt.html . Quartz jsem si vybral proto, že jedny automaty mám (Seiko SBDC001), ty budu nosit šastěji. Tyhle Christophery budu nosit do společnosti méně často a tak raději quartz. Winder se mi kupovat nechce.

Odesláno

Klik KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK KLIK(trochu nad limit)

Ještě tam něco nejdeš.

Trochu oftopic, ale není u těch Damasko úlet s ručkama ?

Ručky

- hodinová a minutová ručka jsou natřené matnou černou s luminiscenčním nátěrem Luminova? C1

- sekundová ručka je natřena matně černou se žlutým luminiscenčním nátěrem Luminova?

Jinak ty ručky fakticky vypadaj modře

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...